Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5234 Hva Betyr Noe Når Det Er Kjærlighet

Gud sa:

Det er mange veier å tro. Hva enn du tror, du kan være sikker på at det vil være noen som tror det motsatte ekstremt. Livet er i verden er om motsetninger av alle slag.

Tro er en av dem. Og noen mennesker blir tent opp av tro. Noen mennesker med sterk tro vil såre andre mennesker fordi den andres tro motsier deres tro.
 
Mennesker på Jorden har separert mennesker på grunn av deres farge eller på grunn av formen på deres nese. Trofaste troende er overbevist at de har rett, og alle andre tar feil.
 
Det kan være de forandre sitt sitt senere, men ved et hvert øyeblikk, de er sikre i deres tro. Jeg forstår alt, likevel det er harft for Meg å forstå hvorfor noen ville såre en annen, at saker blir så fast forankret i deres sinn at de sårer andre mennesker i navnet av hva de liker å kalle sannhet.
 
Her er Hva jeg undrer på. Jeg undres hva det betyr det hva en annen tror eller hva du tror når det er kjærlighet? Kjærlighet er hinsides tro eller og følge.
 
Du må vite til nå at i livet du ønsker ikke å være avhengig av hva denne eller den tenker. Det får deg til å leve et liv som kanskje ikke virkelig er ditt. Du ofrer ditt eget hjerte og sinn pågrunn av en annens ros eller kritikk. Det betyr ikke noe hvis noen andre i verden er ansett som en autoritet. Hvorfor ville du få noen til å være herre eller mester over deg? Vil du godta at det ikke alltid er en god ting å danse til en annens melodi?
 
Etter samme tegn, hva ville gjøre det tilrådelig for noen å danse til din melodi? Ønsker du virkelig å gripe inn i en annens liv? Kanskje du gjør.

Det var tider i verden når de som ikke var enig med en fraksjon eller en annen fikk deres hode kappet av eller ble brent på bålet. Gir denne type press noen fornuft for deg, uansett hvilken side av gjerdet du er på?
 
Først av alt, ingen kan forandre en annens sinn. Selv ikke eieren av hans sinn kan forandre hans tro ved kraft av en beslutning om. Ingen sinn kan bli laget for å forandre seg, ikke ved makt sikkert. Leppe tjeneste kan bli gitt. For å redde hans liv, noen gir kanskje vekk sin sannhet for livet seg selv, og, ved tvunget valg, leve en løgn eller ikke leve. Ikke mye for et valg.
 
Hva gjør det så viktig at noen må være enig med deg? Hvor fikk du ideen at noen må gjøre så? Noen tror en vei. Du tror en annen. Hva er galt med det?

Jeg sier igjen: Dette du tror, og en annen tror noe annet. Hva har det å si hva en annen tror eller du tror når det er kjærlighet? Kjærlighet er hensides betydningen av en tåpelig verden. Du forstår dette, gjør du ikke? Kjærlighet erstatter alt.
 
Du flyr ikke under falske farger for å verdsette noen dypt. Hva er det virkelig som er så viktig for to av deg til å være enig om? Enkelt verdsett hva du verdsetter med hele ditt hjerte. Tro er ikke noe mer enn tro. Alle har tro. Du tror hva du tror, og uansett hva du tror, proffesjoll eller svindler, holder vekst for deg. Ingen må tro som en annen gjør. Alle er på rett plass akkuratt nå. Fem minutter fra nå de kan være en annen plass. Dette er hvordan fuglene flyr.
 
Hvorfor ville du tenke at du blir nødt til å være enig med noen? Hvorfor ville du tenke at noen må være enig med deg?
 
Kanskje ønsker du noen til å være enig med deg så mye, du lar kanskje ditt ønske føre til en og ut argument eller en duell.
 
Elskede, vil du duellere med Meg fordi Jeg sier at alle er berettighet til sin egen mening?