Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Насъщният ви хляб

Райко писмо #2576, публикувано на 14 Декември 2007 г.

Бог каза:

Възлюбени, възлюбени, трябва ли да позволявате на други неща за засенчват признанието на любовта Ми? Моята любов е изобилна, и все пак вие я отклонявате, както бихте отклонили едно ценно парче хартия, когато търсите банкнота. Вие разбърквате листовете, сякаш са еднакво ценни. В смисълът, в който говоря, Аз ви въздигам до подреденото ви бюро. Нека на него има един лист, който първо да погледнете.

Или мислете за Мен като за скрийнсейвър, който имате на компютъра си.

Мислете за Мен като за писалка, която вземате за да пишете с нея. На писалката няма Моя реклама. Вие просто пишете с Мен. От колко писалки на бюрото си се нуждаете, когато Аз съм там? Направете така, че да Ме намирате лесно. Не бихте ли желали да се разсейвате по-малко? Тогава бъдете по-малко разсеяни.

Това, че се съсредоточавате върху неща от Човешкия живот не означава, че трябва да забравяте за Мен. Нека бъда музикалния фон на вашия живот. Нека бъда музиката, която свирите в сърцето си.

Ако вие сте кораб, нека Аз бъда фигурата на носа.

Ако сте книга, нека Бъда заглавието и нека Бъда бялата страница, на която са написани всички думи. Нека Бъда между редовете.

Нека Бъда вездесъщ в живота ви. Нека Бъда навсякъде, накъдето погледнете. Нека Бъда звукът на стъпкие ви. Нека Бъда пулсът на сърцето ви, който, разбира се, Аз съм.

Защо бихте прекарали един миг без Мен, когато можете да Ме имате?

Аз не ви отвличам от живота ви, възлюбени. Вашият живот беше разсейване след разсейване от Мен.

Аз съм вашата Жизненост. Аз присъствам в ежедневието ви. Аз съм насъщният ви хляб.

Аз съм маята, която кара хляба ви да втаса.

Аз съм лостът на живота ви. Аз съм и Игрището.

Живейте живота си и Ме включете в него. Може и да съзнавате какво винаги е.

Наиситна ли мислите, че една сребърна монета е по-реално от Мен? Мислите ли, че създанието е по-силно от своя Създател?

Какво може да бъде по-мощно от същината на живота? Мощният дъб по-мощен ли е от жълъда, от който е поникнал? По-видим, да. По-мощен? Наитина ли мислите така? Онова, което е невидимо е по-мощно от онова, което е видимо. Източникът на реализация превъзхожда реализацията всеки ден.

Почувствайте само една капчица от Любовта Ми. Знайте, че Съм до вас на масата на живота. Знайте, че Съм до вас в колата ви. Макар вие да сте зад волана, Аз съм Шофьорът. Аз съм причината да карате колата и Аз съм мястото, накъдето карате.

Хайде, нека поседнем за малко в тих размисъл за вас. Аз съм заслепен от светлината ви. Изумен Съм, че не виждате всичко, което Аз виждам, защото понякога и Аз забравям, че сте разсеяни. Аз Съм светлината във вас, а вие не Ме виждате, не виждате и самата светлина, от която сте направени. Вие виждате всичко останало, и все пак пропускате самата си същност.

Не е задължително да поддържате знанието си за Мен, все пак е необходимо. Дори веднъж на минута, спомнете си тихо за Бога. Дори веднъж на пет минути. Дори веднъж на час. Дори веднъж дневно, все пак по-добре да оставим всичко да ви напомня за Нашето неотрицаемо Единство, Единство в Сърцето, Единство в Любовта, Единство в Живота, Единство в Съществуването, просто Единство. Вие сте Моите Възлюбени и няма нищо друго, което можете да бъдете, и няма начин, по който да можете да разрушите Истината на това, което Казвам.

Heavenletters™
Copyright@ 1999-2007
Превод: Ваня Тонева