Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2581 Wees een Dromer, 19 December, 2007

HEMEL # 2581 Wees een Dromer, 19 December, 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.
God zei:
Mochten al je dromen vandaag uitkomen, wat zou dan je volgende droom zijn? En die daar achter? Ja, geliefden, ga jezelf voorbij in het dromen. Er is geen nut in het blijven waar je nu bent, zelfs in je dromen. Je dromen zijn een manier om je uit te breiden.
Welke persoonlijke dromen overstijgen de dromen die je nu hebt? Welke van jouw dromen voor de wereld overstijgen jouw huidige dromen voor de wereld? Droom ze in wording. Ja, ga voorbij je huidige dromen. Durf groter te dromen. Durf van alles wat je eigenlijk wenst te dromen.
Eerst heb je de gedachte van de droom, en dan maak je ere en beeld van, en dan voel je het bewaarheid worden. Je proeft het haast, en dan laat je het los. Jouw dromen zullen zich op zichzelf manifesteren. Droom elke dag dromen. Als je de droom loslaat, wil niet zeggen dat je niets kan doen. Hou de droom gelijktijdig, als je het loslaat. Je laat het in de ether los, waar het oorspronkelijk vandaan kwam, en toch hou je het bij je.
Je kan ook stappen naar je dromen toe maken. Je kan glimlachen bij de gedachte aan je droom. Je kan een collage maken. Je wordt gewoon aan je dromen.
En somige dromen kan je naar het licht brengen, nooit forcerend. Je wil je dromen niet tot bestaan forceren. Inviteer ze.
Als je een zaak wenst op te starten, start dan met je gedachten. Lees. Hoe meer de zaak in je geest groeit, hoe dichter het bij de verwezenlijking komt. Toch moet je kalm aan gaan, zodat je niet teveel aan je dromen gehecht bent. Je weet dat ze daar zijn. Je weet dat ze zich niet hoeven te manifesteren. Ze hoeven niet. Zij zijn even vrij zich te manifesteren, als dat jij vrij bent om ze te dromen. Er zijn geen ‘moeten’s’ als het op dromen aankomt.
Dromen zijn goed. Dromen zijn als het vullen van je benzinetank.
En je kan verdergaan met het hebben van nieuwe dromen, de ene na de andere. Er is geen beperking op aantof of grootte van dromen die je kan dromen. Je hebt recht tot alle dromen die je wenst. Heb veel soorten dromen. Drooom van iet dat je vandaag wenst dat gebeurt. Droom kleine dromen, en droom grote dromen. Ze hoeven niet uit te komen, alhoewel het wel eens zou kunnen gebeuren. Er is veel goedheid in het alleen dromen. Er is ook veel goedheid in de manifestatie ervan.
Laat ons veronderstellen dat je de wens hebt een restaurant te beginnen. Oefen op een kleine schaal. Maak je recepten. Maak foto’s van ze of teken ze uit. Wees aandachtig voor een eventuele locatie, alleen maar voor de lol. Hoe zal je restaurant eruit zien? Hoe zal het gedecoreerd worden? Welke layout wens je? Zal het een buffet zijn? Zal het sjiek zijn? Wat zullen je kelners dragen? Geniet van het opbouwen van je restaurant in je gedachten. Geniet van het dromen van je dromen. Hou ze vast, zonder ze echt vast te houden. Kijk eens wat er gebeurt.
Misschien is het dromen van je droom genoeg, en het hoeft zich niet te manifesteren. Het is al in je hoofd gebeurd, en je vraagt niks meer.
Misschien is de wens om het te laten manifesteren onverzadigbaar, gad an gewoon ermee door. Je dromen kunnen groot zijn, maar je kan klein beginnen. Er is niets mis met klein beginnen. Misschien heb je geen investeerders nodig, om te kunnen starten. Wed eerst op jezelf. Haal ervaring bij. Denk niet dat je al weet hoe je het allemaal moet aanpakken. Wees open om te leren. Het is ok om een beginneling te zijn.
Vouw je dromen niet op. Draag ze tot ze je verlaten. Of draag ze tot ze zich manifesteren. Dromen dienen gedroomd te worden, blijf dus je dromen dromen.
Vertaald door Leen Joseph.
Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org