Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

Heavenletter #1123 Engler på Jorden

Gud sa:

Hvis du visste hvem du er og hvor du er fra, du ville te deg som en engel på jorden. du kunne ikke gjøre noe annet, for ditt oppdrag på jorgen er høyt. Du er her for noe fantastisk. Fra dette øyeblikk framover, husk at du er en engel.

En engel børster hennes vinger mot et Menneskes liv, og Mennesket er oppløftet.

Engler tenker ikke på hvordan de føler eller hvilket humør de er i. De føler ikke at de eier territoriet. De gjenkjenner at de er besøkende på planet Jorden, gjester for en stund. de vet de er her for å lette livet til andre. Bare av deres nærvær, de liver opp livet.

Engeler husker de er Gud's budbringere. De glemmer aldri hva deres passasje i verden er for.

Men du har noen ganger glemt at du er en engel, at du er hjertelys, og at din ferd gjennom livet er ment å være en omfavnelse.

Lik en engel, du kommer fra Himmelen. Lik en engel, du pendler frem og tilbake. Lik en engel, du lytter til Gud's hjerte og du bærer det til jorden.

En engel besitter ingenting og er hjemme overalt.

Vær en engel som ikke bærer noen byrder. Vær en engel.

En engel trenger ikke å bli oppdaget, men hans passasje er. Noe har forandret seg. Etter en engel har passert, noen kan sense eller si:" En engel har vært her."

La den engelen være deg. La din passasje gjennom livet være stor.

Alt det tar er å huske hvem du er og hvorfor du er her.

Du er ikke her for selv-utsmykning. Du er her for å røre hjerter. Du var ikke sent her for å lære noen noe som helst. Du var sendt her for å tjene. Du sender ut smaksprøver av Gud uansett hvor du er.

Du forbedrer ingen. Du forbedrer livet. Bare av ditt veldige nærvær, du gjør livet bedre.

Hva er en engel men en velsignelse? En engel velsigner. en engel velsigner alle.

Engler faller ikke. men engler som deg har glemt for et øyeblikk. Du har glemt hva du er kapabel for. du har glemt at du er en hoved gave til jorden. Og nå du husker. Jeg, Gud, prikker på din hukommelse.

Konseptet av engler eksisterer, og det eksisterer inne i deg. At du kjenner at du er en engel gjør all forskjellen i verden. Din viten er plattformen du kommer fra.

Engler er uskyldige, men de vet de er engler, og du vet hva en engel er. De vet de er lys, og de vet de er å skinne. Hvilken enkel ting det er å være en engel! Alt du har å gjøre er å huske.

Jeg minner deg nå.

Og nå er du påminnet.

Og nå du tenker engle tanker.

Og nå du husker Min Stemme.

Og nå du ljomer Min Stemme slik at de som ikke hører Meg kan høre Meg gjennom deg.

Nå forteller Jeg deg at du er en engel på jorden. Du var aldri en slange.

Og nå du reiser deg, og nå vet du.

Jeg har proklamert deg Engel på Jorden. Og nå er du. Og nå begynner du.