Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Kirjeitä taivaasta #2540 : Mahtava Valtameri 8.marraskuuta, 2007

Mahtava Valtameri

Kirjeitä taivaasta # 2540, Julkaistu marraskuun 8.2007

On riittävää olla rakkauden vaikutuspiirissä. Rakkautta ei tarvitse antaa sinulle henkilökohtaisesti. Sinulla ei tarvitse olla enemmän rakkautta kuin jollain toisella. Sinulla ei tarvitse olla yhden erityisen henkilön rakkautta. Kenenkään rakkaus ei kuitenkaan kuulu sinulle. Rakkaus on kaikkia varten. Ole varma rakkaudesta. Sinulla ei tarvitse olla suurempaa rakkautta sen vakuudeksi, että olet rakkauden arvoinen. Sinä olet nyt rakkauden arvoinen.

Sinun ei enää tarvitse valita minne rakkautesi kohdistuu, eikä sinun tarvitse valita minne jonkun toisen rakkaus kohdistuu. Sinä et ole sokea rakkaudelle. Miksi muutenkaan luulet tarvitsevasi enemmän? Eikö sinulla ole kaikki Minun rakkauteni?

Miksi antaisit vähemmän rakkautta kuin Minä olen sinulle antanut? Ja miksi vaatisit enemmän rakkautta keneltäkään muulta? Rakkautta ei voi määrätä eikä vaatia. Mikäli joku ei rakasta riittävästi, pyydän sinua, rakastettu, antamaan riittävästi rakkautta kahden edestä. Ellei kukaan muu tässä maailmassa anna rakkautta, Minä pyydän sinua antamaan riittävästi rakkautta jokaiselle maailmassa. Sinun ei tule koskaan kitsastella rakkaudessa, eikä laskea sitä. Rakkaus on annettavaksi, ei laskettavaksi. Kuka sinä olet? Sinä olet se, joka rakastaa.

Valtameren aallot loiskahtelevat kärsivällisesti valtaviin kallioihin. Kalliot eivät voi vastustaa aaltoja loputtomasti. Salli rakkautesi olla valtameren aaltojen kaltainen äärettömässä kärsivällisyydessä. Se ei ole edes kärsivällisyyttä. Aallot tekevät sitä mitä ne tekevät ilman ajatustakaan lopputuloksesta, joten kärsivällisyys ei astu kuvaan. Salli rakkautesi aaltojen virrata ilman ajatusta. Sinun rakkautesi tulee mahtavasta valtamerestä eikä se koskaan kuivu.

Rakkauden antamien kaikkialle ei ole ponnistus. Rakkaus on, tai ei ole, ja minä kerron sinulle että se on. Et väärennä rakkautta. Sinä et tee siitä mitään suurta näytelmää. Sallit vain sydämesi rakkauden virrata ulos ja tässä prosessissa rakkaus uudistaa itsensä. Mikään sydän ei ole tyhjä. Sinun sydämesi on täynnä rakkautta, vaikka rakkautta ei voi säilöä. Rakkaus on annettavaksi ja sinun tulee antaa sitä. Älä tee rakkauden antamisesta vaikeaa. Vain anna sitä. Älä pidä rakkautta sisimmässäsi. Rakkauden on tarkoitus virrata. Älä estä rakkauden virtausta. Älä rajoita lainkaan rakkautta.

Ole iloinen, että voit antaa rakkautta. Ole iloinen, että voit ottaa vastaan rakkautta. Ole iloinen, että voit nähdä rakkauden. Sinä näet rakkauden toiminnassa. Rakkaus liikkuu. Se sulkee sisäänsä. Rakkaus on maailmanmatkaaja. Se ei voi pysyä paikallaan. Sitä on aina annettava. Rakkautta ei tarvitse etsiä. Se on aina olemassa kuten aurinkokin.

Sinulla ei tarvitse olla kaivosta rakkauden kullan saamiseksi. Se on siellä sinua varten. Sinun tahdostasi se on poimittavissa ja sinun tahdostasi se on annettavissa. Mutta rakkauden vastaanottaminen ei ole kuin vadelmien poimimista, jolloin poimit marjan kerrallaan. Rakkaus on kaikki yhdellä kertaa. Rakkaus on urhea ja se sulkee kaiken syliinsä. Rakkauden lähde ei voi kuivua. Runsaus on ainoa mahdollisuus rakkaudelle.

Rakkaus ei ole uusi eikä se ole vanha. Rakkaus on määrittelemätön. Rakkaus on kuten Minä, ikuinen ja kaikille universaali. Rakkaus on oikeus. Se ei ole almu. Koskaan enää maan päällä ei tulla kokemaan rakkauden katoa. Rakkaus voittaa maailman, kerta kaikkiaan