Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven # 1766

Onderwerp HEAVEN #1766 The Knower within Your Own Heart September 5, 2005 G

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEMEL # 1766 Het Weten van Jouw Eigen Hart 5 september 2005

God zei

Geen andere Goden hebben als Mij betekend; geen ander gezag plaatsen in Mijn plaats. Dat betekend geen andere persoon, school of gedachten, geen mening boven Mij plaatsen. Er zijn er veel die wijs zijn en waarvan je kunt leren maar zet niemand als gezaghebbend boven Mij.

En niemand zou moeten beweren meer te weten dan wat iemands eigen hart weet. Als je een ander Menselijk Wezen een vraag over Mij stelt en je neemt dat als waarheid aan, dan geef je je eigen gezag van je eigen hart en denkvermogen weg. Je maakt van hen een God. Wat ook hun waarheid en goede intenties mogen zijn, ze moeten geen God voor je zijn. Als je het hoogste gezag aan een ander weggeeft, maak je van die ander een valse God. Hou jezelf meer in ere.

Je wilt me kennen, is het niet?

Denk je nu werkelijk dat iemand anders meer in staat is om Mij te kennen dan jij? Denk je werkelijk dat het een goed idee is om iemand anders boven jezelf te plaatsen als het Mij aangaat?

Stel een wiskundige vraag en accepteer het antwoord met vertrouwen. Als het op Mij aankomt, accepteer Mij met geloof maar geen ander.

Wat denk je wat antwoorden je brengen? Wat zou er zogezegd moeten gebeuren als je het zogenaamde goede antwoord krijgt op een vraag over Mij?

Op jouw reis naar Mij, moet je op je eigen twee benen lopen. Niemand draagt je naar Mij, alleen jijzelf. Er is geen kar waar een ander jou in kan trekken of duwen. Niemand kan je mee smokkelen onder hun jas. Je kunt niet meerijden in iemand anders hun jaspand. Probeer op jouw eigen kracht het Koninkrijk der Hemelen binnen te gaan.

Ik ben geen onderwerp om te leren. Ik ben het Weten van jouw eigen hart en Ik ben de Kenner uit de eerste hand. Uit de tweede hand weten is uit de tweede hand. Klop aan bij jouw eigen hart en Ik zal antwoord geven. Luister naar je eigen hart. Jouw eigen hart is de metronoom waar je op moet vertrouwen. De stem van je eigen hart zegt de Waarheid tegen jou. Je moet het Paradijs vinden in je eigen atlas. Iemand anders hun kaart, hoe nauwkeurig ook, is niet jouw kaart. Het is van hun.

Jij bent geen onderkruiper. Jij bent geen slaafse volgeling. Jij bent een schitterend kind van God. Zeg niet tegen een ander "Breng mij naar God". Noch kun jij, meer dan iemand anders, welk niveau je ook bereikt hebt, een ander introduceren in de Zalen van de Hemel.

Iedereen, luister naar je eigen hartslag. Het fluistert tegen jou "Ik zal je naar God brengen".

Zeg tegen Mij in jouw hart "God, breng mij in Uw aanwezigheid, opdat ik weet waar ik ben. Houw mij in Uw aanwezigheid, opdat ik mag weten waar ik altijd ben".

De vervoer naar de Hemel is je eigen vrije wil. Er is geen andere manier. Je moet het per voet doen, de ene na de andere - ga liever nog met een hartslag na de andere. Begrijp je Mij?

Iemand kan je zwemles geven maar jij moet het leren. Iemand kan je pianoles geven maar jij moet het leren. Als het op Mij aankomt, al het onderwijzen en leren moet je zelf doen. Niemand kan je onderwijzen, want Ik ben de Leraar.

Anderen kunnen je in de goede richting sturen. Volg liever Mij in plaats van een school of een gedachte. Volg Mij waar Ik je naar toe neem. Ik trek je op naar Mij. Ik verhoog je tot Mij hoogte. Geliefden, je kunt niet op iemands schouders staan, alleen op die van Mij.

Heavenletters™
Copyright@ 2005