Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Kirjeitä taivaasta # 2551 Jumala rakastaa sinua

Taivas #2551 Jumala rakastaa sinua,
marraskuun 19, 2007

Jumala sanoi:

Minun rakkauteni kastelee sinut läpimäräksi. Hukutan sinut rakkauteeni jolloin voit hengittää helpommin. Sinun ei enää tarvitse hengittää. Nyt elät hengähdyksessäsi. Vaaraa ei ole ja niin voit hengittää syvään ilmaa ja rakkautta, jolla ympäröin sinut. Voit laajentaa keuhkosi ja sydämesi ja tunteesi rauhasta. Rakkaus puhdistaa hengittämäsi ilman. Rakkaus puhdistaa kaiken. Rakkaus on suuri puhdistaja. Ja rakkaus on Minun. Se virtaa ulos Minusta kuten valo virtaa auringosta. Ja niin Minä puhdistan sinun sydämesi rakkaudellani. Minun rakkauteni on rakkauden vaahtokylpy ja sinä likoat minun rakkaudessani. Sinä uit minun rakkauteni vesissä. Minä käärin sinut rakkuteeni ja paljastan sinut maailmalle. Rakkauteni peitossa sinä olet paljastettu. Rakkauteni teljettynä sinä olet paljastettu. Paljasta Minut. Paljasta MInut.

Ensin sinun on paljastettava itsesi itsellesi. Sinä olet tukkinut ilmatiesi niin paljolla ajattelemisella ja huolehtimisella. Olet pidätellyt hengitystäsi kuin olisit välittömässä vaarassa. Olet rakkauttani tulvillaan. Ole nyt tietoinen rakkauteni ylenpalttisuudesta, johon olet kapaloitu. Omista rakkauteni ja tietoisuus siitä sillä Minun sydämeni on täynnä rakkautta ja Minä annan sitä sinulle. Minä vuodatan rakkauttani yllesi. Se suodattuu sydämeesi.

Mitä enemmän rakkauttani hyväksyt sitä korkeammalle henki nousee.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään saavuttaaksesi Minun rakkauteni kuin hyväksyä se. Älä enää kiellä sitä. Älä pidättäydy Minun rakkauteni hyväksymisestä. Hyväksy se avoimin sydämin. Hyväksy kaikki Minun rakkauteni minun vuodattaessani sitä sinuun. Mikään ei saa minua lopettamaan. Ole vastaanottamainen rakkaudelleni. Ole haavoittuvainen rakkaudelleni ja siten sinusta tulee hyvin vahva rakkaudessani. Kyllä, haavoittuvainen rakastamaan. Ole Minun rakkauteni armo. Ole kuin sieni minun vuodattaessa rakkauttani. Uppoa minun rakkauteeni. Mahtaile minun rakkaudessani kunnes voit vain huutaa "Jumala" kuten voisit huutaa "luovutan" myöntäessäsi voiton painikilpailussa.

Kuinka joutavaa, että joutuisit koskaan taistelemaan Minun rakkaudestani ja kuitenkin keksit kaikenlaisia syitä miksi et ole rakkauteni arvoinen. Kokeilet kaikkia keinoja arvottomuutesi todistamiseksi, toteamiseksi ja itsesi vakuuttamiseksi siitä. Eikö äitisi opettanut ottamaan lahjoja vastaan armollisesti? Sinun asiasi ei ole asettaa rajoja minun rakkaudelleni. Minä en aseta niitä. Miksi sinä asettaisit?

Hyväksy Minun täysimittainen rakkauteni. Älä menetä pisaraakaan siitä. Hyväksy se kaikki. Silloin et ole himoitse rakkautta. Olet saanut sitä kylliksesi. Ja mitä tapahtuu kun olet saanut kylliksi? Sallit sen vuotaa yli ja niin sallit sinulle annetun rakkauden vuotaa yli maailmaan. Pian loiskutat kaikille Minun rakkauttani. Pian kaikki polskuttelevat Minun rakkaudessani. Miten hauskaa se onkaan. Kuvittele Minun iloni rakkauden ylenpalttisesta antamisesta tietäen että sillä ei ole loppua. Täyttäkäämme Maa rakkaudella kuten täyttäisimme uima-allasta.

Sallikaamme kaikkien sydämien upota rakkauden syvyyksiin. Minun sydämessäni on rakkauden sisäänkäynti ja jätän sen appoavonaiseksi. Teetkö sinä samoin? Toivotatko kaikki tervetulleiksi sydämeesi? Avaatko sydämesi portit? Avaatko sydämesi niin avoimeksi, että Jumalan sydämestä sisimmässäsi kumpavan rakkauden runsaudesta ja voimastaei ole epäilystä? Anna rakkautta riippumatta siitä kuka ajattelet olevasi. Kukaan ei ole liian hyvä antamaan rakkautta eikä kukaan ole liian vähäinen antamaan rakkautta. Yksinkertaisesti anna sitä. Pysähtykää, rakastetut ja antakaa rakkautta,