Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5224 Din Veldige Egne Såpe Opera

Gud sa:

Du har blitt blåst opp i verden. Du ser verden som du ser kjøtt og poteter. Det er din egen såpe opera. Du ser på det, og likevel er du investert i alle delene. Hva ville en såpe opera være uten en skurk? Du relaterer med helten som ofte kan være et offer, for en stund uansett, og så senere reise seg i skinnende farger bare for å bli et offer senere en gang til. Hvordan du relaterer.

Såpe opera er virkelig liv på Jorden når du er fanget opp i dem. Alle på skjermen med unntak av skurken kan lide, likevel, før eller senere, ofte senere, skurker får også sin straff. Skurkene er til og med kjære for deg i deres kjeltringstreker. De har en viss dristighet og mot av deres overbevisning som du ønsker du hadde.
 
Når du ikke er fanget opp i såpe operaen, skurken er så latterlig som alle andre der oppe på skjermen.
 
Selv når du skrur av såpe-operaen, du tenker fortsatt på hva som foregikk og det absurde i det. I den forstand, såpe operaer er like god eller så dårlig som livet du ser ut til å leve i og utenfor ditt hus.
 
Involvering er ditt mellom navn. Det har vært ditt mellom navn. Nå du lærer mer mot sinnsro. Kanskje du bare ikke trenger alt dramaet i ditt liv noe lengre, for, selv mens du har det, det tjener en hensikt av et slag. Kanskje det får ditt sinn vekk fra deg selv og fortregningen du føler. Aggresjonen holder ditt sinn fra det som er dypt mer nedslående enn vannskelighetene du bidrar dine følelser til. Noen sa noe som hisset deg opp, likevel det er mer som hisser deg opp enn du har lyst å se på.
 
Din plass i Universet er avhengig av hvordan du ser det. Du føler deg ikke alltid æret. Det er din følelse. Jeg er lei for at du ikke er gitt anerkjennelsen du fortjener. Det er en dypere anerkjennelse du ikke har, og det er din egen. Det er din egen, og det er din fortid. Det er du som setter deg selv ned når ditt liv dreier seg om hva andre tenker om deg eller kan tenke om deg.

Hva du plukker opp kan være korrekt eller det er ikke, likevel hva andre tenker, sier, og gjør påvirker deg veldig mye. For mye. Feil eller korrekt, du er berørt, og du vet ikke hva å gjøre med håpløsheten du føler. Du prøver ikke å ha ego, likevel noe sårer deg dypt, og du kan komme opp mot det ofte. Det er sikkert at det ikke er noen liten ting for deg. Hvordan kommer du vekk fra den arenaen av at han elsker deg eller han elsker deg ikke, eller ut av arenaen av hun respekterer deg eller hun respekterer deg ikke, eller arenaen av verden som er rettferdig mot deg, eller verden er ikke.
 
Du ville elsket å holde deg unna arenaene av sårede følelser og tynn hud, og, sikkert, du ville hvis du bare visste hvordan. Du ønsker fredefulle dager og et fredefullt liv. Istedet dine dager og liv er fylt med en angst som gjør deg svak. Kanskje du allerede holder deg unne maktkampen, likevel kampene fortsetter inne i deg, og du virker ute av stand til å dempe din deltagelse.
 
Du forteller deg selv at du ikke vil spinne rundt så mange ting lengre, og likevel du kan ikke se ut til å komme vekk fra hjulet.
 
Uansett hvor nærme du kommer Meg, det ser ut til at hjul fortsetter å spinne. Det spiller ingen rolle noe lengre hvem sitt offer du er. Du er ditt egen offer. Prøv som du vil, du ser ut til å hevne deg selv på deg selv. Du er noens bytte. Når ingen er rundt for unntatt dine tanker, etter alt, det ser ut til å være deg etter alt som jakter på deg selv.

Elskede, det er ikke det at du trenger å utvikle en tykk hud. Ingen rustning er stor nok til å forsvare deg i mot dine egne tanker. Sannelig, du tenker for mye.
 
Ta en god tur. Hjelp en venn. Få ditt sinn på hva du kan gjøre for å gjøre verden snillere. Det er ingen behov for deg å bære tankene av andre i så mange våkne øyeblikk. Det trenger ikke å bety så mye for deg hva andre tenker om deg.
 
Tenk på hvor godt Jeg tenker på deg. Jeg ser deg. Jeg ser ditt lys. Jeg tørker dine tårer. Kom, se som Jeg gjør, og andre vil komme til å se så gjerne som Jeg gjør. Ditt hjerte vil være lindret, og andre vil gå over en terskel så gjerne. Du vil være lett på foten igjen, og du vil være velsignet av nye tanker. La meg klemme rundt deg nå. Tenk på Meg, og mindre tenkning vil falle vekk. Du er med Meg akkuratt nå.
 
Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.