Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #3571 Chiar şi în lume, acest lucru este adevărat

Heavenletter #3571 Chiar şi în lume, acest lucru este adevărat
Publicată pe: 4 Septembrie, 2010
Dumnezeu a spus:

Din cauza timpului iluzoriu, şi a stimei pe care i-o acordaţi, vă alegeţi cu un sentiment al urgenţei. Voi permiteţi lumii să impună un sentiment al urgenţei asupra voastră. Ce este atât de urgent? Şi dacă ceea ce trebuie făcut nu e făcut la timp? O priviţi ca pe o fatalitate.

Desigur, acum este un bun moment pentru tot, şi, totuşi, totul nu poate fi comprimat în acest moment. Astfel încât, lucrurile se adună. Terminaţi unul, şi următorul îi ia locul, şi astfel sunteţi mereu în urma timpului, sau, cel puţin, aşa pare. Adevărul este că nu puteţi fi înaintea timpului. Timpul are un arcan, şi vă înlănţuieşte, şi sunteţi prinşi în el. Indiferent cât de bine vă descurcaţi în aranjamentele voastre cu timpul, timpul v-o ia înainte. Iluzia este percepută în acest fel, iar voi, inocenţii de voi, vitejii de voi, mereu credeţi că puteţi câştiga în faţa timpului. Timpul este nemilos, aşa că aveţi milă de voi. Pasajul timpului este precum un hol cu o scară rulantă, care vă inconjoară clădirea mereu, şi niciodată nu vă lasă să coborâţi.

Nu puteţi câştiga o cursă cu timpul.

Timpul v-ar convinge că viaţa este lineară, când, de fapt, viaţa este orice, dar nu liniară. Timpul v-ar învăţa secvenţialitatea. Timpul este precum o butelie de gaz care nu se umple niciodată. Timpul pune alarma să sune. Timpul v-ar face să rămâneţi fără suflare.

Faceţi pace cu timpul. De fapt, nu puteţi să îl irosiţi. Nu puteţi să îl consumaţi, căci timpul este un agent care lucrează asupra lui însuşi.

Eternitatea este o poveste diferită. S-ar putea crede despre eternitate că este atemporală, iar acest lucru nu este chiar corect. Nu poate exista atemporalitate atunci când timpul nu există. Nu există nicio linie a timpului care poate fi trasată. Pe când timpul este mereu pe fugă, Eternitatea este pur şi simplu aici. Am putea numi timpul zgomot, iar Eternitatea – cum am putea numi Eternitatea decât absenţa timpului. Eternitatea este un câmp de pace. Este în afara tărâmului timpului. Eternitatea nu are nimic de-a face cu timpul. Timpul este o măsură, iar eternitatea este nemăsurabilă. Nu există niciun tic-tac în eternitate.

Timpul este impunere. Se impune asupra voastră

Eternitatea seamană mai mult cu o minunată întindere pe spate sau cu o saltea celestă. Eternitatea este acolo unde este. Nu există nimic altceva decât eternitate.

În lume, timpul şi spaţiul devin interşanjabile şi adaugă dezordine. Mintea preia controlul. Atunci când mintea preia controlul, iubirea cade pe locul doi. Iubirea ar putea deveni chiar o non-entitate şi aţi putea fi luaţi drept un produs oarecare. Există multă ficţiune în lume, preaiubiţilor, şi se crede foarte mult în ea.

Este ca şi cum aţi lua parte la un bal mascat. Toţi sunt deghizaţi. Nimic nu este ceea ce pare a fi. Sau sunteţi în rândurile unui circ, şi nu există nicio cunoasştere, chiar şi în termenii lumii, asupra ceea ce este adevărat şi ceea ce este iluzie. Este clovnul un clovn, cade el în apă, şi vă ajută el să uitaţi de timp şi spaţiu în săriturile lui pe scena circului? Chiar şi pe măsură ce clovnul se mişcă, el vă ajută să uitaţi de mişcare. Pentru un moment, inima voastră este nemişcată, la fel şi mintea voastră şi suspendaţi credinţa în timp şi spaţiu şi în toate săriturile lui în sus şi în jos.

Timpul vă poate scăpa, şi, cu toate acestea, vouă nu vă este uşor să scăpaţi timpului atât cât trăiţi pe Pământ, aşa că vă comformaţi. În acelaşi timp, amintiţi-vă că timpul nu ests stăpânul vostru. Timpul nu stîpânşte. Iubirea.da. Timpul nu înseamnă nimic. Acolo unde este iubire, timpul stă pe locul din spate. Chiar şi în lume, acest lucru este adevărat.

Tradusă de Andreea Florea