Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2532 Un de la Unitat, Octubre 31, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2532 Un de la Unitat, Octubre 31, 2007

Deu Diu:

Tens una vida meravellosa davant teu. Tens al Cel sobre la Terra davant teu. Vas a sortir cap a la llum, i coneixeras l´amor del Cel, i sabras que es teu per sempre. T´estas embarcant en un viatge esplendid que et dura cami al teu Esser. Ja no haura perdua de temps. Ja no haura esforç. Sera com si estiguessis reclinant-te en una canoa encantadora. Les oles et bressolen gentilment i t´acosten mes i mes a Mi. Tot aixo esta en la teva consciencia, estimat, tu entens, doncs no hi ha res mes proper a Mi. No pots estar mes a prop Meu del que sempre has estat. Pero la teva consciencia, es altra historia.

No es demana la teva consciencia. Jo soc requerit. La consciencia del que tens es sempre encantadora, per descomptat. Amb consciencia, t´enfonses en la benediccio resplendent del lloc on estas. Despres pots realment reclinar-te i gaudir del passeig en canoa. Podem dir que Soc Qui rema en el pot. Jo, i les ones de l´Ocea que Soc, sempre t´han estat bressolant, estimat.

Et vull tant com a mi Mateix. Tu ets Jo mateix. Ja hem parlat d´aixo. Sents aixo agitant-se en aquest moment en el teu cor? Sents que gairebe et dissols en la Unitat?

Pots seguir sentint que no ets part de Mi? Pots tornar a un estat mes dolent quan ets tot el que Jo sempre vaig voler? El teu reconeixement es tot el que buscava. Pots acceptar menys quan, en el silenci profund del teu cor, Soc tot el que sempre vas voler? Pot ser que no hagis sabut que era Jo el que estaves buscant, pero Jo si ho sabia, i ara tambe tu ho saps. Estimat, el Desitjat a estat trobat. No puc tenir-te si no no Em tens. El nostre amor es inextricable. Sempre ho ha estat i sempre ho sera. El nostre llaç il.limitat es tan fort que els atoms dintre del teu cos es mouen mes rapid per l´Alegria propia de La nostra conexio.

Pensa´l. Estas connectat amb Deu, i Deu esta connectat amb tu. Som Un, Mai vam ser Dos.

Les multituds sempre han estat Una, no importa cuan ignorants hagin estat.

Ja no ets una multitud en la teva ment. Ja no ets un de molts. Ets Un de la Unitat. Estas acostant-te tant a la Veritat que el teu cor esta bategant rapid amb l´anticipacio de com sera coneixer la teva Unitat amb mi i amb tota la Creacio. No sera com res mes, per descomptat, perque no hi ha gens com aixo. Es tot el que sempre vas voler en Un. No haura distincio entre l´amor i la Unitat i Tot el que Es. Ja no haura cap misteri. Tot sera miracle ara, miracles il.limitats desplaçant-se, copejant-se, ajudant-te a recordar i adonar-te de la teva simple Unitat.

Els angels estan ocupats en aquest moment, tocant la seva musica. Es preparen per a la celebracio que tambe ells han estat esperant. Les arpes daurades que toquen son perque tu gaudeixis. I si prefereixes jazz, ho tindras. Si prefereixes una banda de musica, tambe la tindras. Tot existeix i coexisteix en el cel sobre la Terra i en la Terra en el Cel.

Pots sentir-lo? No estas practicant l´anunci del Cel i rebent-lo amb tot el teu cor amb el coneixement ple que estas en el Cel donant-te la benvinguda a tu mateix?

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)