Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL #1886 Geen Grenzen, 3 januari 2006

HEMEL #1886 Geen Grenzen, 3 januari 2006

God zei:

Vanuit liefde, komt alles. Liefde is sneller dan het licht en arriveert het eerst. Liefde, ofschoon het niets weegt, is het belangrijkst en weegt het zwaars het maakt niet uit wat jullie op de weegschaal leggen. Liefde is de roodste appel van de pluk. En het is gratis. Jullie kunnen alles en altijd wat jullie willen liefhebben. Liefde kunnen jullie niet bezitten, maar als jij het zou bezitten, zou je het geven.

Dezelfde zonsondergang die Ik aan iemand geef, geef ik aan jullie. De zelfde zonsopgang die Ik aan iemand geef, geef Ik aan jullie. Dezelfde oceaan. Dezelfde prairie. Dezelfde lucht. Dezelfde dag en nacht. Dezelfde zon, maan, en sterren die jullie aanstaren en boeien, deze heldere prachtige hemellichamen van licht die weten hoe ze alleen in de lucht moeten schijnen op dezelfde manier is bedoeld om te schijnen vanuit jouw hart, liefde enorm en liefde gedeeltelijk, meer, liefde gedeeltelijk voor iedereen en alles, liefde die over zichzelf struikelt, liefde door elkaar houdend, volslagen van elkaar houdend, voor alles wat het waard is van elkaar houdend.

Liefde weeg niet de voordelen van de een naar de ander af. Liefde weeg of meet of rekent niet. Liefde geeft zichzelf, want liefde heeft geen grenzen. Er zijn geen grenzen rond liefde. Begrens liefde, en het is niet langer liefde. Het is iets anders.

Geef liefde voor alles dat jullie waard zijn, en jullie zijn een heleboel waard.

Laat liefde zweven. Laat het de Hemel bereiken. Laat liefde zweven en zijn echo al het hol van de leeuw bereiken. Laat gedachten aan liefde in jouw verstand zijn. Laat jouw verstand gevuld zijn met gedachten aan de liefde die klopt vanuit jouw hart.

Laat de liefde in jullie hart zijn slagen slaan en de prachtige aankomst van jullie hart aankondigen. Gauw zullen jullie meer liefde hebben om te geven en te ontvangen dat jullie zullen weten wat er mee te doen. Ik zal jullie vertellen wat jullie ermee moeten doen. Pak het simpelweg op en verspreidt het overal heen. Dit delen is de schat van de liefde.

Liefde zonder kosten. Jij bent een gever van liefde, en dus ontvangen jullie het cadeau dat jullie geven. Jullie eisen niets van liefde, want liefde moet vrij zijn om te bewegen waar het wil. Pin niets vast aan liefde. Maak geen verbindingen eraan. Verbinding heeft condities nodig. Verbinding maakt regels en wetten die inbreuk maken op de liefde en ervan scheiden voor zichzelf. Zelfs prachtige gesnoeide randen om liefde heen is een grens, en liefde doet het niet goed als het in bedwang gehouden wordt. Liefde wil graag vloeien. Het moet vloeien.

Dit is waar voor zowel persoonlijke liefde als alle liefde, want liefde is groot, en liefde heeft geen grenzen. Sluit liefde niet op, haal het uit de containers. Stel geen eisen aan liefde. Laat het schijnen waar het is. Liefde is zonder te letten op eisen.

Jullie moeten nu al weten dat liefde niet gecommandeerd kan worden, want liefde is net als een vlinder. Als hij is gevangen in een net, is het niet langer een vlinder. Een vlinder die niet kan vliegen is niet een vlinder. Een vlinder moet vliegen of verlicht worden als het wil vliegen. Laat liefde zijn.

Dit is geen gemakkelijke taak in de wereld, om met heel jullie hart lief te hebben, en jullie liefde vrij te laten, en andermans liefde vrij te laten en niet vast te houden. Jullie wilde dat liefde niet zoals een auto was die jullie altijd op volle toeren kunnen laten komen en die altijd in de richting gaat die jullie zeggen. Maar liefde is niet een auto.

Dat liefde geen grenzen heeft betekent dat jullie niet de liefde met een lasso moeten vangen en jullie hoeven het niet vast te binden. Jullie laten de liefde gewoon hangen net zoals de maan. Jullie laten de liefde vloeien net als een rivier stroming. Zet geen grenzen aan liefde. Dat liefde geen grenzen heeft betekent dat liefde onbegrensd is. Begrens de liefde niet, nog niet eens een ons ervan. Laat alle liefde vrij. Liefde groeit in vrijheid. Dat is waarom jullie het nooit moeten afdwingen.