Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Kirjeitä Taivaasta #2548 Vapaa kuin lintu, Marraskuun 16, 2007

Kirjeitä Taivaasta #2548 Vapaa kuin lintu, Marraskuun 16, 2007

Jumala sanoi:

Olet saattanut ajatella, että elämässä on kyse karttumisesta kun, elämässä sitä vasten on kyse irtipääästämisestä. Tien antamisesta elämälle. Itsesi vieroittamisesta pois omistamisesta. Sinä et ole omaisuutesi. Sinä olet paljon enemmän. Iloitse siitä mikä kulkee käsiesi läpi. Sen pitäminen ei ole ile sillä pidät itseäsi vankna.

Päästä irti omistamisen ajatuksesta. Se on virhe. Kaikki omistavat kaiken, siksi mitään ei voi omistaa.

Omistaminen erottaa. Ei omistaminen yhdistää. Sinulla on vapaa tahto kun et omista. Omistaessasi riippuvaisuus aineellisesta vie pois vapaan tahtosi. Saatat ajatella eläväsi yksin tai itseäsi varten, mutta olet adoptoinut sohvan, tuolin, keittiön, uima-altaan. Olet adoptoinut elämäntavan, joka voi pidätellä sinua.

Pidä hyvää huolta siitä mikä on hallussasi. Kiillota huonekalut ja siunaa ne, mutta niiden omistaminen? Ei, sillä silloin ne omistavat sinut.

Eikö ole sanottu, ettet voi viedä aarteitasi taivaaseen? Rakastetut, on selvää ettette voi viedä tuota öljyvärimaalausta mukananne.

Sitä mitä ette voi ottaa mukaanne, sitä teillä ei tarvitse olla nyt. Teillä ei tarvitse olla sitä myöhemminkään. Teillä ei tarvitse olla sitä lainkaan. Voitte kävellä museon läpi, jättää maalaukset sinne ja omistaa ne kaikki. Elämä ottaa paikan mielessänne, rakastetut. Teidän omat ajatuksenne ja tunteenne.

Kyse ei ole siitä ettei teillä voisi olla kimpsuja ja kampsuja. Teidän ei tulisi olla riippuvaisia siitä onko teillä niitä vai eikö ole. Niiden ei pidä merkitä teille niin paljon. Niiden ei pidä estää teitä. Niiden ei pidä pitää teitä paikallaan.

Tavaroiden omistaminen tapaa pitää teidät paikallaan. Omistaminen estää teitä. Ne pitävät teitä liekanarussaan kuten elefanttia. Päästäkää itsenne lieasta irti.

Olette joskus pyytäneet saada olla vapaita kuin linnut. Linnut eivät kanna mitään mukanaan, oi, ehkäpä madon tai korren tai parikin. Ne rakentavat pesän ja sitten jättävät sen taaksen katsomatta. Linnut eivät ajattele: "Voi minun kaunis pesäni. Minun munani haudottiin siellä. Miten voin lähteä?" Lintujen oli tarkoitus rakentaa pesä ja niiden oli määrä jättää se.

Olla määrä tarkoittaa nyt, ei menneisyyttä, ei tulevaisuutta. Nyt on nyt.

Mistä haluat tulla muistetuksi? Aidosta matostasi? Olohuoneen seinän väristä? Ostamistasi designatuista kengistä? Sinä tiedät paremmin, rakastetut. Sinä tiedät paremmin.

Ensinnäkin, pysy erossa kiinnittäytymisestä. Mikäli sinun täytyy tuntea kiintymistä johonkin, olkoon se sitten kiinnittymistä Minuun. Minä en milloinkaan johda sinua harhaan. Minä johdan sinut viheriöiville niityille. Minä johdan sinut pois siitä minkä uskot omaksesi ja silloin sinä omistat Universumin.

Mitä enemmän omistat, sitä enemmän omistat. Mitä enemmän keräät sitä enemmän keräät.

Mitä enemmän päästät irti omistamisesta, sitä enemmän päästät irti kaunasta. Tiesitkö että kiinni pitäminen on kiinni pitämistä? Pitäessäsi kiinni aineellisesta omistamisesta pidät kiinni kaunasta. On olemassa vertailukohta. Antamalla kaiken pois saavutat itsesi.

Ja sitten annat pois itsesi, kyhjöttävän itsesi, pienen itsesi ja sitten tulet taas saavuttamaan Suuuuden, johon sinut oli aiottu ja joka jo olet. Tulet todella tietämään kaiken mitä olet heti kun kaikki aarteiksi luulemasi roskat eivät enää omista sinua.