Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #2176 Starea Inimii Voastre

Dumnezeu a zis:

Nu contează atât de mult ceea ce faceți. Ceea ce contează este starea voastră de spirit în felul cum o faceți. Mai degrabă starea sufletească. Ați putea face totul magnific, dar, dacă inima voastră și ceea ce spuneți sau ce faceți nu sunt aliniate, actul vostru se ascunde singur. Starea voastră de identificare nu este ascunsă. Furia va fi cunoscută. Se poate strecura în vârful picioarelor. Poate fi ca fumul ce scapă, dar furia atât timp cât arde în voi, va suprascrie cea mai bună prezentare care încearcă să spună altfel. Încercarea de a picta o imagine a iubirii este o pictură slabă. Când simțiți furie și răspundeți dulce, se naște boala.

Răspunsul este nu de a elibera furia voastră, nici nu este de a descuraja furia, nici de a o acoperi, nici de a o domoli. Într-o săptămână sau o lună sau un an, este probabil că furia nu va mai fi acolo. Aceasta se va fi stins de la sine pentru că acum vedeți mult mai clar pentru ce este inflamația, o acutizare subită a egoului. În intervalul de timp, egoul s-a alinat sufficient pe sine, astfel încât furia ei se îndepărtează. Voi nu mai sunteti atât de preocupți cu egoul și cu promovarea furiei sale, așa că acum nu mai are un astfel de loc confortabil în voi. Furia a supraviețuit salutului său. Acesta se poate parca singur în altă parte.

Ar putea exista un motiv solid pentru furia voastră, iar voi sunteți întotdeauna siguri de asta.

Cu timpul, furia se diminuează pentru că perspectiva voastră se schimbă. Ce s-a schimbat, dacă nu perspectiva voastră? Ei bine, atunci schimbați acum perspectiva voastră. Schimbați perspectiva inainte de timp. Fiți o bufniță înțeleaptă care vede de la înălțime.

Chiar și în circumstanțele cele mai grave, nu sunteți o victimă al punctului de vedere al celuilalt. Aceasta este o greșeală. Ei sunt victime ale propriei lor perspective și sunteți o victimă a propriei voastre perspective. Destul ego. Destulă furie. Fiți imparțiali, preaiubiților. Fiți imparțiali mai devreme. O puteți face.

Furia altei persoane îi aparține ei, nu vă aparține vouă. Lăsați-o să se ocupe de ea. Nu veți avea voi de a face cu ea, pentru ei. Toate explicațiile voastre inteligente nu vor linisti egoul lor. Voi nu sunteți responsabili pentru egoul lor. Egoul lor, suferința lor, furia lor, este responsabilitatea lor, nu a voastră. De asemenea, voi nu sunteți responsabili pentru a lor.

Propria voastră mânie este una dintre cele mai dificile lucruri de care trebuie să vă ocupați. O filială a egoului, furia este întotdeauna partea lui din față. Egoul v-a condiționat să răspundeți. Acesta v-a condiționat să vă simțiți mai degrabă splina decât inima. V-a condiționat să simțiți fierea în gât. Nu au servit copiii mei bine egoul? N-au dansat pe ritmul său?

Pentru că simțiți un alt reflex de furie, asta nu înseamnă că trebuie să-l ridicați și să-l faceți al vostru propriu.

Uneori mânia ce o simțiți nu este a voastră. Luați cu adevărat puterea gândurilor altuia. Voi simțiți sentimentele lor, nu ale voastre. Voi simtiti disconfortul lor. Ei l-au aruncat la voi, si voi l-ați prins. Acesta a devenit un virus. Furia este o infecție virală.

Fără cuvinte, ați făcut furia lor a voastră proprie. Acum, fără cuvinte, undele voastre de înțelegere pot evapora furia lor. Luați mânia din sistem, iar ei nu mai pot s-o găzduiască pe a lor. Indiferent ce ar fi aruncat la voi, nu trebuie să prindeți. Puteți lăsa să treacă pe lângă voi. Îmbrățișați iubirea altora, dar nu furia lor.

Translated by: Manuela