Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5881 - Wed op Jezelf

God zei:

Dat er geen tijd is om te verspillen betekent dat het Nu de tijd is om aan de slag te gaan met het Leven. In hemelsnaam, waarom niet je dromen waar maken voor jouw eigen ogen. Ga voor jouw dromen. Stop met het kijken naar TV voor een poosje en ga voor jouw dromen. Sta jouw dromen toe in het Leven. Maak er plaats voor.

Wanneer je denkt dat jouw dromen geen waarheid kunnen worden –
Waarom zou je eventueel neigen naar dat idee? Jouw hart is de beslisser. Als het gaat over jouw dromen, speel de kansen dat jouw dromen waar zullen worden.

Zeg niet dat het meer waarschijnlijk is dat je dromen niet uitkomen dan ze zullen. Waarom jezelf plechtig gebrek beloven? Praten over wedden op het verkeerde paard. Wed op jezelf en niet tegen jezelf. Welk voordeel zie je in het accepteren van onvermogen? Kom op nu, geef jezelf een kans om te zien wat jij en Ik kunnen doen.

Wed op jouw dromen. En wanneer je honderd keer moet wedden, wed honderd keer.

Zeker, het is geweldig om te applaudisseren voor anderen. Het is ook geweldig om jezelf een kans te geven. Wat je ook verlangt om te doen in de wereld, wie is er om te zeggen dat je het niet kunt bereiken --- of niet moet? Vertel jezelf niet langer dat je een wensdenker bent. Wie zegt dat er iets mis is met het zijn van een wensdenker? Moet je een neezegger zijn? Waarom sla je jezelf niet tot winnaar (als een ridder) . Wie zegt dat je jezelf niet kan verrassen en de hele wereld? Ga ervoor! Hoeveel is het Leven waard voor jou zonder een goede droom of twee?

Wat zijn jouw diepste verlangens? Ga je gang en verlang ze. Sta jezelf toe dat je dromen uit komen. Je hoeft zelfs niet te denken over wat je wilt als wonderbaarlijk. Dromen komen iedere dag uit. Waarom niet voor jou, geliefde? Waarom niet voor jou?

Wat bedoelt de wereld met door te suggereren dat wat jij verlangt te vergezocht is? Wat ben je aan het doen door het jezelf te vertellen.

Luister. Er is geen droom te groot. Noch hoef je te voelen dat jouw droom MOET uitkomen. Het is goed te weten dat jouw droom waar kan worden. Droom jouw dromen. Ga ervoor. Hou alle mogelijkheden open. Wonderen gebeuren elke dag in de wereld. Maak permissie voor jouw wonderen. Droom dat jouw dromen uitkomen. Zet jouw dromen niet opzij. Wat hebben we daaraan. Wat heb je te verliezen wanneer jouw droom niet uitkomt? Op zijn minst had je de directe vreugde van het verlangen.

Wanneer je een vooruit bewegend Leven wil, houd je ogen gericht op het doel. Is het ergens geschreven dat alleen snel naderende dromen waarheid worden? In ieder geval, het is niet aan jou om jouw dromen te verijdelen. Maak ruimte voor de dromen.

Je hebt nog niet de helft ervan gedroomd. Wees ambitieus met je dromen.

Wanneer het jou moed kost om groot te dromen, heb moed. Ik zeg jou eerlijk dat het hebben van dromen nooit een tijdverspilling kan zijn. Je kan een heel gewoon leven leiden en toch dromen hebben. Je bent groter dan een winnaar of een verliezer. Je hebt veel mogelijkheden. Sta jezelf de mogelijkheden toe. Open wijd jouw visie.

Je hebt een kans. Je hoeft niet alles te laten vallen. Je kan hier en daar een droom toevoegen. Wat zou je willen toevoegen aan jouw leven? Begin ergens. Begin met dromen. Je hebt recht op jouw dromen. Dromen zijn er om gedroomd te worden. Je bent het waard om te dromen. Roep de dromen naar jou toe. Fris jouw dromen op. Beplant grote dromen in jouw hart. Zeg hallo tegen het Leven.

Vertaald door: Anja