Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2531 Innocencia i Bona Voluntat, Octubre 30, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2531 Innocencia i Bona Voluntat, Octubre 30, 2007

Deu Diu:

Sempre t´han dit que siguis llest. Vull dir-te que no es sempre intel.ligent esser llest.

L´oposat de llest podria ser innocent. Elegeix la innocencia. Es millor no saber tot, estimat. Es millor no coneixer tots els angles. Es millor no calcular. Es millor provenir de l´obertura i no del tancament. Quan ets llest, pressuposes. Quan ets innocent, veus les coses tal qual son. Com a algu que es intel.ligent, esperes protegir-te. Com a algu que no es intel.ligent, simplement veus i sents, i en fer-ho, pots canviar per complet el tenor d´una habitacio.

La innocencia no es estupida, estimat. La innocencia pot discernir.

Aqui hi ha una cosa important. La innocencia no es fa la ximple. La innocencia no diu "Aprofita´t de mi." La innocencia no diu "No et vaig a fer cap pregunta."

La intel.ligencia es com un coniller que surt a buscar certa essencia, mentre que la innocencia no te cap rastre per seguir. La innocencia es tot sentits. La innocencia no te una agenda preparada. La innocencia pot percebre el que es verdader i el que es fals, i no es timida en dir-ho. La innocencia fa les seves preguntes, pero no part de la sospita. No ha d´evitar la sospita perque mai la va tenir. La innocencia comença amb la bona voluntat. La innocencia convoca una bona conferencia.

La innocencia es com el sol que surt cada dia. El sol surt sobre l´horitzo. El sol no esta fastiguejat. El sol no es ridicul, i surt cada dia, brillant, com si cada dia fos nou. L´innocent sol no pensa en el nuvols que el van cobrir el dia anterior. El sol dona el benefici del dubte, i espera ser benvingut. Fins i tot han estat escrites cançons al sol. "Aqui ve el sol..."

Cantare una canço. "Aqui ve la innocencia, com el sol." La innocencia es una cosa bonica. La innocencia produeix innocencia. La picardia produeix picardia.

La innocencia te els ulls ben oberts. La intel.ligencia es guenya. Mante els teus ulls oberts, estimat. Mantenir els ulls oberts no significa buscar el defecte. Significa buscar la veritat al seu lloc.

La intel.ligencia sembla estar atenta a si mateixa, mentre que la innocencia no te prejudicis i afavoreix tots.

Ser innocent de nou! Quina possessio! Quin tresor! La innocencia no es propietaria de si mateixa.

Quan vas a una reunio, no consideres que estiguis caminant cap al cau d´un lleo.

Que es la innocencia sino una voluntat per estimar? La innocencia te la voluntat per veure per si mateixa. La innocencia no es decidida quan va a una reunio. La innocencia te la voluntat de veure que succeeix. La innocencia no descarta res. La innocencia esta oberta a descobrir i divertir-se. La innocencia pot escoltar. La sofisticacio pot saber massa com per escoltar.

Estic parlant del que significa quan el Meu fill va dir "Sigues com el fill petit". Vine des de la innocencia. Que sapigues que es bona. Innocencia no significa que no sapigues gens. Significa que no ho saps tot. En la innocencia, tu no poses barreres. Baixes les barreres. Tu baixes, i els altres et segueixen. Lluny de la innocencia, podries tendir a baixar les persianes. En la innocencia tu obres totes les persianes i li permets a la llum entrar. Deixes entrar la possibilitat de la llum. Sens dubte, en la innocencia, tu no baixes les persianes desplegades. Sens dubte, en la innocencia, tu no has decidit abans de temps.

De tota manera, sigues intel.ligent amb la computadora. Sigues savi de la mateixa manera en la qual ho son les computadores. Tan sols no siguis tan savi a les coses del mon de tal manera que mantinguis la vida a ratlla.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)