Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #3774 Tu Ești Oceanul Care Face Valuri

Dumnezeu a zis:

Atunci când viața nu vă pare corectă cu voi, faceți-vă singuri corecți cu viața. Viața nu este o greșeală. Ea nu poate fi o greșeală. Jocul din viață poate părea o eroare gravă pentru voi, dar viața, amestecul amuzant care este, își cunoaște drumul. Viața nu zboară oarbă. Viața știe ce face. Cineva – probabil voi - ați comandat papară de ouă, sau cineva nu a făcut-o, totuși ați descoperit că papara de ouă vă este servită. Acestea au fost aduse direct la voi și au fost puse în fața voastră. Sunt pentru ca să le mâncați. Solicitate sau nu, ouăle sunt ale voastre. Ouăle au venit la voi.

Puteți protesta pentru tot ce vă place. Cu toate acestea, viața și-a luat poziția. Undeva, cumva, cu bună știință sau în necunoștință, ați comandat acele ouă. În orice caz, ele sunt acum ale voastre

Viața nu este întotdeauna sub jurisdicția ta, și totuși ...

Poate că viața este o pălărie pe care ați făcut-o de mult și pur și simplu ați uitat că ați cusut-o. Dar nu conteaza. Nu contează cum, de ce sau când. Cusăturile sunt cusute și tu păstrezi această căptușeală în mână. Desigur, aceasta este viata relativa despre care vorbesc. Ar putea părea accidental, chiar fără scop. Cu toate acestea, știți că viața înseamnă o forță puternică în lume. Chiar dacă căptușeala a fost făcută cu o cusătură la un moment dat, ea este vastă, această căptușeală de viață.

Cu siguranta simțiți ca și valurile care sar in jurul vostru. Cu toate acestea, auziți spunând că sunteți Oceanul și că faceți valurile. Valurile vă pot lovi în față sau vă pot doborî sau pot fi cele mai minunate valuri la care ați visat vreodată. Indiferent, ele vă spală. Înțelegi că nu există dezastru. Viata se desfasoara pe masura ce se desfasoara si, in mintea voastră, cel mai rău din toate, este temporară sau, mai presus de toate, este temporară, in functie de inclinatia voastră sau de aversiune.

Din percepția voastră, viața este nedreaptă și, totuși, viața nu poate fi decât ceea ce este. Ouăle sunt ale tale și voi le înghițiți.

Într-un fel, vă spun să vă descurcați cu viața. Într-un alt mod, vă spun să faceți o viață mai bună. Chiar și atunci când crezi că viața are o finalitate, ea continuă. Voi care sunteți vii, sunteți vii. Nu există sfârșituri. Nu există catastrofe. Chiar dacă catastrofa pare să vă privească direct în ochi, ea nu există. Viața este vastă și nu o poți măsura cu adevărat. Viața este incomensurabilă. Cum puteți să înțelegeți ceva care, în clipa în care sosește, se îndepărtează deja? Orizontul nu rămâne același. Continuă să se schimbe. Uneori simțiți că viața este o glumă pe care vi se face sau că sunteți jucătorul. Preaiubiților, sunteți un jucător într-un câmp care pare adesea murdar. Nămolul se va usca și vă veți curăța de praf.

Uneori vă înșelați că viața nu se oprește pentru a respira, și uneori vă bucurați că viața se învârte și nu rămâne aceeași. Vreți și una și alta în același timp.

Mai devreme sau mai târziu, ajungeți la realizarea că viața așa cum este în lume nu este pentru ca să o înțelegeți. Nu este puzzle-ul vostru. Viața este a voastră, dar nu și puzzle-ul vostru. Priviți-o. Schimbați suprafața deoarece suprafața este numai suprafață. Suprafața este mai mult ca jocul de poker fals care este jucat în camera din față. Mizele mari sunt jucate în camera din spate. Mizele reale sunt jucate în camera din spate. În camera din spate, toată lumea are bani la dispoziție. În camera din spate, toată lumea câștigă. În camera din spate, toată lumea începe din nou și câștigă.

Translated by: Manuela