Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Jokelan kouluammuskelusta Paula Jumalalle

8 marraskuuta 2007

Paula Jumalalle

Rakas Jumala,

Kouluammuskelu Jokelassa, Suomessa kosketti sydäntäni hyvin läheisesti, koska kävin tuota kouluna nuorena ja koska sisareni työskentelee siellä. En itke itseni tähden vaan kaikkien suomalaisten, jotka eivät koskaan odottaneet mitään tällaista taphtuvaksi turvallisessa ja rauhallisessa maassaan. Minä tiedän kaikella maailmassa tapahtuvalla olevan syvemmän merkityksen, mutta tällä hetkellä en näe sitä. Voitko Sinä auttaa minua näkemään sinun silmilläsi? Ja kiitos voimasta ja toivosta, jota annat ilman rakkaitaan Maan päälle jääville.

Loputtomalla kiitollisuudella

Tyttäresi Paula

Jumala Paulalle:

Rakkain Paula. voimme tarkastella tätä monella tavalla. Voimme katsoa sitä tavanomaisella tavalla ja nähdä ihmisten kärsimyksen ja olla lannistumattomia. Voimme tarkastella sitä räjähdyksenä. Voimme nähdä sen hirmumyrskynä tai maanjäristyksenä. Me voimme tarkastella sitä niin ja näin. Joka tapauksessa tämä purkaus on kehittynyt (ajan kanssa). Se ei tapahtunut yhdessä yössä. Se on kehittynyt ja tällä kertaa se purkautui Suomessa, sinun synnyinmaassasi.

On selvää, että tämä on rakkauden vaatimus. Kaikkialla maailmassa kouluissa on ollut rakkaudettomuuden esiintymiä.

Tämä on oire, ymmärräthän.

Nuoret väkivaltaisesti itseään ilmaisevat ihmiset ilmaisevat myös, että maailman kuten koulujenkin, tarvitsee antaa enemmän rakkautta. Nuoret ihmiset ottavat herkästi maailman ristin kantaakseen.

Tämän tarkoituksena ei ole syyttää ketään.Se on näennäinen onnettomuus. Samaan aikaan tästä on otettava vaarin.

Kun rakkautta tarjotaan laajamittaisesti oikeassa paikassa, kun negatiivisyys on vetänyt viimeisen henkäyksensä, tällaisia asioita ei tule tapahtumaan.

Voimme sanoa maailman negatiivisuuden vetelevän viimeisiään.

Maailma on nousemassa, nousemassa meidän omien silmiemme edessä ja vanhat ajatusmallit pitelevät kiinni henkirievustaan. Koulujen on paranneltava itsensä. Koulujen on ollut tapana tulla jälkijunassa, kuin saisivat tiedon viimeisinä.

Rankaisemisen mallit, kurin asettaminen rakkauden edelle, käyttäytymisen sydämen edelle asettaminen, kaikki nämä ovat päättymässä. Muut mallit ottavat niiden paikan.

Me voimme vieläpä kiittää niitä, jotka aiheuttivat sydänsurun, koska he olivat rehellisiä ja toteuttivat tarpeen ilmoittaa maailmalle negatiivisuuden ajan olevan lopussa.

Me siunaamme kaikkia, väkivallantekijöitä ja uhreja. Kaikki palvelivat korkeinta tarkoitusta. Ehkä heitä kaikkia voidaan pitää sankareina. Eivätkö he ole luoneet suuremman välittämisen siteen, jonka kaikki nyt tuntevat.

Rakastetut, älkää pitäkö surua sydämissänne. Suru ei ole niin ihmeellinen asia. Sillä on arvonsa vaikka sen tuolle puolen katsomisessa on suurempi arvo. Kaikki ovat surullisia tapahtuneesta. Sen ei ollut pakko tapahtua. Ja kuitenkin se tapahtui ja tällä tapahtumisella on tarkoituksensa.Se on jo ohi. Surua ei ole tarvetta pitää yllä.

Ajatteletteko taivaaseen siirtyneiden olevan surullisia? Tuntevatko he, että heiltä riistettiin jotain? Tuntevatko he surua tai katumusta?

Annan rakkauteni ja siunaukseni kaikille, jotka itkevät, ja Minä pyydän teitä kuivaamaan kyyneleenne ja tarjoan rakkauteni sekä siunaukseni kaikille jälkeenjääneille. Tämä on hyvää aikaa rakastaa tasaväkisesti niitä, jotka tarvitsevat eniten. Vain rakkaus voi parantaa sydänsurun. Vain rakkaus. Anna kaikkesi. Anna jopa enemmän.

Shokki on ohi. Salli rauhan täyttää sydämesi ja lepäile siinä.

Kaikki on hyvin, rakastetut. Kaikki on hyvin. Jumala on taivaassa ja Maan päällä ja te olette Minun edustajiani.

Nähkää rohkeasti aurinko ja ylistäkää sitä.

Ja nyt ympäröin teidät valolla ja nyt voitte paremmin.

Tuntekaa Minun rakkauteni. Se ei koskaan puutu.

Siunaan teitä koko Sydämestäni, sillä te olette Minä.

Isienne Jumala, Rakkauden Jumala, Kaikkeuden Jumala