Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5875 - Levensblijheid

God zei:

Ja, ik hoor een terugkerend refrein in de wereld in de ene vorm of de andere, als dit:

“Geliefde God, gisteren, bij de supermarkt, kwam een oude vriend van mij naar mij toe om te zeggen, hoe goed ik eruit zie. Het uiterlijk is bij lange niet alles, maar, wow, wat een fijn bericht was dit om te horen!

“Wat als ik elke dag dit bericht ontvang in plaats van zo veel van de berichten die ik hoor dag in en dag uit? Ik zou graag iedere dag een bericht zoals dit willen en nog beter dan dit!

“God, het kan niet behoren tot de natuurlijke regeling van het Leven om ontmoedigd te zijn over ouder worden in het Leven. Het kan niet zo neerbuigend zijn en dat teleurstelling is bedoeld om het verhaal over ons leven te vertellen.

“Deze vriend, die mij opvrolijkte, is zeker een van de meest gelukkige, meest liefdevolle mensen die ik ken. Het moet zijn dat gelukkig en liefde hetzelfde zijn. Zo’n klein ding waar ik mij aan vast grijp. Wat voor goeds is er in iets zonder een vrolijkheid?

“God, wat is er gebeurd met mijn geluk, de herinnerde dagen toen ik gretig was om in de ochtend uit bed te springen om te zien wat iedere dag zou brengen? Hoe heeft al mijn eens-verwachte vreugde zich veranderd naar stof? Hoe kan ik mijn leven herstellen naar vreugde?

Geliefde, nu neem Ik jou terzijde van de drukte. Ik vertel je in geen onzekere tijden dat je je niet terneergeslagen hoeft te voelen omdat je hebt weggekeken of schuin gekeken naar de vreugde, geliefde. Dit soort van vergoeding (boetedoening) put jou uit.

Laat Ons zijn als kolen scheppen voor je fornuis. Gauw genoeg – of zelfs in aller ijl – zal je genoeg vuur hebben aangestoken en je zal jouw fornuis doen herontbranden en jouw fornuis zal blijven branden. Het zal nooit weer uit gaan. Je zal perfect herwonnen en onderhouden energie hebben. Het Leven zal je opnieuw laden.

Niet langer zal het leven je uitputten. Je zult niet kniezen. Nee, nooit meer. Jouw Blik op het Leven zal het niet toestaan.

Ik wens niet dat jij of iemand gelooft in ouder worden als een verzwakkende kracht. Dat idee onthult een serieuze misvatting. Ouder worden is niet jouw val (ondergang). Jouw gedachten over leeftijd kunnen jouw val zijn.

Ouder worden is bedoeld als een zegen te zijn. Ik vraag je om op een nieuwe manier te beginnen te denken. Een rijpheid van de vreugde en de energie zullen zich haasten op hun weg naar jou.

De Helderheid van de Geest is bedoeld om ouder worden te vergezellen en Grote Helderheid van de Geest is om Hoge Leeftijd te vergezellen. Ouder worden is al toch een illusie. Wanneer tijd niet bestaat, hoe kan ouder worden dan regeren? Het fysieke lichaam kan ouder worden, toch het concept van oude leeftijd zoals de wereld het kan leveren, is een bedrieglijkheid. Geloof niet in bedrieglijkheden. Blijf dansen.

Ik heb je ontworpen als een Fontein van Jeugdigheid. Geen van de symptomen die gelabeld zijn als leeftijdindicatie, zijn waar. Bereid jezelf niet langer voor om symptomen te vermijden. Geloof niet in de symptomen. Zoek er niet naar. Waarvoor in hemelsnaam zou je ze voor willen?

Jouw hele leven heb je gehoord over de schadelijke effecten van ouder worden. Als je vaak genoeg hoort over wat nalatig is, dan ga je erin geloven. Je neemt er voorraad van. Verwacht lijden en pijnen en zij zullen gehoorzaam naar jou snellen. Ze zullen onpartijdig naar je haasten.

Verwacht de vervulling van je hartverlangens en deze vervulling zal ook zijn weg naar jou vinden. Vreugde en leed kunnen beiden worden opgelegd.

Wijsheid en geest en hart zijn er om te groeien. Wijsheid, geest en hart zijn niet ontworpen om je naar beneden te halen. Je bent nooit bedoeld om jouw leven los te koppelen van jouw gezondheid en vaardigheden en Heldere Licht. Helder Licht is jouw Geboorterecht.

IJdelheid is om langzaam te verdwijnen, ja, natuurlijk, maar niet de blos op je wangen, nee, niet de blos op je wangen.

Op dit moment samen, jij en Ik, Wij voorzien het Bonzen van jouw Leven van het nodige. Minder dan de waarheid is niet bedoeld om waar te worden. De Waarheid is bedoeld om Waar te worden. De dauwdruppels van de Jeugdigheid zijn er om veel langer te duren dan dat jou is wijsgemaakt. Er is blijvende vochtinbrenger (moisturizer) die je niet in de winkel koopt. Geloof niet langer in massa overeenstemming, het massa fenomeen. Geloof niet langer in Oudewijvenpraat.

Vertaald door: Anja