Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2506 Ets una Anima Bonica, Octubre 5, 2007

Heavenletters™, acostant la Terra al Cel.
El CEL està aquí per arribar a totes les ànimes sobre la Terra i despertar:
* La nostra connexió amb Déu *
* La confiança en nosaltres mateixos *
* La consciència de la nostra divinitat compartida amb Déu *
* Pau a la Terra *
Déu sempre ens porta cap a ell.
Heavenletter #2506 Ets una Anima Bonica, Octubre 5, 2007

Deu Diu:

Quan consideris que ets un convidat d´honor a La Terra, que has rebut el Meu permis, no parlaras be de tu? No parlaras be de tot? Enganyaras algu? A tu veritablement no. Fes-li honor a la Meva creacio. Ret-li tribut, i aixo t´inclou a tu i a tots els altres habitants del mon. Parla be de la Creacio i dels Essers Creats. Deu et va crear. Jo t´he creat, no com un sac de boxa sino com a qui Em lliura al mon. Et demano que no et restringeixis. Et demano que et defensis com algu que Em precedeix al mon. Fes sonar campanes per anunciar un nou mon en el qual tu ets.

Si fossis un patro, i enviessis a un membre del teu equip a ajudar a un client, donaries bona premsa sobre el teu empleat. Li diries al teu client: "T´estic enviant a un gran empleat. Ell et mostrara realment com fer les coses. Es un Esser Superior. Tindras una gran recompensa pel que vaig elegir per enviar-te."

I llavors, parlant-te a tu mateix, o parlant de tu mateix, recorda que ets un empleat clau per a Mi. Ja no diras gens que enfosqueixi la meva impressio de tu. Ja no diras coses com: "Estic amb mandra, cansat, avui no serveixo per a res. Estic malalt i cansat. Soc gras. No se que fer. Tinc mes problemes que els que puc contar. Ningu no m´enten. No entenc ningu. El mon es un desastre, i jo tambe ho soc."

Qui vol sentir-te parlar en aquesta forma monotona? Ni tan sols en veu baixa per a tu mateix parlaras d´aquesta manera. T´estas descrivint a tu mateix. Es la teva premsa. Digues la Veritat sobre tu.

Ja no parlis ni pensis malament de tu. Considera que estas posant la teva foto en el diari amb una descripcio sota ella. Estas posant una publicitat d´una pagina. Tria una bona foto i una bella descripcio. T´estas publicitant a tu mateix. Recorda que es sobre la Meva persona del que estas parlant.

No et demano que presumeixis per al mon. Et demano que parlis be. Estas en la Meva Presencia, estimat. M´estas parlant mentre parles o penses. Dona´m una mica de gratitut per crear-te. Dona´t a tu mateix una mica de gratitud. Parla be dels meus fills. No ets el pitjor. No ets les deixalles. Ets una anima bella que he enviat perque faci grans treballs per a Mi. Ets un missatger de Deu. Defensa el missatge que envio. No cansis a ningu amb aquest discurs que veritablement no ets. Desenrotlla la catifa vermella per a tots els meus missatgers, i camina tu tambe sobre ella. Ets un gran missatger. Has de saber-ho.

Ets un precursor en la vida. Ets com un pintor que tria curosament colors vius per a la publicitat d´una revista. Et preguntes quins colors queden be aqui, i aquests son els colors que tries.

Al parlar sobre tu o al parlar-te a tu mateix tria colors vius. Basta de gris apagat. Solament colors radiants que van a encantar a tots aquells que estiguin davant de tu o et segueixin. Estas liderant la linia de la conga, estimat. Estas marcant el rumb perque els altres et segueixin. Estas creant un mon. Estas creant l´ambient. Fas la musica. La teva musica circulara pel mon. Pensa en la musica que envies. Fes que sigui encantadora.

Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Helping Human Beings Come Closer to God and Their Own Hearts
Gloria Wendroff, Godwriter
The Godwriting™ International Society of Heaven
703 E. Burlington Avenue, Fairfield, IA 52556
Email angels [at] heavenletters [dot] org
Visit www.heavenletters.org

Lightworker (bandrochaid [at] gmail [dot] com)

Beloved Lightworker, Thank

Beloved Lightworker,

Thank you so much for what you are doing and with such enthusiasm. It means so much. Just think of the energy alone that translations engender.

Dear One, will you kindly have Heavenletter #2506, for example in the title. I understand the use of Cel, but Heavenletters is the name in all languages, sort of like, if you will excuse me, Pepsi-Cola. It's Pepsi in all languages. We want to brand Heavenletters(tm) in that way. Is that okay with you, angel?

God bless you.

With love,

Gloria

Beloved Gloria, So sorry, I

Beloved Gloria,
So sorry, I thought I was doing it well, but anyway there is no problem. I will correct it as soon as possible. Of course I understand you. Wink!

With Love and Light

La Unidad ha venido para quedarse.
Oneness has come to stay.

Most dear Elisabeth, you

Most dear Elisabeth, you have nothing to apologize for! Not at all! Please cancel that thought.

I should apologize for not having thought about it at the beginning. Besides, it is for me to thank you for all your generosity.and never for you to apologize.

With love and blessings,

Gloria