Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HeavenLetter #3521: O rază din lumina lui Dumnezeu

Iesiţi din cochilia voastră. V-aţi ascuns acolo. Încă nu i-aţi permis puterii luminii Mele din voi să iasă afară. Aţi micşorat lumina mea care este menită să strălucească din voi. Aţi putea să simţi că trebuie să vă protejaţi lumina dar de ce anume, prea iubiţilor? Sunteţi meniţi să străluciţi. Lumina-Mi care vă umple. În mod sigur, nu sunteţi meniţi a o păstra pentru voi Înşivă. Aşa cum nu aţi fost meniţi să vă ascundeţi conştientizarea luminii Mele de voi înşivă. Conştientizaţi acum. Voi sunteţi lumina Mea şi sunteţi meniţi să o radiaţi. Razele luminii Mele sunt menite a ţâşni pentru a putea fi văzută de toţi şi pentru a fi putea fi văzută de voi. Cum puteţi vedea lumina Mea dacă nu o radiaţi? Prea iubite Raze ale Luminii Mele, faceţi-vă cunoscute. Faceţi-vă cunoscute prin intermediul luminii Mele ce radiază din voi.

Oriunde aţi fi, pe uscat sau pe apă, străluciţi-Mi lumina departe şi larg. Sunteţi o rază de lumină, care străluceşte din Rai. Ce altceva aveţi de facut? Aceasta este voia Mea. Voi sunteţi voia Mea. Sunteţi o scânteie din lumina Mea, iar iubirea Mea ajunge pe Pământ pentru a răspândi lumina.

Păsările vin pe Pământ pentru a cânta. Veveriţele vin pe Pământ pentru a se juca. Pomii vin pentru a creşte şi pentru a asigura fructe şi umbra. Licuricii vin pe Pământ pentru a sclipi lumina. La fel şi voi.

Fiecare lucru care creşte pe Pământ este potrivit. Şi voi sunteţi potriviţi. Fiecare lucru care creşte este preţios şi voi sunteţi preţioşi. Fiecare lucru care creşte serveşte unui scop şi voi serviţi unui scop. Scopul vostru este să Îmi revelaţi lumina şi să o trimiteţi în afară pentru ca toţi să îmi cunoască Lumina.

Lumina Mea este iubire, iar voi sunteţi iubirea Mea, şi voi sunteţi lumina Mea. Nu trebuie să faceţi mare lucru pentru a-Mi revela lumina. Trebuie doar să încetaţi să o ţineţi departe de priviri. De ce ar ascunde cineva lumina Mea? Chiar dacă nu vă puteţi descurca decât cu o scânteie, străluciţi-Mi lumina. O rază din lumina Mea este de ajuns pentru a fi vazută.

Pe măsură ce Îmi străluciţi lumina, sentimentul importanţei de sine revine. A-Mi străluci lumina este spre beneficiul meu, şi este spre beneficiul vostru, de asemenea. Nu există nimeni spre beneficiul căruia să nu fie. O singură rază din lumina Mea din voi luminează întreaga lume. Voi sunteţi lumina lumii.

Voi sunteţi purtătorii torţei Mele. Nu este nicio cale prin care mi-aţi putea scăpa torţa. Acum vă cer să o ridicaţi sus. Ţineţi-Mi lumina atât de sus încât să poată fi văzută, atât de sus încât voi să o vedeţi, pentru a putea cunoaşte lumina din care sunteţi făcuţi. Din ce fel de lumina sunteţi făcuţi? Din lumina pură a lui Dumnezeu, preaiubiţilor. Nu există altă lumină, numai a Mea dăruită vouă pentru a străluci, astfel încât toată lumea să o vadă.

Vă puteţi înclina în faţa gloriei Dumnezeului din voi. Puteţi anunţa lumina Mea întregii lumi. Dacă există ceva ce trebuie făcut, atunci asta este ceea ce trebuie să faceţi. Ne străluciţi lumina Noastră, şi astfel luminaţi lumea în numele Meu şi în numele vostru şi al Universului.

Chiar şi o pată de lumină luminează calea pentru ca alţii să poată merge pe ea. Mulţi înaintează cu greu. Acum trebuie să luminaţi inimi şi să le însufleţiţi. Realizaţi acest lucru prin faptul că dăruiţi bucuria luminii Mele.

Ieşiţi afară din cochilia pe care aţi înfăşurat-o în jurul vostru. Faceţi-vă văzuţi. Lăsaţi-vă lumina să strălucească. Lăsaţi-vă lumina să fie cunoscută aşa cum soarele cunoaşte ziua.

Traducere de Andreea Florea