Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #245 - Ken Uzelve

God sprak:

Ik vind het heerlijk als je mijn naam uitspreekt. Een uiting vanuit je hart, vormgegeven door je geest, tong en lippen. Je vraagt om mij en ik ben er al, maar ik draai Mijn gezicht naar je toe en we kijken in elkanders ogen.

Soms zie je mij niet. Je hart jammert, en je zegt: 'God, waar bent U?' En de hele tijd ben ik hier, recht voor je, recht in je bewustzijn.

Ondanks je afleidingen, zijn je hart en geest vaak op Mij gericht. Een of ander besef van Mij is altijd in je. In de vorm van ‘verlangen naar’ of juist als een vervulling.

We maken samen een wandeling. Alleen vergeet je soms dat we elkaars hand vasthouden. Je bent zo overspoelt door Mijn liefde dat je daardoor soms vergeet om het op te merken.

We lopen samen. En wanneer je Mijn naam uitroept, knijp je in Mijn hand, en je herinnert jezelf eraan wiens hand je vasthoudt.

Je verlangt ernaar Mijn kind te zijn, terwijl je dat al bent.

Je verlangt ernaar bij me zijn, terwijl je dat al bent.

Je verlangt ernaar verheven te zijn en je bent het al.

Er is geen einde aan je net zoals er geen einde is aan Mij.

Jij, die altijd bestaan hebt, begint nu pas je bestaan op te merken. Jouw bestaan heeft voor jou geen zin gehad. Maar je begint je bewustzijn op te vergroten en onze totale eenheid te herontdekken.

Je ontdekt dat wat je reeds hebt. Je ontdekt dat wat je al bent. Jij bent Mijn zaad dat ik op Aarde heb geplant. Vertel mij, wat zou je anders kunnen zijn dan Mijn wonderbaarlijkheid? Je kan niet minder zijn. Je kan niet meer zijn, omdat je alles bent wat er is. Er is meer van jouw dat jij moet opmerken, dat is alles.

Je hebt jezelf tot een kast gemaakt waar je doorheen loopt. Je gaat dieper. Je gaat voorbij de kanten jurken. Jij bent hetgeen je zelf zoekt. Je hebt jezelf opgesloten.

Het is alsof je in een donker tijdperk leeft terwijl je zelf voortdurend lichtheid bent. Je brengt licht in de kast vindt steeds meer van jezelf. Je zal je licht ontdekken, en je zal het over het universum uitstorten voor iedereen om te zien, maar jouw echte doel is dat Ik jou zie, wat Ik overigens steeds al doe. Mijn licht in jou is precies dat wat ik zie.

Zuiver jezelf.

Straal Mijn licht. Doe dat met kracht. Wiens licht schijnt de zon? Zij weet dat het niet het hare is. Juist daardoor kan zij stralen. Niets behoort tot de zon behalve de vreugde van het geven van licht. En jij zult worden als de Zon zijn die Mijn licht straalt voor iedereen.

De Zon licht de wereld op met Mijn licht. Mijn licht, rechtstreeks van Mij tot u, licht uw ogen en hart op met Mijn onbevangen liefde. Mijn liefde is de oceaan die je opheft en je op de golven van de hemel gooit. Mijn liefde brengt je Hemelse zelf naar je toe.

Ik wil dat je jezelf kent zoals Ik je ken. Ik ken de waarheid van jou zijn. Nu is het tijd voor jou om Mijn waarheid over jou te kennen. Jij bent Mijn liefde verpakt in een menselijke vorm. Zie Mijn liefde als meer dan alleen in de vorm. Zie mij. Zie jezelf.

Ik hou ervan mijn naam op je lippen te horen. Een uiting gevormd door je hart, ingegeven door de geest, tong en lippen. Je roept Mij aan en ik ben er al, maar ik draai mijn gezicht helemaal naar jou en we kijken elkaar in de ogen en je begint jezelf te leren kennen onder je uiterlijke vorm. Je begint meer van jezelf te waarderen. Jij die onvermijdelijk Mij is en voor de hele wereld te aanschouwen.

Vertaald door: Albert Bakx