Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2513 Ets un Esser de Llum, Octubre 12, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2513 Ets un Esser de Llum, Octubre 12, 2007

Deu Diu:

Quan et sents desil.lusionat, es per tu que estas desil.lusionat. No es que hagis esperat massa de la vida. Es de tu que vas esperar massa. Vas esperar establir el curs de la teva vida. Be, sens dubte, ho fas, pero la vida no sempre et fa cas. En moments com aquest, fas que alguna cosa sigui massa i no que tu siguis suficient. Per que estas descoratjat per una cosa o una altra? Dona´t mes credit. No ets una d´aquestes figures en una fira que cauen a terra cada vegada que les colpegen.

Dominar la vida no significa que tu tinguis tota la veu i vot sobre ella. Significa que ets el teu propi amo. Significa que mires sobre el terra pel qual camines. Significa que saps que res no et fara retrets. Tu ets qui decideix com et sentiras sobre la vida i dels seus esdeveniments.

Podries decidir conduir fins a San Francisco, i el teu cotxe es trenca a l´autopista. Tambe vas causar tu el fet que s´hagi trencat? El teu cotxe necessita ajuda. L´ajuda vindra. Aixo no es catastrofe, estimats amics. Aixo es inconvenient. La vida no es sempre justa. A tu, a un fill de Deu, et suggereixo que t´aixequis per sobre l´agonia de la inconveniencia. La inconveniencia es dona significat a si mateixa. No significa res respecte a tu. No diu que et vas equivocar en conduir a San Francisco. No diu que la vida es alla fora per a tu. No diu res, llevat que el teu cotxe necessita una mica d´atencio.

Si estas conduint cap a San Francisco, i et perds, que es perd, estimat? Vas tenir una oportunitat de veure una part del mon que potser no havies vist abans. Vas tenir una oportunitat d´explorar per tu mateix. Tingues mes d´una carta sota la maniga. De fet, tira la carta de la consternacio. No et serveis. Mai no l´usis. Allunya-la del teu cor i mai no la usaras.

La consternacio va passar de modo. Es una ressaca del passat. Deixa que la consternacio es quedi a les novel.les. Ja has caminat entre els focs de la consternacio, del disturbi, del descontentament. Ara camina pels Camps Eliseus on saps que tot es bellesa, i tot esta be. Tira les teves espatlles cap enrere. Estimat, no hi ha rao perque res et desconcerti, ni tan sols per un segon.

Ets un Esser de Llum. La teva llum no es bloqueja per una cosa o una altra. Sempre hi haura una cosa o una altra, i tu sempre seras la llum que ets. Podries considerar a la inconveniencia com a foscor, pero on brilla la teva llum, hi pot haver foscor? Recorda la teva llum propia i permet-te veure-la. El que succeeix en la teva vida no es -repeteixo- no es mes important que tu. No deixis que res s´anteposi. No deixis que res et distregui de la llum que ets. Ets la Meva llum, estimat. Per quin motiu oblidaries aixo i recordaries la desesperacio o una cosa aixi? Recorda de Qui ets emblema. Recorda de Qui es la llum que tu portes. Que et molestara llavors?

El teu cotxe es va trencar? Deixa que sigui una broma. Qui diu que no pot ser-ho? Et vas perdre al teu cotxe? No significa res. Veritablement no significa que hagis perdut el teu equilibri sobre ell. Tu no et vas perdre. Ets on ets, i saps on ets. Estas en aquest lloc en el qual no esperaves ser, pero encara aixi ets tu. Com pots estar perdut? Nomes un canvi de lloc, estimat. Una cosa petita.

Tot es petit al costat de l´amor. Consumeix-te amb amor i deixa totes les altres coses. Recorda l´amor, i recorda que tu ets amor. Totes les altres coses no importen.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)