Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2544 Déu i el Món, 12 Novembre 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2544 Déu i el Món, 12 Novembre 2007

Deu Va Dir:

No rebutges a ningú quan em poses en primer lloc. Qui va estar abans que Crist i que Buda i que Mahoma sinó era Jo? Certament ells mateixos no, i uns altres tampoc, però van viure en el món i li van servir. Van ser devots del món, i abans, sobretot, van ser devots de Mi. Ells sabien des d'on provenien el seu poder i la seva bondat. Sabien que la manera de servir-li al món era servir més que al món. Posar-me en primer lloc és com posar unes estovalles sobre la taula, abans de posar els plats.

Per descomptat, els Grans van anar més enllà del pensament. No havia gens en què pensar. Estaven amb Mi i amb els seus germans alhora. El punt és que coneixien la Meva importància en el seu servei a la humanitat. Això no era ignorar als seus germans. Sabien que de Mi provenia la seva habilitat per a servir als seus germans. No podia provenir de cap altre lloc.

Els Grans cuidaven dels individus tant com cuidaven de Mi. Coneixien la Unitat. No havia pressions perquè estimessin de la mateixa manera, doncs simplement estimaven. Sempre havia igualtat. Alla on miressin, estimaven. I la seva connexió amb Mi estava sobre tota la resta. Jo era els seus ulls i oïdes. Tan grandiosa era la seva visió que ells i Jo – Déu- no podíem tornar-nos Un sense tornar-nos tots Un. Ells coneixien la Unitat. S'havien tornat Unitat. S'havien parat i tornat Unitat, i llavors no havia ningú que fos menys. Egoisme, generositat, altruisme ja no existien.

Els Grans veien als individus però no eren consumits amb els individus. Eren consumits amb Mi, el que significa no consumits en absolut. Estaven plens de Mi, llavors servien àmpliament. No posaven als individus abans de Mi. Els seus ulls estaven en el Déu Superior, i llavors servien. Alla on miressin, aquí estava Jo. Deixa que on sigui que miris em vegis, i que sàpigues que sóc Jo.

La meva llum és tan brillant que envolta tot. T'envolta a tu.

Tots els Grans eren humils, doncs sabien de Qui és la llum que els destacava i sobre Qui la reflectien. Els Grans eren el més simple d'allò més simple, doncs què és més simple que la Unitat? Cada respir que prenien era Meu. Cada pensament que tenien era Meu, no destil•lat sinó funcionant adequadament. No havia sots en els seus camins cap a la Unitat. Coneixien el riu en cascada de la Unitat. Ho coneixien en el profund dels seus ossos. Ho coneixien en els seus cors. Ho coneixien en les seves ments. Les seves consciències s'havien casat amb la Meva. S'havien tornat Una amb la Meva. Podríem dir que reflectien la Meva, però amb la Unitat no hi ha mirall. Hi ha llum.

Quant a tu, estimat, la Unitat ja és teva. Mai ha estat d'altra manera, és només que la teva consciència de la Unitat ha estat dormint. La teva consciència de la Unitat va estar fora, en algun altre lloc, atempta a quelcom més, perduda en quelcom més. No perduda realment, per descomptat, però perduda per a la teva consciència de moment. És com si haguessis estat en un llarg somni, i ara t'estàs despertant d'aquest somni. No ets la Bella Dorment? Per descomptat que si. Ets la Meva bella dorment. Naturalment, has d'admetre que has estat dormit al volant.

El que té de bo estar dormit és que et pots despertar. Això és el que estàs fent en aquest moment. Estàs mig despert. Un badall o dos més, i després estaràs completament despert. I després cantaràs en la dutxa. I sabràs que la cançó que cantes és Meva, que tu ets Meu, que tots són meus i que la Unitat també ho és.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Elisabeth (bandrochaid [at] gmail [dot] com)
Love and Light