Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #3146 Anotimpurile Inimii

Dumnezeu a zis:

Există anotimpuri în inima voastră, preaiubiților. În inima voastră este ziuă și există amurg. Există vară, și există primăvară și există iarnă și toamnă. Există soare în inima voastră și nu există precipitații. N-ați experimentat deloc?

Aici este locul unde inima depășește anotimpurile din lume. Anotimpurile sunt pre-setate, dar există un cadran în inima voastră și puteți alege vară tot timpul. Nu trebuie să aveți zăpezile iernii.

Întrucât Pământul este la mila geografiei și a anotimpurilor, Inima Umană este doar la mila voastră. Sunteți determinantul locului în care inima voastră va planta atenția. Puteti transforma valul inimii voastre. Inima voastră nu trebuie să se întoarcă în funcție de vremea lumii.

Vă amintesc că aveți opțiuni. Faceți alegeri. Voi le faceți tot timpul. Eu vă spun să urmați inima. Vreau să spun inima voastră adevărată, inima voastră de iubire.

Atunci când există circumstanțe nefavorabile, nu trebuie să le ignorați. Nu trebuie să îngenuncheați la ele. Se poate spune: “Inimă, să te ridici din genunchi. Îmi pare rău că ai fost rănită. Acum te invit să părăsești locul accidentului, așa cum a fost și să mă duci la o pajiște plină cu flori, unde cerul este albastru, iar orizontul este vast. Să mergem undeva unde ne place să fim. Am stat în acest loc suficient de mult timp. Hai, să mergem.“

Puteti spune inimii voastre: “Inima mea, inima mea frumoasă, nu există nici un merit în a fi rănită. Nu există nici un merit în a sta acolo. Există un merit în obținerea și găsirea soarelui. Nu este meritul de a fi în viață. Să trecem împreună, cu capul ridicat. Inimă, ești harul meu salvator. Vino și mă salvează de durere și necazuri. Îndepărtează-mă de tot ceea ce nu este o bucurie pentru noi. Să mergem la un alt port. Să ridicăm ancora în orizont. Și dacă, dragă inimă, nu ești în măsură să faci acest lucru, atunci hai să sărim și să vedem unde ne duc valurile oceanului.“

Puteti spune inimii voastre atunci când este văduvită: “Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine, dragă inimă. Slavă Domnului că poți simți. Slavă Domnului că poți simți durere și mulțumesc lui Dumnezeu că poți lăsa durerea. Lăsând durerea nu înseamnă să dai drumul la iubire. Nu trebuie ții strâns de un iubit, în scopul de a iubi. Preaiubită inimă, anotimpurile inimii nu sunt pentru totdeauna. Sezonul de durere s-a terminat. E timpul să mergem mai departe.”

“Puteți spune inimii voastre: “Lasă-mă să îți dau consolare. Lasă-mă să-ți îndepărtez mintea de la vaiete. Să ne ținem mâinile și să mergem pe o cale diferită. Să vedem ce este înaintea noastră. Poate că am avut destul din ceea ce este în spatele nostru. Inimă, esti cea mai bună inimă din lume, pe care aș putea-o avea vreodată. Vreau să te scutesc de sarcini și să nu le îngramădesc. Împreună, să aruncăm ceea ce ne trage inapoi de la soarele plin de iubire. Hai să te umplu cu bucurie minunată. Să te curăț, și vom merge împreună într-o vacanță.”

“Puteți spune inimii voastre: “Inima plină, vom vedea că ești plină de iubire. Am de gând să te duc la un spa unde vei fi întinerită. Am de gând să îți dau onoarea și îngrijirea ce ți se datorează. Am de gând să te scutesc de tot ce nu este iubire. Am de gând să te las să fii ceea ce ai dorit dintotdeauna să fii, o inimă gata de a iubi indiferent de anotimp și fără să conteze în ce direcție te uiți. Avem o înțelegere, inimă bună?“

Translated by: Manuela