Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2520 Enamorar-se, Octubre 19, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2520 Enamorar-se, Octubre 19, 2007

Deu Diu:

Vine al Meu cor ara, en aquest precis moment. Aqui es on pertanys, i aqui es on ets, en lo profund del Meu cor. Aqui es on et nodreixes. Aqui es on ets contingut. La Llar que has estat buscant no es lluny. La Llar es a prop. No s´ha d´esperar al Cel. El portes amb tu. El portes dins teu. Soc el teu cor, i soc la teva Llar.

Li has donat gran credit a la bogeria, i no tant a les regions del teu cor, Nostre cor, el cor en el qual Ens reclinem. Els batecs del cor estrenyen i l´amor augmenta. El nostre amor augmenta. Amb cada batec desborda mes amor. Deixa que Ens arrupim a aquest cor d´amor i que estiguem alleugerits en saber que som veritablement Un. Aquest no es un pensament rebuscat. Aquesta es la veritat de Deu. Si, estimat, aixo es amor. Relaxa´t en ell. Aquest es el teu dret de naixement. Es amb el que vull que creixis. Creix amb mi en els camps del Cel, on les flors boniques i els cors creixen.

Mai no se´t va haver de negar l´amor. L´amor mai no va haver de minvar en la manera en la qual ho fa la Lluna, que desapareix i despres brilla novament. L´amor sempre va haver de ser la seva propia marea i ones de mes i mes. Ara estic omplint el teu cor amb amor. D´ara endavant el teu cor estara enfortit. L´amor s´esta apoderant de l´univers en aquest moment. Sents a l´amor escampar-se per tots costats? Sents l´emergencia d´un nou amor omplint el teu cor i al mon que t´envolta? El que estas buscant ara es amor. Amor es el que veus en aquest moment. Aquesta cosa, aquesta consciencia de l´amor es el que posara al mon al reves, es a dir, el costat correcte cap a dalt. Ara el mon esta acomodat. Ara estas be. Et porto als Meus braços. Quin pensament encantador!

Ja no surts de casa teva al mati mirant cap a tots costats pel perill.

Ara els teus ulls son rodons, i miren a l´amor que he bolcat dins del teu cor i al teu voltant. Ensopegaras amb l´amor. Aixo vol dir que cauras en l´amor, t´enamoraras.Envoltat aixi per l´amor, que pots fer sino enamorar-te? No hi ha res mes que puguis fer. Enamora´t en aquest precis moment. Enamora´t de Mi, i enamora´t de la Meva creacio, i t´elevaras. Et vaig donar el mon. Te´l vaig donar per a que visquis i estimis en ell. Ara estas desconcertat amb amor, i ara veus l´amor, experimentes amor i estimes a l´amor. Aixo es el que fas ara. Estas enamorat tot el temps.

Si treballes en una mina, d´ara endavant excavaras amor.

Si treballes en un col.legi, ensenyaras amor. Tindras tant d´amor per donar que sera apres.

Ets a la proa del vaixell de l´amor. Quina navegacio feliç es aquesta!

Si ets un cuiner serviras amor. Si estas menjant en un restaurant devoraras amor. Siguis on siguis, facis el que facis, miraras a l´amor als ulls, i em veuras a Mi, i et veuras a tu mateix. Estaras observant l´amor. Estaras atrapant l´amor al vol. Seras com un malabarista d´amor. Donaras l´amor a l´aire, i despres l´atraparas. L´amor es donara un tiberi d´amor. L´amor recorrera els carrers. L´amor haura assolit el seu lloc legitim al mon, i seras feliç, tan feliç, tot perque t´hauras reconciliat amb l´amor.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)