Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #5222 I Ingen-Landet av det Uendelige

Gud sa:

Tristhet er en ting, tårer er en annen. Tårer er en vakker frigivelse. Tristhet er en holde fast. Det er å holde fast til hva som var eller hva du trodde var og hva du trodde var ment å bli men som ikke ble, kunne ikke. Tårer er designet til å la tristhet flyte ut av ditt hjerte. .

Det er å holde fast, og det er og gi slipp. I hvert tilfelle, vi snakker om illusjon. Enhver drøm som noen gang kom virkelig, det er fortsatt illusjon, du forstår.
 
I verden, alt går videre, likevel det er alt en gylden tegl sti. Ingenting var aldri, og alt var ikke. I en måte å tale på, verden, som er laget av materiale, har ingen substans. Verden er som et foto.
 
Den eksisterende verden holder ikke påliteligheten du ønsker. Det er en tendens for deg å se verden som en forpliktelse, en skremmende plass du er krevd å løpe gjennom. For ofte, dette livet som du ser som en skremmende plass er for mye for deg, og du vet ikke hvor du skal. I en villmark av livet, du føler deg tapt, kanskje innesluttet.
 
Gi slipp på illusjonen av fare. Uansett hvor virkelig-tilsynelatende, selv fare er illusjon. Du kan ikke fange livet som om du kunne klemme det i din hånd. Kom til å innrømme at livet er unnvikende. Jo mer du prøver å fange livet og skvise det, jo mer det ser ut til å løpe unna. Du kan se at livet løper vekk fra deg. Du har det nesten i håndflaten av hånden din, likevel du kan ikke hekte det. På den andre hånden, det kan være du løper vekk fra livet, og det plukker deg opp og slipper deg her og der.
 
Du tenker du kjenner noen, og du kjenner ikke personen i det hele tatt, du kjenner bare et aspekt av personen og så er sjokkert av andre aspekt som snubler ut. Det kan se ut til at ingen ting er som du har tenkt.
 
La tidligere lovbrudd være forsonet. La livet være som det er. Det har ingen betydning. Du går gjennom livet uansett. Det kan være du tenker vandrer gjennom en jungel, likevel jungel er illusjon like mye som alt annet.
 
Det som du ikke ser, ikke kan ta på og så videre, det som ikke har noen håndgripelighet er ikke illusjon men Sant. Hva du vet, kjære, er ikke så altfor mye, for det er illusjon, en slags mock-up*. Det som du ikke kjenner og ikke kan gripe rundt er Virkelighet. Alt annet er et bilde show.

Drama i verden er av verden. Det Guddommelige i historier kan ha drama, likevel det Guddommelige seg selv er ikke distrahert av drama. Det Guddommelige er ikke i søken av seg selv. Det Guddommelige jager ikke rundt vanvittig. Det Guddommelige er Stillhet. Det Guddommelige kjenner seg selv og er kraftfull. Det Guddommelige er subtil og sprudlende. Jeg terper på emnet som du er, i din essens, Guddommelige. Guddommelig kan bare være essensen, du forstår. Det Guddommelige er Sannhet. Alt annet er fiksjon. Fiksjon kan være en god historie eller til og med en stor historie, likevel det er alt en historie. Alt dramaet er historie. Vurder historie som en spilletid. Det er ikke virkelig tid, for tid målt er ikke virkelig tid. Evigheten kan ikke være tidsbestemt. Det er i det ikke-Landet av Evigheten som du virkelig bor.
 
Du er en beboer i Evigheten. Du er en evig beboer i Evigheten. Du er en For Alltid Beboer i Mitt hjerte, og Mitt hjerte er Hjerte av Hjerter. Dette er hvor du er. Det er ikke noe annet sted for deg å være. Du kan ikke være ute av Mitt hjerte. Du kan bare være Kjærlighet inne i Mitt Hjerte, og Kjærlighet du er og kan bare være uansett hva du fantaserer og holder fast på. Drømmer kommer til en slutt hvor Evigheten er Evig.
 
Kjære lesere av Heavenletters. Mitt navn er Kristian, og jeg har oversatt Heavenletters til norsk 7 dager i uken siden 11 februar, 2015. Jeg har lest Heavenletters i omtrent 2 år, og jeg elsker å oversette Heavenletters. Nå har jeg startet på skolen, og jeg er bestemt på at et nytt Heavenletter fortsetter å komme ut hver dag. Til dette ender, jeg ville like å invitere en eller to Heavenletter- elskende lesere til å vurdere å dele å oversette sammen med meg. Det er så mange flotte Heavenletters i arkivet som ikke oversatt riktig enda.
Vil du være så snill å ta kontakt med meg på Norsk og Engelsk her http://heavenletters.org/contact. Tusen takk.