Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEMEL # 2510 Spreek voor jezelf, 9 oktober 2007

Heavenletters™ ,brengt de Aarde dichter bij de Hemel.
HEMEL is hier om elke ziel op aarde te bereiken en weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.
God zei:
Je hoeft niet hard te, noch slap te zijn. Onderneem actie. Als je geen actie onderneemt, sta je te wachten. Terwijl je wacht, debatteer je. Terwijl je wacht en debatteert, wordt energie verspild.Er zijn veel zaken die wachten, noch debatteren vereisen. Als je een glas water wenst, ga er dan een halen. Als iemand anders een glas water nodig heft, geef het hem dan. Als iemand hulp nodig heft om de straat over te steken, consulteer je astroloog daar niet voor. Evenmin als je Mij elke keer moet consulteren. Maak je eigen dag aan dag beslissingen, geliefden. Natuurlijk kan je Mij consulteren, maar vraag me niet om raad voor zaken die je zelf heel goed kan beslissen.
Ik wil niet dat je ooit denkt dat je Mij stoort, maar val me toch niet lastig met vragen rond welk kleed je het beste aantrekt en andere zaken die echt alleen van jou afhangen. Dit zijn jouw keuzes. Mocht je Mij vragen welk kleed je zou moeten dragen, dan zou Mijn antwoord zijn: “Dat is geheel aan jou om te kiezen.” “Draag deze die jij graag draagt.” Ik zeg: “het doet er niet toe.”
Onthoud dat ik in jou ben. Ik ben steeds te uwer dienste, maar ik ben er niet voor elke gril. Er is geen nood om Mij over elk klein dingetje aan te spreken. Toch wil Ik je niet buiten aan de deur laten blijven wachten. Klop alsjeblieft en kom binnen. Je hoeft zelfs niet te kloppen. Kom gewoon binnen. Je hebt geen excuus nodig om tot mij te komen. Je hoeft zelfs niet eens een vraag te hebben. Je hoeft geen geschenk meet e brengen. Je kan zeggen dat je gewoon bij Mij wil zijn. Dat is wat Ik wens. Je weet het. Laten we eerlijk met elkaar zijn.
Als het over kleine vraagjes gaat, meestal weet je wat het antwoord daarop is. Meestal weet je wat Mijn antwoord is. Ik ben je Moeder/Vader God, maar ik ben niet zoals je moeder waar je een toestemming voor elk klein ding voor moet vragen. Wat je voor het avondeten moet kopen, is jouw beslissing. Hoeveel je voor een rekening moet betalen … dat is aan jou om te beslissen. Wanneer je een vriend moet bezoeken, of bloemen te zenden, of een goede daad van welke aard dan ook te stellen, is het geen mysterie wat Mijn antwoord is. Je weet dat Ik zeg: “ja, allesins, ga gerust.” Je weet dat mijn antwoord is: “nu” ik vraag je niet om een winterslaap te gaan doen, over wat al beslist is.ik zeg niet: “wacht.” Ik zeg: “de tijd is nu” Geliefden, ik ben hier niet opdat je je achter mij zou kunnen verschuilen. Hou Mij noch iemand anders verantwoordelijk voor jouw beslissingen. Heb vertrouwen in Mij, en heb vertrouwen in jezelf.
Ah, een vraag waar je meer moet voor verstaan – dat is iets anders. Vraag Mij maar tot je hartje tevreden is. Als iets aanvoelt als het juiste ding om te doen, en je voelt dat je het niet wenst te doen, spreek Me over wat in je hart is. Wanneer je je vreemd voelt in een relatie, licht me in. wanneer je echt niet weet wat te doen, vertel Mij erover. Terwijl je aan Mij openbaart, openbaar je aan jezelf. Wanneer je je van streek voelt, zelfs over een klein ding, vertel het Me, vertel me van je verwarring. Met dezelfde intensiteit, wanneer je hart van vreugde barst, leg het voor Mij uit. Er is niks waar je tegen Mij niet kan over praten. Vraag me enkel niet om beslissingen voor je te nemen die je helemaal zelf kan maken. Je bent steeds welkom, toch ben ik geen Ouija Bord.
Vraag me wat in je hart is, want het is jouw hart dat ik toespreek, niet je gedachten.
Vertaald door Leen Joseph.
Copyright © 1999-2007 Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en Hun Eigen Hart te komen 
Gloria Wendroff, Stichtster
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Bezoek www.heavenletters.org