Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5878 - De Sterren van de Show

God zei:

Het is gezegd dat het regende voor 40 dagen en nachten. Het Leven heeft ook tocht vertoond. Waar zijn de regens en tocht van weleer? Waar is de sneeuw en al de opgeruimde sneeuw? Al lang weg.

Het is geen nieuw idee dat, op de Aarde, alles, elk schijnbaar ding en persoon en ervaring tijdelijk is.

Als je kon oppikken en kiezen wat tijdelijk is, zou dat je beter laten voelen. Toch je kunt niet oppikken en kiezen. Of, dat is: vroeger of later, jouw voorkeuren worden opzij gezet. Deze gedachte doemt voor je op en je vraagt je af hoe dit mogelijk kan zijn.

Natuurlijk, je verlaat het leven nooit en je bent nooit afwezig. Daarvoor, je bent altijd present. Zelfs na jouw zogenaamd ‘overgaan’, je bestaat eeuwig en je bestaat op niveaus waar je geen idee van kan hebben.

Als je een handelsartikel zou zijn – je bent veel meer dan een handelsartikel – je bent kostbare handelswaar. Je bent ziel. Je bent een kostbare ziel.

Heb je enig idee hoe een kostbare ziel je bent?

Op een ander niveau – jij en Ik – zijn Één. Dit is de permanente Realiteit. Éénheid is. Wat dan ook minder of wat dan ook dat je meer mag noemen, is fictie.

Je kan moe zijn van het theater waar je in speelt, toch je wilt het ook niet opgeven. Er is iets met drama waar je in verstrikt bent geraakt. Je houdt niet van iedere film die je ziet, maar je bent nog niet helemaal klaar om het te laten gaan. Je wilt graag weten wat er afspeelt. Je bent eraan verslaafd, in werkelijkheid. Je houdt er zeker van om naar TV series te kijken die je leuk vindt. Je wilt alle uren opblijven om het niet uit te zetten.

Op een dag of avond zal je de TV uitzetten en gedag zeggen tegen het leven zoals je het op dit moment kent. Je zult buiten beeld zijn. De mensen die op de Aarde blijven nadat je voelt als dat je uit beeld bent verdwenen, weggegaan dag!, een andere route gegaan. Jij denkt dat degene die hun lichamen hebben achter gelaten, passé zijn. Je hebt het in omgekeerde volgorde.

Degene die hebben wat jij noemt heengaan, blijken in het voorste te zijn. Zij zijn de Sterren van de Show. Het is gewoon dat je ogen nog niet helemaal door de mist heen kunnen kijken. Je kunt alleen tot zover zien.

Naar jouw hart en geest, is het Leven drukte. Je ziet het Echte Leven als een opstopping of file. Je hebt het Leven door elkaar gehaald. Het Echte Leven is Éénheid. Éénheid is Volheid. Voor velen, lijkt veel van het Leven op de Aarde leegheid te zijn.

In elk geval, er is geen wezen afwezig van het Leven. Weg van het Leven bestaat niet. Wat jij afwezig noemt is meer vol aanwezig dan al het andere waar je aan kan denken. Wat jij weelderig noemt van het Leven, komt niet in de buurt van de Opvrolijking van het Leven.

In elk geval, je bent altijd in jouw eigen kano aan het peddelen. Er is geen plek of plaats waar het Leven zich niet inlaat met het Leven. Het Leven is nooit om de hoek of ervoor. Het Leven is altijd NU. Er is geen dood of levend. Er is enkel levend, in een lichaam of niet. Het lichaam heeft een ‘tussentijds’ , maar het Leven --- nooit. Er is nooit een pauze in jouw Leven, want jouw ziel leidt het Eeuwige Leven.

Het Eeuwige Leven betekent dat je altijd levend bent. Jouw lichaam is niet de enige vorm van Leven waarin je verschijnt.

In hemelsnaam, er zit meer aan jou dan jouw lichaam. Maakt niet uit hoe belangrijk jouw lichaam en zintuigen en al dat je bent, Zij zijn prachtig en belangrijk maar niet het meeste van jou. Ik zeg dit, niet als een oordeel, maar als Waarheid. Jouw lichaam, zo kostbaar als het is, is het minste aan jou.

Geniet van jouw korte termijn op de Aarde. Weet ook dat je nooit dood kunt gaan, nooit of te nimmer. De Oneindigheid betekent dit. Lieverd, je bent altijd Thuis, veilig. Je bent altijd aan het uitstralen.

Geliefde, jij bent Mijn Licht.

Vertaald door: Anja