Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heaven # 1760

Onderwerp: [HeavenLetters] HEAVEN #1760 Welcome the Universe August 30, 2005 G

Heavenletters™, brengt de aarde dichter bij de Hemel
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt:

* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God*

* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter naar Hem.

Hemel # 1760 Verwelkom het Universum 30 augustus 2005

God zei:

Geliefden, wees minder bezorgd met alle kennis, alle bevindingen van wat deze school of die school vindt, maar kijk liever in je hart en volg wat je reeds weet.

Je hebt prachtige lectuur gelezen die je verteld te vergeven en je vergeeft niet. Je wendt jezelf af van een andere ziel omdat ze niet 'hoog' genoeg zijn voor jou. Dit gebeurd in jullie gedachten, geliefden. Je kunt denken dat je te 'puur' bent voor iemand anders. Je zou zuiverder kunnen zijn maar dat maakt je niet té zuiver om je hart te openen.

Welke kennis heb je meer nodig? Wie weet niet dat Christus leerde om je naaste Lief te hebben? Hij heeft niet gezegd om jezelf als superieur te beschouwen. Hij zei Lief te hebben.

Wees niet iemand, die bralt over Liefde en niet Lief heeft. Wees niet iemand, die galmt over vergeving en voet bij stuk houdt en onbuigzaam is.

Ja, onze meningen zijn acties. Als je wantrouwend naar iemand kijkt, is dat een actie. Zeker, je scheldt hen niet uit. Je slaat ze niet. Maar jouw gedachten zijn niet bevorderlijk. Denk je dat je gedachten geen bereik hebben?

Vindt ruimte in je hart ook voor degene die je minacht en dan zul je ze niet minachten. Het is niet onbeduidend als Ik zeg van de Liefde af te stammen. Wees het resultaat van de bedoeling van Liefde. Laat dat de pet zijn die je draagt.

De wereld hunkert niet naar veroordeling. Het hunkert naar Liefde. Wie dien jij - oordeel of Liefde? We kunnen oordeel Caesar noemen en Liefde God. Wie dien jij?

Gebruik je hart vaker dan je hoofd. Het is het hart wat geneest en jij bent hier om de Aarde te genezen. Liefde is wijsheid. Niets anders is dat.

Het is niet slim om niet Lief te hebben. In plaats van aan Liefde te denken op grote schaal en voelen dat je hier niet toe in staat bent, denk over Liefde dat ontstaat op de bank naast jou. Verwelkom NU alles in jouw hart. Alles wat je hebt te doen is verwelkomen. Stel je voor dat iedereen op Aarde in je hart past en je hebt een beter besef van Waarheid, dan welke tekst dan ook jou kan geven.

Vergeet zelfs de woorden. Je gebruikt er te veel woorden voor. Laat je hart jouw mond bereiken en dan spreek je met je hart en niet wat je ergens hebt gehoord. Liefde is voorbij woorden en jij bent een voertuig van Liefde, níet de woorden die erop inspelen.

Jij bent de échte Liefde van God. Jij bent geen namaak, dus wees er dan ook geen. Wees geen spreker van goede daden en ze dan niet doen. Alle lessen in de wereld zijn prachtig, Toch zijn het enkel lessen. Jij bent het die ze leven moet geven.

Degene die je het meeste moet vergeven van allemaal is jezelf. Vergeef jezelf voor je overtredingen. Laat ze achter je. Gedachten van je overtredingen zijn gedáchten van jouw overtredingen. Ze zijn geen Liefde. Je bent niet beter omdat je denkt, van alles wat je hebt gedaan of nagelaten, dat zou hebben bijgedragen aan de Liefde in de wereld. Je bent niet beter om helemaal niet aan het verleden te denken. (deze twee laatste zinnen begrijpt de vertaler zélf niet, misschien kan een van de lezers mij een lampje geven? het staat er toch écht. vert.)

Op dít moment wordt er op jouw deur geklopt. Nú doe je open.

Waar het ook het moeilijkst is voor jou om te verwelkomen, dat is waar je nu begint. Open op dit moment je hart. Laat diegene binnen, die jou buitengesloten hebben. Dan merk je dat je vergeven hebt.

Je bent een verwelkomer van het Universum. Verwelkom Mij in iedereen die je tegenkomt, het maakt niet uit hoe verstopt Ik ben. Verwelkom de Wereld aan jouw deur, geliefden, want Ik Ben het die klopt.

Heavenletters™
Copyright@ 2005