Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2545 Beneïx el Dia que Déu et Dóna, 13 Novembre 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2545 Beneïx el Dia que Déu et Dóna, 13 Novembre 2007

Deu Va Dir:

Deixa que el naixement i la mort siguin benediccions, i que tota la vida entre ells també sigui una benedicció. Doncs, què podria ser la vida sinó una benedicció, estimat? Què preferiries fer amb la vida que tens davant teu? Tria ser beneït i beneïx. Per què abraçar al sofriment quan, pels mateixos diners, pots tenir i donar alegria? Reconeix que ets afortunat en la vida, i delecta't amb la teva vida.

S'entén que no tots els esdeveniments de la vida són considerats iguals. Veus a una cosa com virtuosa i a una altra com tràgica. Aquest és el joc de la vida, estimat. Veus extrems, i llavors t'envoltes amb límits. T'assignes el sofriment. Quan veus només fins a aquí, per descomptat, estàs passant els teus dies en una terra de limitació. La terra que perceps és limitada perquè és així com tu la veus. Percep-la d'una manera diferent, i viuràs en un terreny diferent.

Per descomptat, no tota la vida son unes postres. Hi ha aperitius i entrades i pans rústics. L'home no viu només de postres. I tots els altres menjars tenen el seu propòsit. Si tan sols poguessis concebre aquesta idea que tot el que ocorre en la vida té el seu propòsit… sigui esmorzar, dinar o sopar.

Tens la idea que has d'entendre tot, i que t'ha de convenir. Tens la idea que els esdeveniments i les circumstàncies han de ser justificades, i que han de ser explicats en un llenguatge que tu entenguis. Potser és hora que aprenguis un nou llenguatge. Potser és hora que deixis de qualificar la vida, i que segueixis i visquis en ella sense lamentar-lo. No has de conèixer tots els ingredients i la recepta per a gaudir del que està enfront teu.

Per què explicar exhaustivament la vida i demanar-li que s'expliqui a si mateixa? Només segueix. La vida és vida, i és el que tens per un període curt de temps. Segueix, i fes que sigui alegre. La vida et durà com un poni en una alegre passejada. Potser tu volies muntar un altre poni. En aquest moment cavalques sobre el poni en el qual vas muntar. No estiguis trist perquè el poni que muntes és un “palomino” mentre que tu volies un “bronco”. No és que treguis el millor del que tens. És gaudir del que tens mentre ho tens.

Sembla que amb freqüència a la vida vols pujar o baixar. Vols quedar-te on estàs, o vols anar-te. De vegades la vida et dóna tot el que vols, i de vegades no. La teva vida no ha de dependre del que pensis, estimat. Pensa'l d'una manera diferent, i la vida possiblement es tornarà el que tu vols.

No és que no et preocuparàs més pel que passa a la vida. Et preocuparàs més. Muntaràs les ones. Gaudiràs més. La teva alegria a la vida no dependrà tant dels esdeveniments. Sabràs que muntes les ones de la vida. El fet d'Ésser és una constant, però la vida no ha de ser-lo. Ja sigui que muntes un tigre o un dofí, has d'estar content que estàs viu en el món que vius.

La vida és per a tu en aquest precís moment, i no ho és per a després o pel que va ser ahir. Aixeca't una altra vegada cada dia. Cobeja el dia que estàs per rebre. No siguis tan primmirat referent a això. Beneïx el dia, i agraeix-li a Déu que estiguis viu, i que aquest dia es desplegui davant teu.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Elisabeth (bandrochaid [at] gmail [dot] com)
Love and Light