Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN#2661 Stižu lijepi darovi

HEAVEN#2661 Stižu lijepi darovi
Bog reče:

Vi želite znati koje vam sve dobre stvari stižu. Želite znati do zadnjeg detalja. Želite znati što i kada dolazi, svaku sitnicu koju sadržava. Pa, voljeni, budite zadovoljni jer ćete saznati dovoljno skoro. Možete li biti zadovoljni saznanjem da je čudo za čudom na putu k vama? Možete li biti zadovoljni saznanjem da čuda jure k vama i u svijet? Što više od toga trebate znati? Zar ne bi voljeli biti iznenađeni? Zar dio veselja nije i u iznenađenju?

Zar ne želite radost otkrivanja? Zar vam je draže da vam prijatelj ispriča svaki detalj filma prije nego ga vidite, ili biste ga radije vidjeli i otkrili sami?

Varate se, voljeni, ako mislite da doista želite da vam cijeli vaš put bude predočen tako da ga unaprijed možete vidjeti.

Kako biste znali što vas čeka iza ugla, vi morate skrenuti. Trebate s vašim životom doći lice u lice. Uvijek je tako bilo. Nije vam potreban formalni pred- pregled. Ne treba vam čak ni najava unaprijed, iako vam ja dajem najavu. Na putu k vama su čudo za čudom i čuda neće izostati. Izravno će nastupiti. Nećete morati čekati u redu, ali čekati ćete morati.

Sve što je vaše- vaše je. Možda sada toga niste svjesni, ali sve što jest vaše već je u pokretu. Rekao bih da je već vaše, samo to još niste primili. S Mojom namjerom poruka je odaslana. Kotači se okreću. Imat ćete velik osmjeh.

Kad to kažem, ja govorim svakom pojedinom od vas. Neka od vaših iznenađenja biti će ogromna, a neka oko malih stvari. Mala ili velika, radost će biti ista. Znati ćete da vas život ljubazno nagrađuje za to što ste vi-vi. Krasno je i to da je vaša nagrada također i to što ste vi. Dodatne vam nagrade i nisu potrebne. Neovisno o tome mnoge i mnoge nagrade na putu su k vama.
Nećete ih previdjeti. Vidjet ćete ih kako vidite i sunce na nebu. Vi ih samo trebate primiti. Ne morate čak ni prema gore pogledati. I ništa što vi možete učiniti ne može te darove spriječiti da vas dostignu. Vaša je radost osigurana. Lijepi su vam pokloni već poslani. Ponekad je pošta brza, ponekad spora. Što vas to briga? Kakve to veze ima? Vi ste već nagrađeni sigurnim znanjem da blagodati stižu k vama, jedna za drugom, zemljom, morem, zrakom. Preko osobne poruke, putem nekog blaga koje vam dolazi, pada pred stopala, pada u vašu viziju. Krajnje zadovoljstvo na putu je k vama.

Uživajte u njemu sada, prije vremena, dok čekate u nestrpljivom nagađanju. Može li vam ostvarenje dati više radosti nego u ovom trenutku žudnog iščekivanja? Sva je radost sada vaša. Kada ste sigurni da je velika radost na putu k vama, kada imate pouzdanje da je to tako, radost je već vaša.
Uskoro će vaše ime biti pozvano i popet ćete se na pozornicu života kako biste primili svoju medalju, to priznanje vašem biću koje će trajno ostati u vašem čuvanju. Sada vas Ja vidim, primatelje velike naklonosti, dok se penjete pod reflektore i stojite spremni primiti.
(prevela Daniela Knapić)