Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #3134 Un Pelerinaj numit Viață

Dumnezeu a zis:

Bună dimineața, preaiubiților. Sunt în prezența voastră, și sunt la dispoziția voastră. În al cui serviciu să fiu dacă nu în al vostru?

Acest lucru nu înseamnă că fac întotdeauna licitarea voastră pentru că ar trebui să o fac Eu. Când scăpați cornetul de înghețată, nu-l ridic. Când vă accidentați, aveți un necaz. Nu anulez căderea. Eu sărut genunchiul și plănuiesc alte evenimente care vă vor bucura mult mai mult decât o cădere.

Și totuși, de ce să nu vă bucurați de tot ceea ce se întâmplă? Bucurați-vă nu este exact cuvântul vreau, deși este la fel de aproape cum. Este vorba despre viață, preaiubitilor. Obțineți cât mai mult de la ea. Chiar și durere, ei bine, s-ar putea să nu vă bucure, dar sigur vă permite să știți că sunteți în viață. Stoarceți toată viața din viață. Experimentați viața și mergeți împreună cu ea. Nu contează ce vă deranjează așa de mult.

Ați putea crede că ați ajuns la limită, dar, preaiubitilor, nu există nici o limită pentru a o atinge la fel cum nu există nici un vârf. Există întotdeauna mai mult. Nu există limite. Nu există limite. De asemenea, nu există nimic care să vă limiteze la durere chiar și atunci când sunteți în durere. Nu este nimic să vă limiteze de a suferi chiar și atunci când suferiți.

Considerați viața o masă. Stați jos și luați masa. Este posibil să nu fiți serviți cu alimentele preferate, și totuși sunteți hrăniți. Deci, atunci mâncați. Fiți bucuroși pentru mâncarea din fața voastră. Fiți fericiți pentru viața din fața voastră. Chiar și atunci când viața pare a fi fără delectare, fiți în continuare de partea ei. Chiar dacă sunteți conduși la închisoare, aveți viață.

Preaiubiților, sunteți într-un pelerinaj. Un pelerinaj este un lucru minunat. Pelerinajul în care vă aflați se numește Viață. Ura pentru viață! Poate sta mult.

Surprindeți frumusețea chiar și în ce nu vedeți frumos. Ceea ce experimentați poate fi chinuitor. Poate fi chinuitor de frumos.

Sunteți cel care trăiește. Aceasta este ceea ce este o ființă umană. Sunteți un experimentator. Sunteți, de asemenea, cel care dă, iar voi sunteți, de asemenea, un receptor. Primiți experiență, preaiubitilor, și să știți că voi creșteți cu fiecare experiență. Nu sunteți la fel cum ați fost ieri. Fiți așa cum sunteți astăzi. Fiți plenitudinea. Fiți plenitudinea EU SUNT.

Fugiți cu Mine astăzi. Să trecem peste iubirea Mea. Oferiți plăcere astăzi. Ieșiți din patul de bolnav, preaiubiților. Nu aparțineți acolo. Aveți o lume fără limte în fața voastră și un tur în care să mergeți. Fiți pregătiți la ora 8 a.m. Fiți pregătiți să apăsați pedala de accelerație și primiți un mesaj dincolo de ceea ce știți deja.

Fiecare persoană și fiecare eveniment din viața voastră este o experiență și o experiență pentru binele voastru. Desigur, o experiență este ceea ce faceți din ea.

Vă amintiți povestea băiatului șchiop care nu a putut fugi? El a învățat să facă față confruntărilor din viață.

Circumstanțele pot fi cu greu urmate. Vă pot face să plângeți, dar chiar și lacrimile voastre sunt aici pentru beneficiul vostru. Lăsați-le să spele tot ceea ce vor. Chiar daca corpul este imobilizat la pat, ridicați inima si mintea voastră din pat, preaiubiților. Ați putea fi foarte bine inspirație pentru cineva. Oamenii se vor modela cu siguranță după voi. Fiți un model pentru ceea ce vreți să fiți. Acest lucru nu este pretenție sau negare. Acest lucru înseamnă a face ceea ce se poate face.

Luați în considerare fiecare eveniment și persoană ca pe un prieten. Să nu aveți adversari. Obțineți tot sucul ce există, chiar și de la ceea ce nu poate părea deloc benefic. Ce se întâmplă dacă tot ceea ce se întâmplă este în beneficiul vostru? Și dacă este?

Translated by: Manuela