Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1887 Herinner Liefde, Geliefden, 4 januari 2006

HEMEL #1887 Herinner Liefde, Geliefden, 4 januari 2006

God zei:

Doe niets of het moet vanuit jullie hart komen.

Geef geen cent of het moet vanuit jullie hart komen.

Jullie zijn niet bedoeld om van jullie hart gescheiden te zijn net zoals jullie niet bedoeld zijn om gescheiden te zijn van Mij, Dicht bij Mij, zal jullie hart een deel zijn van alles wat jullie doen.

Zelfs als jullie hart niet blij is, desondanks, als jullie hart in dienst is van Mij wanneer jullie Mijn liefde herinneren en jullie herkennen Mijn liefde, zullen jullie de hartslag van jullie eigen hart voelen. Ik hoor het nu. Zelfs in een moeilijke situatie voor jullie, zullen jullie reserve liefde vinden.

Verbintenis kan liefde uitdrukken. Een vloer schrobben ook. Een vloer kan met liefde geschrobt worden, of het kan met wrevel geschrobt worden. Als jullie een vloer gaan schrobben, waarom het niet doen met liefde? Dan is het makkelijk, Herinner liefde, geliefden.

De taak die jullie het minst leuk vinden om te doen, kunnen jullie het meeste liefde geven.

De persoon waar jullie het minst mee te maken willen hebben, kunnen jullie het meeste liefde geven.

Liefde hoeft niet benadrukt te worden. Jullie hoeven niet op zijn hoorn te blazen. Jullie moeten het gewoon geven. Geef het stilletjes. Stille liefde reikt ver. Jullie zijn bekwaam om voortreffelijk jullie hart te beperken. Dus, dan, waarom het niet laten gaan?

Is het omdat jullie je verplicht voelen om iemand continu kwalijk te nemen en niet van hun te houden? Als jullie gisteren geen blijdschap gehad hebben van iemand, betekent dat jullie nooit blijdschap in hun zullen vinden? Of hun nooit enig zullen geven?

Geliefden, verspil niet jullie tijd op iets minder dan blijdschap of minder dan liefde.

Verbintenis en plicht kunnen liefde uitdrukken. Er aan vasthouden kan liefde uitdrukken. Maar liefde is op zichzelf. Liefde kent geen verplichting. Blijdschap ook niet.

Als jullie een contact hebben met het leven, is het om blijdschap en liefde te geven. Geef het op een manier dat een ander het kan accepteren. Dit is waarom Ik zeg dat jullie liefde in de situaties die het nodig hebben stilletjes moeten geven. Als iemand geen liefde in hun hart kan voelen voor jullie, zullen zij geen grote openingen van jullie verwelkomen. Maar niemand heeft de autoriteit om de stroom liefde vanuit jouw hart te stoppen.

Vanuit de stille vakanties van jullie hart, laat jullie liefde ontsnappen en overal waar het naar toe reist ontsnappen.

Wanneer jullie geen liefde in jullie hart voor een ander voelen, hou dan van jezelf. Dan zullen jullie weten wat goed is om te doen. Niets dan het geven van liefde is de naam waardig. Al de rechtvaardigheid van de wereld is geen liefde waard. Al de rechtvaardige verontwaardiging in jouw hart is niet een milligram liefde waard. Waarom, dan, maken jullie je druk met verontwaardiging met wat voor pijnlijke fout het overhaast is?

Misschien voelen jullie dat iemand iets weggenomen heeft van jou, jou bedrogen heeft misschien, een overgezet heeft op jullie, jullie veronachtzaamd. Neem jullie dan, vanwege de armoede van het hart, de liefde van hun weg? Dit is jullie hart van liefde waar wij van spreken. Jullie hebben een hart. Geef jullie hart bij voorkeur voor al het andere, zeker voor iemand anders corrigeren en hen hun fout of hun wegen aanwijzen. Jullie weten wat jullie daar mee bereiken, jullie bereiken er niets mee. Het maakt niet uit hoeveel meer jullie weten dan iemand anders. Als jullie werkelijk meer weten dan hun, zouden jullie niet overwegen om de liefde in jullie hart uit te bannen en hun iets anders te geven.

Zij mogen de liefde in hun hart verbannen hebben, maar Wij praten nu over jullie. Ik spreek jullie aan. Ik spreek jullie als Mijn geliefden aan die naar Mij op dit moment met een hart van liefde luisteren. Herinner alleen liefde. Laat niemand de liefde in jouw hart vast klampen. Ik zou jullie je hart open laten. Open jullie hart. Dat is de enige toevlucht die jullie hebben. Kom uit elke situatie met meer liefde in jullie hart dan ervoor. Zie hoe groot liefde is.