Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1655 Deciziile Sunt Alegeri

Dumnezeu a zis:

Când există două opțiuni și doriți ambele și nu le puteți avea pe ambele, cum vă decideți? Când vine vorba de două arome de înghețată sau de două rochii, poate le puteți avea amândouă, dar în deciziile care sunt la o scară mai mare trebuie făcută o alegere și trebuie să o faceți. Nu vreți să o faceți. Ambele alegeri sunt de dorit și trebuie să decideți între două alegeri bune.

Ați considerat aceasta o problemă. Acum, considerați-vă fericiți să alegeți între două alegeri la fel de dorite. Ce binecuvântați sunteți. Ce avere aveți. Când există două alegeri bune, poate fi una greșită?

Uneori trebuie să alegeți între ceea ce vreți cu ușurință să faceți și ceea ce trebuie. Preaiubitilor, uneori trebuie sa lăsați copilăria in urmă. Uneori trebuie să alegeți să schimbați, să creșteți, să alegeți ceea ce depășește ciclul vostru obișnuit de activitate.

Când nu puteți fi în două locuri simultan și există două opțiuni pe care le iubiți, atunci pur și simplu trebuie să alegeți una și să continuați cu ea. În caz contrar, vă deplasați, iar energia voastră este împrăștiată. Mai bine să luați o decizie decât să continuați a merge înainte și înapoi.

Poate că o decizie este pentru acum. Poate că veți termina scopul și vă veți putea întoarce la cealaltă alegere. În acest fel, poate le aveți pe amândouă, dar nu încă amândouă. Unul la un moment dat, în țara în care timpul există.

Poate că ați ales să aveți două opțiuni și să vă agitați între ele. Poate că ați invitat această intersecție. Poate că ați știut că va trebui să luați această decizie. Poate că a fost un joc pe care l-ați jucat cu voi. Poate că aceasta este o decizie pe care ați amânat-o și acum nu o mai puteți amâna. Poate că nu a fost o rostogolire de zar. Poate că au fost doi soldați de lemn pe care i-ați aliniat într-un rând într-un alt loc și timp și nu v-ați putut decide pe cine să luați cu voi.

S-au luat decizii.

Când vă simțiți blocați cu adevărat, luați o decizie în mâna stângă și una în dreapta, aruncați-le înainte și înapoi astfel încât să nu existe nici o părtinire. Iar atunci când opriți aruncarea, oferiți-Mi ambele decizii cu brațele întinse spre Cer și vedeți ce aleg. Veți vedea că am mai multă încredere în voi decât voi în Mine. Atunci când fac alegerea pentru voi, atunci când alegerea este făcută, veți ști ce ați știut ce alegere să faceți, și totuși ați ținut cont de ambele opțiuni pentru că nu ați vrut să renunțați la una.

Și acum energia voastră este concentrată și acum puteți începe. Nu a fost atât de greu. Alegerea s-a făcut, așa cum trebuia.

Nu ați ales între două uși închise. Nu a fost o alegere oarbă pe care trebuia să o faceți. Ochii voștri erau deschisi și voi ați ales bine.

Acum că ați decis ce fel drum veți urma din intersecție, veți merge pe el. Toată natura vă va întoarce și vă va binecuvânta în călătoria voastră. Vântul vă va accelera, iar copacii se vor îndoi în fața voastră. Florile vor înflori atunci când vă văd că vă aflați pe drum. Cerurile se vor deschide și vă vor lumina calea. Toate pentru că ați luat o decizie și v-ați îndreptat într-o direcție, în loc de două.

Ați auzit cochiliile care anunță sosirea voastră? Ați ajuns la o decizie, iar lumea vă oferă recunoștință. recunoștință față de voi.

Translated by: Manuela