Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Kirjeitä taivaasta #2569 : Äiti Teresa Joulukuun 7. 2007

Äiti Teresa

Kirjeitä Taivaasta # 2569 Julkaistu: Joulukuun 7, 2007

Sinun ei tule asettaa itseäsi ja omia tarpeitasi kenenkään toisen edelle, eikä sinun tule myöskään asettaa kenenkään toisen tarpeita itsesi ja tarpeidesi edelle. Kasvaessasi yhä enemmän valoon tätä ei enää tarvitse kyseenalaistaa. Sinä teet ja annat vain koska haluat. Rakastetut, tämä tarkoittaa sitä, että palvelet kaikkia. Sinun palveluksesi ei ehkä toteudu siten kun sinulle on opetettu. Se ei tarkoita, että annat paidan päältäsi. Se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse tehdä mitään ja kuitenkin löydät itsesi palvelemasta enemmän kuin vain omaa itseäsi. Et tule ajattelemaan niin paljon sitä, mikä kuuluu sinulle tai jollekulle toiselle. Et enää puntaroi tekojasi niin paljon.

Et ajattele:" Tulen tosiaankin olemaan hyvin hyvä, jalosydäminen ihminen, antaessani paidan päältäni. Haluan olla hyvä, jalosydäminen ihminen, joten niin teen." Tiedät heti automaattisesti milloin ja mitä tehdä. Saatat olla tilanteessa, jossa on luonnollista antaa paita päältäsi. Toisella kertaa niin ei ole. Pinnalta katsoen tilanne on sama, mutta kuitenkaan et anna paitaa päältäsi. Impulssi puuttuu. Tulet vain jotenkin tietämään kenelle paitasi annat ja kenelle et. Et ajattele miltä asiat näyttävä etkä sitä mikä on oikein tai väärin. Sinä tulet yksinkertaisesti antamaan sydämestäsi. Et epäröi teitpä kummin vain.

Et yritä olla antelias. Yksinkertaisesti tiedät milloin antaa ja milloin ei. Et ajattele olevasi ihana yhdessä tilanteessa ja ei-ihana toisessa tilanteessa. Et tule ajattelemaan tekeväsi hyvää tai että et tee hyvää. Et ehkä tiedä sitä tietoisesti, että sinun on hyvä antaa toisell, ei itsesi tähden vaan toisen henkilön vuoksi. Tästä johtuen, kun et anna, se tapahtuu myös sen henkilön vuoksi, jolle et anna. Tulet elämässäi kohtaan, jossa tiedät luontaisesti mikä on hyödyllistä apua toiselle ja mikä ei. Siitä tulee automaatti, aivan kuten ojentaisit kätesi estämään lasta juoksemasta kadulle auton lähestyessä. Sinä et tule tuntemaan epäröintiä.

Tulee toisia paljon hienovaraisempia elämäntilanteita, jolloin tulet tietämään mitä ja milloin antaa ja mitä taas ei tule antaa. Ja se tulee aina olemaan palvelus. Sinä tulet tietämään paikkasi kosmoksessa. Ei ole aina edullista tehdä paljon toisten hyväksi, mutta joskus niin on. Sinä tulet tietämään milloin tekosi todellakin hyödyttävät toista. Et pyri olemaan kaikkea kaikille.

Äiti Teresa antoi itsestään. Hän ei antanut kaikkeaan. Hän teki täsmälleen sen mitä halusi. Olisi ollut suuri uhraus hänelle olla antamatta itseään maailman pavelukseen. Äiti Teresa antoi ja antoi mutta se ei ollut pois häneltä. Hän yksinkertaisesti oli itsensä. Hän ei pyrkinyt olemaan Äiti Teresa, koska hän oli Äiti Teresa. Hän oli yksinkertaisesti kasvanut tuohon asemaan.

Mitä sinulla onkaan annettavaa muulle maailmalle, rakkautesi tulee kulkemaan sen kanssa. Ja sinun rakkautesi tulee myös matkaamaan sen kanssa mitä et anna.

Ja samoin sinun läsnäollessasi jokainen tulee vastaanottamaan suuren siunauksen sinulta. Tämäkin tulee olemaan automaattista. Sinä et voi vaikuttaa siihen.