Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2413 Jordens Enhet med Himmelen

Gud sa:

Det er ingenting som fyrverkeriet av sjelen. det er ingenting å sammenligne det med. Hvis du ønsker å se noe blendende som lyser opp selv hele galaksen av stjerner, da bør du se sjelen. Du kan ikke se den, men, likevel du har glimt av dem. Kjærlighet er et godt glimt av det. Trærne og andre voksende ting utenfor ditt vindu utstråler kjærlighet ved hvert øyeblikk. Solen gjør. Du gjør. Jeg gjør. Det er uungåelig. Sjelfen elsker.

Hva enn du tenker om livet, det er om sjel. Det er ikke om suksess eller berømmelse eller velstand heller ikke helse eller sykdom eller gode karakterer eller utdannelse eller biler eller til og med og reise til månen. Det er om det menneskelige hjerte, og, med det, din sjel i all dens Storhet. Du og Jeg er en i sjel, og alle andre er en med Oss i sjel så gjerne. Oversjel, undersjel, det er kun sjel. Du er sjel, elskede. Uansett hva annet du kan være, du er uendelig og ultimatum sjel. Du er en sjel reisende på Jorden. Din sjel reiser overalt, for din sjel er ikke bundet. Din sjel er grenseløs. Din sjel er bundet til ingenting men kjærlighet, og det er frihet som ingen andre.

Det er ikke verden som setter deg fri. Du er allerede dri. Håndjern hemmer ikke sjelen. Du er en sjel reisende. Du kan aldri miste din sjel, og likevel på Jorden, du går til store lenger for å oppdage det.

La frihet ringe. La det ljome gjennom Universet. Alle sjeler rører hverandre. Alle er sikkre i en omfavnelse, for ren sjel og ren kjærlighet går hånd i hånd, et felt av hjerter skildrende rundt i Universet. Ingen fyrverkeri kan simulere eksplosjonen bristende fra ditt hjerte. Ditt hjerte er en solstråle av kjærlighet.

Det har blitt sagt at det er et slør mellem deg og kjernen av ditt liv, kjernen være din utrolige sjel. Men hva er et slør, elskede? Det er en gossamer* ting som du kan dytte til side som det ikke var der. Du kan se gjennom slør. Det er en illusjon som hvilken som helst annen. Det er bare det at du bidrar med flott kraft til dette trykkende sløret.

Allikevel, din sjel er ikke på den andre siden av sløret noe mer enn Jeg er. Hvor Jeg er, så går din sjel. Og du og, Min elskede. Jeg er så nær din sjel som din sjel. Vi er vundet, du og Jeg, hjerte og sjel, og det betyr slik utsøkt suveren Enhet, Enhet som ikke kan bli inneholdt, men må braste fram slik som demringen av dagen.

Elektrisk lys er nyttig og, ofte, vakkert, likevel menneske lagt ved siden av solen overskygget. Ingenting tilsvarer solen, og ingenting tilsvarer deg som er en vakker sjel, manifestert i en menneske kropp på den Gud- gitte Jorden. Hvilken praktfull skapning du er. Hva enn du framstiller, du er så storslått som solen. Jeg tullet ikke når jeg sa at du var Min største skapelse. Du kan gjøre hva som helst, elskede. Du kan gjøre alt. Du kan oppdage sjelen av deg, og du kan vise det, og du vil. Du vil reise til toppmøte av Jorden og proklamere Jordens Enhet med Himmelen.

Du kan være sollyset gjennom bladene av Menneskeheten på Jorden. Du kan skinne ditt lys på utallige måter. men ikke tenk så mye på det. Bare stå opp og gjør det. Sett deg selv av slik du ville gjøre med fyrverkeri, og du vil vise slik storhet at du vil være i ærefrykt og verden vil stå opp og applaudere seg selv.