Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2266 Splendoarea Iubirii

Dumnezeu a zis:

Egoul este un simbol al faptului că nu știi Cine ești. Deprivat de identitatea ta adevărată, tu construiești una falsă. Din sentimentul tău de izolare greșit, construiești o imagine despre tine, numită ego. Egoul este foarte fricos. Cu cât apare mai puternic, cu atât este mai slab. Este atât de sensibil, este imposibil să trăiești cu bucurie în prezența egoului. Egoul se agață și nu poate fi niciodată mulțumit, căci mereu caută satisfacție, în loc să o dea.

Când îți cunoști identitatea adevărată, poți să dai iubirea în loc să o cauți să ți se ofere.

Acordă mai multă atenție pentru a pierde egoul decât pentru a scădea în greutate. De fapt, nu acorzi atenție egoului. Nu-i acorda timpul zilei. Mai degrabă îngăduie atenției să plutească spre Mine. De la puțin la Măreție, vei pluti. Vei merge. Iată secretul fericirii în viață și Eu ți-l dau.

Treci peste capul egoului și vei cunoaște Dumnezeirea.

Acest mic element numit ego pune partiții în calea ta. Are mișcări atrăgătoare care nu-ți dau voie să mă vezi pe Mine. Egoul dansează în fața ta, se mișcă ca un șarpe și te hipnotizează în a crede că ai nevoie de întărire, că ai nevoie de apărare, că ai nevoie de atenție, de nevoia de a te bucura, de nevoia de distragere a atenției, dar nu ai nevoie de nimic decât de a-ți oferi serviciul inimii tale și prin urmare, Mie.

Când știi cât ești de bogat, îți poți permite să fii generos. Când știi că pierderea nu poate exista - cu excepția pierderii de ego, asta este - atunci dai daruri lumii. Atunci te gândești mai puțin la tine însuți și îți acorzi mai multă considerare, o considerare suficientă ca să ai în vedere pe alții, nu ca pe un dar care te ajută - deși ei sunt într-adevăr un dar pentru tine - ci ca un coș în care îți plătești zeciuiala fără restricție o dată pentru totdeauna. Aruncă. Iubirea ta este lăsată în coș pentru totdeauna. Iubirea ta enormă, iubirea față de Mine, preaiubiților, trebuie să meargă undeva, astfel încât să o depuneți în inimile țesute ale altora, ale celor pe care îi cunoașteți și pe care nu-i cunoașteți. Există un cos mare de iubire în lume și este splendid. Ești splendid. Sunteți în splendoarea iubirii.

Începeți să știți ce este iubirea și ce merită iubirea. Începeți să știți ce merită iubirea voastră. Începeți să știți ce meritați. Începeți să vă cunoașețti locul în Univers. Începeți să vă cunoașteți locul în Cer. Începeți să știți locația inimii voastre. Începeți să știți cât este inima de puternică. Începeți să știți foarte bine urgența inimii voastre ca și a mea, iar apoi puteți da numai și da fără gândul de a da. Când paharul vostru se revarsă - ce poate face decât să se reverse? Fără cuvinte, începeți să știți că vă dați vouă în mod copleșitor atunci când deschideți porțile și dați drumul la iubire.

Iubirea bate la ușă și voi răspundeți. Și vă găsiti la ușă și intrați înăuntru și iubirea întâlnește iubire și totul este al Meu la fel cum totul este al vostru. Nu vă mai uitați departe de iubire. Voi fuzionați cu iubirea. Iubirea nu mai este o apariție. Iubirea, care nu mai este căutată, dar dată, devine Realitatea care a fost întotdeauna. Tu ești iubirea. N-ai fost niciodată altceva, doar bătrânul ego a dansat în fața voastră și v-a blocat vederea. Acum egoul s-a dizolvat. Iubirea l-a terminat. Iubirea este acum în viziunea ta - iubire, Singurul nostru Sine.

Translated by: Manuela