Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1888 Een Aura van Liefde, 5 januari 2006

HEMEL #1888 Een Aura van Liefde, 5 januari 2006

God zei:

Liefde kan overweldigend zijn. Jullie zijn misschien niet gewend aan zijn volle uiting. Liefde is misschien omver geworpen in jullie leven, misschien in een lade gestopt, alleen voor speciale gelegenheden, stemmingsgelegenheden, uitgedoste gelegenheden, tevoorschijn gehaald voor een uitgedoste repetitie, anders aan de kant geschoven, soort van stiefkind aan de kant zetten. Liefde telt soms niet voor veel, naar het einde van de lijn geschoven, alsof liefde op de achterbank moet zitten.

Liefde is niet ego gedreven. Daarom weet liefde wat het zelf waard is. Liefde weet niet het begin van de lijn of het einde van de lijn. Liefde is als een huivering geweest en is niet altijd gehoord. Toch is de lucht vol met druppels van liefde. De zon schijnt erdoor. De doorweekte aarde ontvangt het. Bomen fluisteren het. Bloemen onthullen het. Harten kloppen erin. Liefde regeert.

Beschouw liefde als een aura, een onontkoombare aura! Beschouw dat jullie op de drempel staan van de liefde. Beschouw dat jullie in liefde lopen. Jullie schrijden in liefde. Jullie kunnen het niet mislopen. Jullie kunnen er niet overheen stappen. Jullie kunnen alleen door liefde lopen. Het zal zich aan jullie vastklampen. Jullie zullen het bij jullie dragen. Het is jullie dagelijkse portie. Het is niet alleen voor dringende zaken. Het is geen scheepsbeschuit. Het is liefde.

We zouden kunnen zeggen dat jullie je deel verdeeld hebben, maar dat zou misleidend zijn. Ja, liefde is gedeeld, toch alle liefde is toegewezen aan jou. Iedereen heeft er alles van door jullie beschikking. Het is voor jullie om te gebruiken. Jullie zijn een magiër van de liefde. Jullie hebben liefde in jullie zak net als een eindeloze streng van kleurrijke zakdoeken, aan elkaar gebonden. Er is geen einde aan deze stroom van zakdoeken die uit de magiërs zak getrokken worden, en er is geen einde aan de liefde die stroomt vanuit jullie hart. Liefde is eindeloos. Liefde is altijd vloeiend. Het enige dat jullie hoeven te doen is gebruiken.

Ik gaf jullie niet een toelage van liefde. Ik gaf jullie alles ervan. Jullie om het weg te geven. Het is makkelijker om liefde te geven dan om erom te vragen. Wat voor noodzaak heeft het om liefde te vragen wanneer alle liefde voor het pakken ligt? Wanneer jullie hart overvloeit van liefde? Wanneer jullie hart meer liefde heeft dan het weet wat er mee te doen? Wanneer liefde is vermenigvuldigd iedere minuut in jullie hart? Wanneer liefde vloeit door jullie aderen? Wanneer een gedachte eraan opkomt in jullie hoofd? Wanneer het niet langer stil wil blijven? Wanneer het zich wil aankondigen maakt niet uit wat? Wanner het niet langer zijn voeten zal schrapen of stampen? Wanneer het zijn mond wijd open maakt en zichzelf verklaart voor iedereen die het wil horen? Wanneer het zegt:

“Kijk, Ik ben liefde. En Ik ga mijzelf overal uitschenken. Niet langer zal ik terug gehouden worden. Ik ben liefde, en Ik ben liefde om uit te drukken. Ik druk mijzelf uit. Ik druk mijzelf uit vanuit jouw hart. Raak er maar gewend aan. Ik heb mijn zegje. Ik ga ongeschonden vooruit. Ik ga vooruit om mijzelf aan te kondigen. Ik zal mijn lied overall zingen. Ik zal het luid zingen en Ik zal het zacht zingen. Ik zal de toon van de liefde dragen. Ik ben liefde vanuit jouw hart, en Ik ben helder. Jullie gaan mij nu opmerken. Ik ga jullie leven overnemen, en Ik ga de wereld overnemen. Ik ben overvloedige liefde, en Ik ga in overvloed. Ik ga met jou er van door. Ik neem jullie met mij mee met dit avontuur van liefde. Houd je hoed maar vast.”

En zo sprak de liefde in jullie hart. Nu hoef je alleen maar te kijken als liefde vanuit jouw hart stort en vanuit jouw lippen stort, de hele tijd, uitstortend vanuit de Hemel.