Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Missä myötätunto alkaa ja loppuu? Kirjeitä Taivaasta # 2543, Julkaistu 11. marraskuuta, 2007

Missä myötätunto alkaa ja loppuu?

Kirjeitä Taivaasta # 2543, Julkaistu 11. marraskuuta, 2007

Minä tulen ensimmäisenä. Pidä huolta Minusta ja pidät huolta kaikista. Palvele minua ja palvelet kaikkia.

Älä tee syrjähtele sivuraiteille. Henkilökohtaisiin murheisiin - joko omiisi tai toisten - kiinni jääminen ei palvele Minua, toista henkilöä eikä sinua. Ole hyödyksi maailmalle ja kaikille siellä oleville, mutta älä aseta itseäsi eri asemaan. Älä aseta itseäsi toisten yläpuolelle. Sitä on ykseys.

Sinä tiedät lapsesta tai loukkaantuneesta linnusta huolta pitämiseen sisältyvän arvon. Siitä tulee kaikkein tärkein asia maailmassa. Annat kaiken huomiosi Minun kauniille olennoilleni, hetkeksi. Sinä toimit Jumalana lainausmerkeissä, etkä kuitenkaan oleta ottavasi Minun paikkaani. Mitä tulee vaikeuksissa oleviin ihmisiin, sinun ei tule kiinnittyä heidän murheeseensa eikä ajatukseesi heidän pelastamisestaan tuolta murheelta. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

On yksi asia auttaa jotakuta ja toinen asia tulla riippuvaiseksi apusi antamisesta (auttamisenhalustasi, -tarpeesta), ja toiselle ihmiselle tulla riippuvaiseksi avuntarpeesta ja avun tarvitsemisesta sinulta. Ehkä sitten teistä molemmista tulee itsenne palvelijoita ennemmin kuin Jumalan palvelijoita.

En halua olla välittämättä kenestäkään, ja kuitenkaan en halua sinun tulevan niin lyhytnäköiseksi, että kadotat suhteellisuudentajun. Joskus avun antamisesta pidättäytyminen on avun antamista. Kunnioita toisia riittävästi sallimalla heidän löytää omat voimansa. Anna lohdutusta mutta älä hemmottele itseäsi äläkä toisia. Älköön myötätuntosi olko ylitsevuotavainen.

Missä myötätunto alkaa ja loppuu? Älä salli myötätunnon muuttua sääliksi, koska silloin asetat itsesoisen yläpuolelle. Sinun ei tule sääliä ketään ja silloin et tule säälimään itseäsi. Hoivaa mutta älä sääli. Sääli on omassa liemessään kiehumista. Pidä hyvää huolta maailmasta mutta älä ryhdy huolenkantajaksi. Älä anna itsellesi arvonimiä. Äläkä tee kenestäkään säälittävää.

Olet maan päällä kävelevä ihmisolento. Anna lohtua maailmalle mutta älä tule riippuvaiseksi lohdun antamisesta. Älä tule riippuvaiseksi esittämästäsi roolista. Älä pidä itseäsi maailman pelastajana sillä silloin yliarvioit oman asemasi maailmassa ja tulet tietoiseksi parrasvaloista.

Kristus ja Buddha ja kaikki Suuret Olennot eivät ajatelleet itseään. He eivät ajatelleet rooliaan maailmassa. He palvelivat Minua ja Universumia joten he palvelivat ihmiskuntaa. He eivät korottannet itseään. He eivät nähneet itseään erityisessä valossa. He eivät katseleet itseään. He katsoivat Minua. He olivat Yhden Jumalan yksinkertaisia palvelijoita ja vaikka he eivät olleet orjuudessa. He palvelivat maailmaa, mutta he eivät olleet orjuudessa.

He eivät pitäneet itseään suurina sankareina. He eivät keskittyneet lainkaan itseensä eivät myöskään laiminlyöneet itseään. He eivät uhranneet itseään ja kuitenkin he palvelivat, eivätkä antaneet itselleen pääosaa visiossaan. He eivät myöskään asettuneet kenenkään ylitse käveltäviksi sen kummemmin kuin pitivät itseään Johtotähtinä. He loistivat Minun valoani. He omistautuivat Minulle, he rakastivat Minua. He palvelivat ja rohkaisivat kaikkia luottamaan itseensä ja seuraamaan omaa tähteään. He eivät horjuneet. He eivät rohkaiseet riippuvaisuuteen itseään tai toisia kohtaan. He palvelivat jokaisen sisimmässä olevaa Korkeampaa Itseä.

He palvelivat Minua yhtä luonnollisesti kuin he hengittivät. He olivat palveluksessa mutta eivät palvelussopimuksessa. He antoivat Minulle kuten aurinko ja sade ravitsee maata. Ja samoin he antoivat ihmiskunnalle. Samoin he antoivat sinulle.

We are so grateful for your

We are so grateful for your translating Heavenletters into beautiful Finnish.

I knew it was Finnish the moment I saw it!

A million blessings.

With love, Gloria

Rakas Sara Sofia, ihana

Rakas Sara Sofia,

ihana nähdä Heavenletters suomeksi käännettynä. Kiva että sinulla on aikaa ja halua tehdä ne. Minä käännän niitä italiaksi. Ajattelin että sinua ehkä kiinnostaisi kääntää kysymys, jonka tein Jumalalle Jokelan kouluammunasta ja Hänen vastauksensa. Ne löydät Angels Lounge osastolta tästä forumista, tai jos annat minulle email osoitteesi (vaikka Glorian kautta) voin lähettää sen sinulle suoraan. Ja jos tarvitset apua, kysy vain.

Rakkaudella,
Paula
********

Safe in My arms you're only dreaming. -
Al sicuro tra le Mie braccia state solo sognando.
Love is the Answer.-Amore è la Risposta

I wish I could understand

I wish I could understand Finnish!

Kiitos, käännän

Kiitos, käännän mielelläni vastauksen koskien Jokelan kouluammuntaa. Voit lähettää sen sähköpostilla sara [dot] vp [at] mbnet [dot] fi

Kiitos _II_