Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven # 1764

Onderwerp HEAVEN #1764 When you do not feel love in your heart… September 3, 2005 G

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEMEL # 1764 Als je geen Liefde in je hart voelt, 3 september 2005

God zei

Geliefde Kinderen, als, hoe je het ook probeert, je geen Liefde in je hart voelt en je kunt het gevoel niet naar boven laten komen, weet dan wel dat het niet door de kracht van de wil komt dat de Liefde zijn verworven plek opeist. Liefde zal er weer komen. Als het Ego verdwijnt, verschijnt Liefde. Flauwekul gaat weg en Liefde verschijnt.

Ondertussen, als Liefde niet verschijnt en jouw hart bleek voelt, laat dan goede manieren de invulling zijn. Dit is niet fout. Dit is jezelf trouw zijn. Gebrek aan goede manieren is niet jouw Waarheid. Dus terwijl je wacht op de Liefde die binnenkomt blijf beleeft. Dat is het minste wat je kunt doen. Beschouw jezelf als een dame of heer. En als dat ver buiten jou lijkt te staan om dat nu te zien, wees dan zeker dat je niet als een niet dame of niet heer bent. Dat is genoeg. Dat brengt je over het punt. Dat zorgt ervoor dat je een ruzie begint.

Wat betekent het dat je niet op zijn minst een niet dame of een niet heer bent? Het betekent dat je niet scheld. Je heft je stem niet op. Je zou niet beledigen. Je zou niet openbaar van leer trekken. Je zou geen onaangename boodschappen achterlaten.

En als onaangename gedachten blijven aanhouden, dan zou je die gedachten moeten zegenen en ze vragen om weg te vliegen als vogels en niet jouw hart verder te belagen. Je kunt ze vragen om ergens anders te nestelen. Je zegt ze vaarwel en bekijkt ze als meeuwen die een andere zee zoeken. Nieuwe gedachten zullen komen om de oude hun plaats in te nemen.

Geliefden, als jullie hart is vervult met het gif van wraakgevoelende gedachtes, of jouw hart is vol van iemand die te weinig aan jou toegeeft, dank dan diegenen van wie jij voordeel kreeg omdat zij jou op jouw fouten wees - niet hún fouten maar die van jou.

Jouw eerste fout is om in de verdediging te gaan. Als de verdediging bedoeld was of niet, je deed het wel. Je reikte je hand uit naar iets wat misschien niet voor jou was bedoeld. Wees eerlijk, je was niet onschuldig.

Je maakt een berg van een molshoop. We hebben het niet over hem of haar. We hebben het over jou! We praten over jouw defensieve houding, zeggen dat jouw defensieve houding reëel is, doen alsof er op je geschoten is, doen alsof je jezelf moet verdedigen. Je bent een kei in het vinden van redenen om jezelf aangevallen te voelen.

Je bent lang geleden al gewond geraakt en je blijft je korsten krabben en oude wonden verzorgen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw wonden. Ze zijn van jou. Ze behoren jou toe en niemand anders. Jij houdt ze vast. Je bent niemand verantwoording schuldig en niemand is verantwoording schuldig aan jou. Je vergist je dat iemand jouw iets schuldig is en dat jij boos moet zijn op iemand omdat ze niet aan jouw hebben teruggegeven wat jij beslist wat van jou is.

Wie ben jij om boos te zijn? Met welk recht van spreken, heb jij het recht om boos te zijn? Wanneer was gramschap jouw voorrecht, of jouw recht of jouw eer? Wanneer was het belangrijker om jouw EGO meer te dienen als MIJ?

Als je kwaad bent, dien je Mij niet. Dan denk je niet aan Mij. Je gelooft dat je gewond bent en op die manier verwondt je jezelf. Als je jezelf als slachtoffer ziet, dan hou je vol een misdaad ten opzichte van jezelf te plegen. Dan ben jij de dader. Je kunt ervan af. Je kunt je slachtofferrol verlaten. Als je dat doet, dan kun je weten dat dat iets is waar je trots op mag zijn.

Heavenletters™
Copyright@ 2005