Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1478 Cum să Vă Iubiți

Dumnezeu a zis:

Copiii mei, simțiți acum prezența Mea. Vreau ca iubirea Mea să treacă prin voi. Observați, iubirea mea vă ține liberi. Vă ține și vă eliberează, înțelegeți? Aveți iubirea Mea fără motiv. Când vă ridicați, aveți iubirea Mea. Când nu vă ridicați, aveți iubirea Mea. Iiubirea mea depinde de iubirea Mea, și de nimic altceva. Nu de ceea ce faceți sau nu faceți. iubirea mea este un dar. Nu este plată pentru muncă. Nu este nimic care să poată lua iubirea Mea de la voi și nu este nimic de făcut pentru a avea mai mult din ea. Iubirea mea este pentru voi. Este neschimbat dată. Tot ce trebuie să faceți este să o ridicați. Dar dacă o faceți sau nu, iubirea este a voastră. V-a fost dată, și există mai multă de unde a venit.

Am putea spune că întregul univers este o magazie de stocare pentru iubire. Am putea spune că densitatea este iubire împachetată strâns. Stocată, iubirea este compactă. Eu, pe de altă parte, vă dau iubire în mod liber ca și monedele care se varsă din geanta Raiului. Iubirea mea este împrăștiată peste tot în toate lucrurile.

Iubirea este energie. Există multă energie la îndemână. Toată energia este energia iubirii. Nu putea fi altfel. Și nu există nici un final la energie. Se auto-completează. Cu cât ai mai multă, cu atat ai mai multă. Cu cât dai mai multă, cu atât dai mai mult. Cu cât dai mai multă, cu atât ai mai multă. În acest fel păstrați proaspătă energia din piscina iubirii. Iubirea trebuie să se miște.

Desigur, iubirea este reciclată. Aceasta este natura ei. Toată iubirea este iubire originală care circulă. Iubirea este la fel de pură astăzi ca și în prima culoare a Creației. Deși iubitrea nu poate fi niciodată învechită, tot doriți să o păstrați proaspătă. Păstrați-o în mișcare. Păstrați energia iubirii plină de viață. Aruncați-o în aer și prindeți-o. Toată iubirea este aruncată în aer și este menită să fie prinsă.

Dacă există lipsă de iubire în viața voastră, v-ați concentrat pe altceva. Agitați iubirea în viața oricui altcineva și ceva din ea va ajunge și la voi.

Deși îi acordați multă atenție, se pare că e greu să vă iubiți pe voi înșivă. Sunteți de multe ori ultimul pe lista voastră. voi tindeți să vă găsiți neputincioși, plini de eroare, cu multă nevoie de îmbunătățire. Îmbunătățirea de care aveți nevoie este să vă iubiți mai mult în timp ce vă gândiți mai puțin la voi. Ați fost suprasolicitat de gândurile voastre.

Dați-vă iubire în fiecare zi așa cum puneți parfum în spatele urechilor. Îl puneți și apoi ieșiți și nu vă mai gândiți la el. Desigur, puteți aplica mai mult mai târziu pe parcursul zilei. Vă iubiți mai mult cand nu insistați pe voi inșivă. Nu trebuie să vă gândiți la voi înșivă pentru a vă iubi. A vă iubi nu este o lecție pe care o dați.

Iubindu-vă pe voi înseamnă să iubiți ceea ce vă place. Dacă vă place să vedeți un răsărit de soare, priviți-l. Dacă vă place să mergeți în pădure, mergeți în pădure. Dacă vă place să culegeți flori, culegeți flori. Dacă iubiți animalele, le iubiți. Dacă vă place să dansați, dansați. Dacă vă place să cântați, cântați. Dacă vă place să gătiți, gătiți. Dacă vă place să citiți, citiți. Indiferent ce vă place să faceți, faceți. Asta înseamnă să fiți buni cu voi. Refuzul vostru nu este bun pentru voi, și nu este iubitor.

Fiți folositori vouă înșivă. Nu trebuie să vă refuzați. N-ați obișnuit să neglijați bucuria? Cum poate fi bucurie în lume dacă nu vă oferiți singuri bucurie?

Translated by Manuela