Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5870 - Liefde Gezocht

God zei:

Je kan vrijheid gelijkstellen met de middelen. Oh ja, er kunnen tijden zijn wanneer je voelt dat het enige ding dat jou tegenhoudt, geld is.

Lieverd, er is iets meer dan geld wat jou tegenhoudt. Er is een weelde van iets anders die je zou kunnen dienen en jouw goed dienen. Ik spreek over het gevoel van welzijn dat jij zoekt, vertrouwen in jezelf dat jij zoekt en ook vertrouwen in het Leven en Mij.

Het is altijd meer dan weelde dat je wenst. Er is meer om voor jezelf te vragen. Geld kan een middel voor een doel zijn, toch er is enkel zo ver als dat geld kan gaan.

Er is iets van jezelf dat je wilt uitbreiden. Gebrek aan geld kan een excuus zijn voor het niet onafhankelijk zijn van jou. Geld kan een snelle oplossing lijken, maar er is meer met onafhankelijkheid en vrijheid dan je op het eerste gezicht merkt. Er zijn dieper gelegen kwaliteiten die je zoekt.

Je weet dat je iets zoekt. Als je de naam ervan zou weten, dan kan je het misschien beter nastreven. Je zoekt naar meer dan dat binnenin jou is vastgekleefd.

Vrede? Zeker, toch meer dan vrede. Gelijkmoedigheid? Zeker toch iets meer dan gelijkmoedigheid. Vertrouwen? Wel degelijk, toch daar is meer aan de hand dan dat. Geluk? Hoe zou je verwelkomen veel geluk.

Begin nu te weten dat jij het vele geluk bent dat je zoekt. Dat je onafhankelijkheid zoekt is jouw goede Fortuna. Niet langer wil je iemand anders terneerdrukken. Je wilt vrij zijn en het anderen toelaten om vrij te zijn. Niemand wil als een last voelen.

Je zou inderdaad het misschien fijn vinden om te worden verzorgd, toch zou je niet willen dat iemand het wil om jouw aan de kant te schuiven. Om ongewild te zijn is een verschrikkelijke gedachte. Om ongewild te zijn kan het ergste ding zijn waar je aan kunt denken.

Als was het maar dat iemand zich vereert zou voelen om verantwoordelijk voor jou te zijn, dan kon je ademen en je geliefd voelen. Hoe hevig verlangt jouw hart naar liefde om op te rekenen. Je angst voor afwijzing is groter dan je er bewust van was.

Je angst om anderen af te wijzen voert een wedstrijd met jouw angst om te worden afgewezen. Je vraagt je af, welke zou het eerste komen. Je weet niet of je ooit werkelijk zal realiseren dat wat liefde wordt genoemd in de wereld.

Van waar komt jouw hulp? Ik ben hiervoor bekendgemaakt en dit is uiteindelijk zo. En toch komt ook hulp vanuit binnen in jou.

Nu zie je onder ogen van wat je verdenkt waar te zijn. Je kijkt het in de ogen. Jouw bewustzijn van gebrek aan liefde in jouw hart is een grote stap vooruit.

Ja, je zou graag meer geliefd willen worden en je zou ook erg graag meer liefhebben. Nu bent je meer bewust van de afstand van jouw hart naar anderen harten. Wat je niet weet is hoe de afstand te omvatten.

Je bent niet in staat om jouw eigen liefde aan te kunnen. Met al het geld in de wereld, ben je niet in staat om de afgeschrikte liefde in jouw hart te kopen om weg te geven. Met meer liefde in jouw eigen hart voor jezelf, dan zou je meer liefde kunnen uitstralen naar anderen zonder te vragen voor terugbetaling. Je zou willen lief te hebben. Je zou de remedie willen weten voor de bezoedelde liefde die meer is dan je kan dragen.

Je weet niet dat je ooit liefde in overvloed in jouw hart zult voelen die niet opgedroogd voelt. Je kan voelen dat jouw liefde nooit een kans heeft gehad. Wat je hoopte was liefde nooit afgekamd. Wat je hoopte was liefde veranderd in scherpheid.

Waar kwam de bitterheid vandaan? Wat heeft je zuur gemaakt? Hoe ben je gekomen van hier naar ergens anders? Hoe geraak je van bitterheid terug naar de Liefde? Hoe?

Hoe breng je meer liefde voort in jouw eigen hart? Dit is de vraag van de vragen.

Vertaald door: Anja