Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5880 - Evenaar het Licht van de Sterren

God zei:

Je staat in het midden van de Hemel en je weet niet waar je bent. Liever vind je een oorzaak om je zorgen te maken waar je bent en wat je alle kanten op aan het doen bent en yin en yang, hier en daar, deze weg, die weg.

Met welk doel dool je over de Aarde, zoekend naar iets meer dan dat je op dit ogenblik ontvangt? Voor wat doel? Voor wat doel, geliefde, dan te Zijn? Door te zoeken en zelfs door dolen, vervul jij Mijn wil voor eeuwig en aanstonds. Dit is Ons Heilige Contract.

Te Zijn betekent, te Zijn verder dan grenzen. Te Zijn betekent, te zijn bovenstaande aan de wereld.

Je bent bang dat terwijl je op de Aarde bent gestationeerd, er iets op het spel staat. Er staat niets op het spel. Jouw Aanwezigheid, zoals Mijne, is verzekerd. Er is niets dat je mist door te Zijn. Er is niets meer te Zijn dan wat je werkelijk bent. Het Zijn is Oneindigheid en Oneindigheid, dat ben je. Jij bent de Nieuwe Visionair van het Universum.

Vraagt een ster zich af wie of wat hij is of waar? Welke grens moet een ster kennen? Moet een ster weten over oost of west of hoe de buurt heet en door welke autoriteit?

De Sterren hebben geen vragen om te stellen. De Sterren schijnen Licht. Ze hebben niets om te antwoorden. Ze reflecteren eenvoudig het Licht. En zo zijn de Sterren gezegend en dus bent jij gezegend.

Waarlijk, wat meer heb je te doen dan Het Licht te wezen? Wat meer kan je doen dan het Licht te Zijn? Beschouw jezelf als de Fortuinlijke van de Fortuinlijke. Accepteer met Gratie de Grote Roeping die aan jou is gegeven.

Ik gaf jou Licht om te Schijnen zo dat jij Licht zult schijnen vanuit de Hoge Hemelen.

Ik heb je niet gevraagd om verlegen te zijn. Ik heb je niet gevraagd je in te houden vanuit bescheidenheid. Ik zei: “Schijn het Licht dat Ik geef zo dat alles kan schitteren en Mijn Licht zien. Mijn Licht --- jouw Licht --- schijn het Licht simpel, overvloedig, diepgaand en Oneindig.”

Het Licht heeft geen instructie nodig. Soms, kan je wat eraan herinneren gebruiken, niet over hoe te schijnen maar liever om te herinneren om te schijnen. Hey, schijn voor alles wat jij waard bent. Dit is geen vorm van een voorwendsel. Natuurlijk, je schijnt jouw licht niet door naar beneden te kijken naar je voeten.

Kijk naar niemand zijn voeten. Kijk op verder dan de Hemelen en evenaar het Licht van de Sterren. Vertel Mij, wat is dringender dat het Licht laten schijnen, dat je bedoelt bent om te schijnen? Je doet dit door inspanning, je begrijpt dit onderhand. Je schijnt eenvoudig en natuurlijk met alle Liefde in jouw Hart.

In het Leven, ben je om omhoog te kijken en de wereld te verlichten zo dat allen kunnen zien, wat bestemd is om te schijnen. De Grootsheid van het Universum is voor je ingesteld zodat je jouw licht kan uitstralen en het zingen als een deel van een Engelenkoor. Je zult helder resoneren met het Universum op de Melodie van Mijn Licht. Kijk naar Mij en zeg, “Ja, ik wil.”

Zeg: “Ja God, ik schijn Uw Licht dat ook het mijne is en ik laat het schijnen voor Uw Glorie.”

Je weet dat de wereld meer hunkert naar, dan dagelijks brood. Iedereen op de Aarde hunkert naar de Pracht van het Dagelijks Licht.

Raak weer bij met jezelf. Spring vooruit. Een duizend reusachtige stappen zijn niet te veel. Je bent geen eenzame schaduw die in de rondte sluipt. Sta nu op en begin de Uitgifte van het Licht.

Het Licht neemt het over. Niets anders is er. De Donkerste is een ding van het verleden. Het verleden is niet langer waardig voor jou. Het Licht is aangestoken en nu blijft het Licht aangestoken voor de hele wereld om te worden herinnerd aan het Licht en om het Licht te vestigen in de ogen en harten van allemaal.

Schijn verder, Beoefenaars van het Licht van God. Het is jij die de Bestemming vervuld. Jij en Ik dienen. Wij dienen de wereld als Onafscheidelijke Wezens. Je dient het NU en je dient Mij in overvloed. Dit moment is aangebroken.

Vertaald door: Anja