Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5877 - De Liefde Telkens Weer Uitgedrukt

God zei:

Als je niet van het woord dankbaarheid houdt, denk dan aan het woord waardering in het geval dat je meer comfortabel bent met het woord waardering.

Wat zijn ze, deze woorden, behalve een erkenning van een geschenk neergelaten op jou? De erkenning van een geschenk is een mededeling, een kleine wenk, of misschien zelfs een glimp van vreugde die zegt: “Jij gaf mij iets. Ik heb het ontvangen. Ik ben blij. Je gaf mij een kans om op te kijken.”

Het is geen afzwakken van jezelf om bedankt te zeggen tegen wie ook. Je bent niet te druk. Het Leven is bedoeld om eenvoudig te zijn. Ieder van Mijn kinderen is bedoeld door sterren doorkruist te zijn. Er is liefde in de sterren vereeuwigd op de Aarde.

Iedereen herkent wat het geweldige cadeau van een geplukte paardenbloem is die een klein kind zijn moeder aanreikt. Het neemt geen gedachte in. De paardenbloem is een zuiver direct cadeau vanuit het hart van het kind. De paardenbloem wil gegeven worden en de handen van het kind overhandigen zijn hart voorwaarts. De paardenbloem is een verklaring van de liefde van het kind klinkend door het universum. De Liefde wordt verklaard en allen horen het klinken van de belletjes of zij bewust gewaar zijn of niet. De Liefde weerklinkt. Alles weerklinkt. Alles is overal gehoord. Iedereen wordt beïnvloedt.

De Kohinoor diamant kan geen groter geschenk zijn dan de gele paardenbloem. Een diamant kan bij lange na geen groter geschenk zijn als de offerande van het kind van de paardenbloem. Een jong kind heeft geen onderbreking tussen het willen verspreiden van vreugde en de verklaring ervan. Het geschenk van een paardenbloem is gesignaleerde Éénheid.

Het is natuurlijk voor een kind van God om te geven vanuit het hart en het is natuurlijk voor de ontvanger van een geschenk om erkentelijk te zijn voor zijn erkenning van het geschenk. Iemand geeft een geschenk en de ontvanger zegt. “Bedankt”. Één geeft, één ontvangt en beiden zijn als Één.
Beiden zeggen, “Bedankt”.

Het geven van een geschenk en de waardering zijn Één en dezelfde. Een geschenk is gegeven. Bedankt is gegeven. Éénheid van hart geeft dank voor Éénheid.

Geen geschenk is klein. Geen handeling is klein. De eenvoudigste handelingen kunnen groot zijn. Hoe eenvoudig is het om de wereld te zegenen en allen die zich bevinden in de wereld. Allen kunnen niet weten wat ze in hemelsnaam hier aan het doen zijn, hoe in Vredesnaam ze hier gekomen zijn, toch iedereen is hier om te waarderen, zoals Ik de wereld waardeer die Ik heb gemaakt en jou. En jou.

Hoe moedig is het van jou om in de wereld te zijn en hoe gunstig. Je draagt geen wapenuitrusting. Je draagt geen zwaard. Je leeft in de wereld en je effent de weg voor allen. Jouw Aanwezigheid is een geschenk. Jij bent hier op de Aarde voor een doel. Over de hele linie, is jouw doel te zegenen en vreugde te verspreiden.

Jouw geschenken zijn blijvend. De geschenken die je jaren geleden hebt gegeven kunnen nu herinnerd worden, lang nadat je vergat ze te hebben gegeven. Op deze manier, wordt er aan je gedacht. Het geschenk dat je geeft is altijd jezelf en niet het voorwerp wat je overhandigt.

Je kunt nooit weten hoe geweldig een geschenk was dat je gaf. Je kunt nooit weten wat het geschenk dat je gaf betekend heeft voor de ontvanger of hoe het zijn leven kan hebben opgetild. Een geschenk is een levend ding. Een geschenk vertegenwoordigt jou. Een geschenk is een geweldig iets. Als je maar heel de tijd Liefde durfde te verklaren door jouw bijzondere aanwezigheid.

Hoe is zelfbewustzijn de wereld binnengekomen? Wanneer is het geven van geschenken productie geworden? Wanneer heeft het Leven zijn spontaniteit verloren? Wanneer is het natuurlijke doordacht geworden? Wanneer is het geven van geschenken verwacht geworden en geschenken moeten goed genoeg zijn, in het plaatje passend en ook zo ingepakt? Wanneer is er een patroon ontstaan voor cadeau-geven in plaats van impuls?

Hoe geraak je terug naar het gulle belangrijkste van jouw hart? Wanneer zegen je jezelf eerstvolgend uitgedrukt met Liefde en telkens weer kenbaar gemaakt?

Vertaald door: Anja