Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2529 Hi Ha Amor, 28 Octubre, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2529 Hi Ha Amor, 28 Octubre, 2007

Deu Diu:

El concepte de necessitat ja no existeix. La necessitat mai no va ser una realitat i ara saps el pocavergonya que es, llavors la rebutges. Mai no va existir. Va ser un pensament que has mantingut i ara el deixes anar. Ara l´abundancia es teva. L´abundancia de consciencia es teva. La necessitat ha volat. Nomes el desig roman. El desig de donar. No hi ha cap altre desig.

Tots i tot es teu, llavors nomes li vols donar alegria al teu cor. Aquest servei que dones es mereixedor. No veus necessitats, llavors no satisfas necessitats. Satisfas cors. Es com si possessis una hostia a la boca de tots. Plenes les oides amb musica. Et sorprens a tu mateix. Balles davant els teus propis ulls. Tens tot, llavors que pots demanar?

L´unic desig que queda es servir. No hi ha res mes a desitjar, i no n´hi ha gens mes que puguis fer sino servir. Mai no has estat mes abstret, pero dones a l´exterior. Les teves palmes estan obertes. T´ofereixes. T´ofereixes amb bona voluntat. Ets una esplanada d´amor.

Estas tan ple d´amor que desbordes. En desbordar d´amor, estas ple d´amor. L´has de donar. No hi ha res que puguis fer mes que donar amor ara. Aixo es tot el que hi ha per donar, llavors el dones. Dones fins que la Creacio completa surt a borbolls amb l´amor. L´univers queda en silenci per l´amor. L´amor cobreix la Terra com si fora neu, tan silencios es, en glopades, tan lleuger i tan encantador. Aquesta neu suau mai no es retira. Creix i creix, fins que es vista com l´amor que es, i despres es converteix en boles de neu, i es llançada cap a tots costats.

L´amor ja no esta emmascarat. No esta ocult en cantonades fosques. L´amor surt dels amagatalls. Tu reveles a l´amor de la mateixa manera en la qual la lluna es revela a si mateixa. Es revela naturalment. El sol s´apropa a meta i fa un quadrangular. Tu serveixes al sol i a la lluna sobre les fonts dels teus ulls perque el mon els vegi. Els teus ulls i l´amor dins d´ells il.luminen els cels, i als teus ulls se´ls crida estels.

L´amor i la llum son reflectits. Res mes no existeix per ser reflectit. El mon sencer es ences amb la llum de l´amor. Llavors la Terra s´eleva al Cel, i no hi ha linia entre ells. La Unitat regeix a tots els racons. La Terra i el Cel tambe se n´han tornat un. Alla es quan el temps i l´espai desapareixen, i ni tan sols no son recordats. No hi ha horaris. Nomes l´eternitat existeix. L´eternitat de l´amor i de la llum.

Els restaurants tenen cartells sobre les taules que diuen: Reservat per a l´Amor.

I tampoc no hi ha reserves quan es tracta de l´amor. L´amor es clar i inconfusible.

L´amor es una clara expansio del mar. El mar i les ones son amor.

Que mes es pot dir? Tanmateix, et dire que t´estimo. No necessites saber les raons quan et mereixes un amor com el que Jo tinc per donar. Conec que mereixes el mon sencer, llavors te´l lliuro. Aqui, pren-lo. T´estic donant el mon de l´amor. Te´l dono a tu. Cuida´l. Alimenta´l. Agafa´l amb força. Alimenta´l be amb el teu amor. Quina altra cosa has de fer? Hi ha algun us millor per al teu temps? Ara es hora de donar amor com mai abans.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)