Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #6491

In Leven Zijn Is Geen Verstoppertje Spelen

God zei:

Geliefde, Ik zeg het nog een keer. Verberg jezelf niet voor jezelf. Ik vraag je niet om door de bewegingen van het leven heen te gaan. Ik zeg: leef. Wees je bewust van wat je van plan bent. Verdoe jezelf niet. Doe niet net alsof je niet weet wat er gaande is. Wees moedig genoeg om precies zoals je bent. Breid jezelf uit. Doe niet alsof je weg bent. Je bent geen rookgordijn. Wees zoals je bent. Je hoeft je niet te verstoppen alsof je de publieke opinie moet ontvluchten.

Als je jezelf afstoot, doe je alsof. Wees oprecht. Je bent niet hier in het leven om jezelf te negeren. Wees geen achter gebleven pretendent op de troon. Durf niet nog eens te zeggen dat je minder bent dan Ik zeg. Wie verdient het om jou te zijn, behalve jij? Verwijder geen markeringen van je Wezen. Nooit mag je jezelf minder beschouwen dan Ik en je dromen zeggen dat je bent. Zweer het. Wees de echte vechter die je bent. Er is niets te groot voor jou om te zijn. Je hoeft jezelf niet te bewijzen. Je bent precies Wie Ik zeg dat je bent.

Ontzeg Mij niet Mijn meesterschap.

Op welke leeftijd je ook bent, je leeftijd is niet het belangrijkste punt van jou, op dezelfde manier dat je werk niet is wie je bent in je geheel, net zoals de kleur van je huid niets zegt over wie jij echt bent en hoe jouw temperament is, ben jij ook niet in totaliteit, noch in welk land je bent geboren en waar je nu woont, is niet je identiteit. De soorten boeken die jij leest, zijn ook slechts een deel van jou.

Je bent ook een ziel waar je misschien niet zo bekend mee bent. Ik zou zeggen dat je ziel vertelt Wie je werkelijk bent, onbekend als je bent met je eigen Zelf. Je bent meer je ziel dan wat dan ook. We kunnen ook zeggen dat je meer Mijn Kind bent dan alles wat je maar kunt zijn.

Je kunt niet in een woord of twee worden verpakt. Je bent veel meer dan welke zin dan ook die jou begint te beschrijven.

Zeker, We kunnen zeggen dat je de Essentie van God bent. Ik ben een belangrijk element van jou. Welkom in de Hemel en bij jouw aanwezigheid aan Mijn Zijde.

Je bent volledig Mijn geliefde, behalve dat je denkt dat je op de een of andere manier van de trein bent af gevallen en jezelf nog niet hebt opgepikt. Je beschrijft Mij goed genoeg binnenin jezelf, echter niet met de majesteit die je werkelijk bent. Je staat boven woorden, en toch probeer je meer te zeggen dan woorden kunnen zeggen, want je bent in feite niet minder dan het heiligste der heiligen. Dit is wat Ik aan jou heb toe bedeeld, en hoe weinig realiseer jij je welke kroon jij draagt. Er kan worden gezegd dat jij de laatste bent die het weet. Niettemin, op Mijn bevel, trek Ik je hoog omhoog.

We staan op gelijke voet, wat eigenlijk helemaal niets te maken heeft met voeten. Ik ben tevreden met wat Ik heb geschapen. Jij ook, geliefde, wees tevreden met dit twijgje dat je jezelf wilt laten zijn. Ik heb je opgedragen aan de hele wereld van de aarde en bent mooier dan de fijnste zijde. We worden keer op keer opgedragen in liefde totdat er geen einde aan de liefde komt. Ik ben gevangen in de hele liefde en Ik vind er nooit te veel van. Je hebt er gewoon geen idee van hoe hoog jij kunt tellen!

vertaald door Anneke van Dijk-Ploeg
3-11-2018