Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven # 1762

Onderwerp HEAVEN #1762 Your Childhood September 1, 2005

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

HEMEL #1762 Jouw Kindertijd 1 september 2005

God zei

Jij denkt dat jouw kindertijd alles met jou van doen heeft. Het heeft niets met jou van doen. Het is alleen op één niveau dat je kindertijd lijkt jou op sleeptouw te nemen maar je bent een Wezen op vele niveaus.

En zelfs op het niveau dat je kindertijd jou in zijn greep houdt - ook op dat niveau - is het goed voor jou om te erkennen dat jouw kindertijd bestaat met de bedoeling om het te overschrijden. Jouw kindertijd bepaalt niet de grens voor jou.

Ik zeg niet dat je het moet vergeten. Ik zeg dat je eraan voorbij moet gaan. Jouw kindertijd is niet bedoelt als een tentharing die jou aan de grond vastnagelt. Jouw kindertijd was een start, dat is alles. Alles wat leven heeft op Aarde is een tussenstation en jouw kindertijd is er een van. Je hoeft daar niet te blijven. Er zijn andere plaatsen waar je vandaan komt en naar toe gaat.

Wat je ook geleerd hebt als kind wat jou beperkt, kun je afleren. Je behoort het af te leren. En welk goeds je ook hebt geleerd, zelfs dat, laat het los. Hou het voordeel, laat dat bij je blijven en laat het verlangen dat je vasthoud aan de zoetheid van het verleen zijn eigen weg volgen. Wat ook jouw kindertijd vervulde, ga er van weg. Wat jouw kindertijd niet vervulde, ga daar ook van weg. Zo vervolg je jouw weg in het leven.

Het heeft geen nut om de verloren dingen in jouw kindertijd na te jagen. Het heeft geen nut om de gaten te vullen. Het is nodig om door te gaan. Wat jou ontzegd is, is nu niet meer nodig. Wat jou ook ontzegd is, geef het aan een kind die je kent of niet kent. Zegen jouw kindertijd, door te geven aan iemand die nu een kind is. Op deze manier benut je jouw kindertijd. Je benut het, door te weten dat jij niet langer dat kind bent. Je bent niet verloren en je hebt het niet nodig om gevonden te worden.

Jouw kindertijd is nu geen excuus voor jou. Ook al had je de wreedste kindertijd van de wereld, dat is geen excuus om nu wreed te zijn. Je bent nu verantwoordelijk voor jezelf. Jullie moeilijke kindertijd bestaat in jullie denken, geliefden, en je kunt je denken veranderen.

Als je geen prachtige kindertijd hebt gehad, geef jezelf dan een prachtige volwassen tijd. Wees nu goed voor jezelf door uit het verleden te stappen.

Waarom zitten op een modderige stoeprand aan de voorkant van het paleis, als je het paleis binnen kunt gaan? Laat jouw volwassen tijd een gouden paleis zijn. Laat jouw kindertijd veranderen in goud. Jouw kindertijd mag dan besmet zijn maar jij hoeft dat niet te zijn.

Zelfs jouw vorige levens zijn geen excuus voor het huidige. Waarom zou je daar meer bij blijven stilstaan dan als bij je kinderjaren? Welk geheim van het verleden, ver weg of dichtbij, moet je oplossen? Welke oorzaak en gevolg ben je naar op zoek? Kijk nu alleen naar het gevolg en voer het zo uit. Kijk niet achterom, om te kijken waar je naar toe gaat.

Wat wil je? Probeer te bereiken wat voor je ligt. Streef na wat je verlangt. Trek niet langer een lijn van oorzaak naar een gevolg. Ga simpelweg naar dát wat je verlangt.

Als je een cadeau krijgt, hoef je niet te weten hoe je het kreeg. Je hoeft niet te kijken waar de postzegel is afgestempeld. Je hoeft de afzender niet op te sporen. Alles wat je hoeft e doen is het te openen. Het kwam naar jouw huis, wellicht, of je ging naar het postkantoor om het te halen en nu is het van jou. Het spoor volgen en proberen om lijnen te tekenen van A naar B, stompt je af in het leven. Laat A zijn voor wat het is. Ga direct naar B, dan door naar C en D. Blijf doorgaan. Raap de kruimels op, die er voor jou zijn gelegd om je weg te vinden. Blijf vooruitgaan en dans, huppel en spring.

Heavenletters™
Copyright@ 2005