Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 2643 Kako skrbiti o svemu što trebate uraditi?

HEAVEN # 2643 Kako skrbiti o svemu što trebate uraditi?
Bog reče:
U posljednje se vrijeme brineš. Misli ti idu posvuda istovremeno. Nisi čak ni svjestan/svjesna što te brine. Zapravo samo tvoje misli skakuću uokolo. Kad god ti misli postanu razbacane, pogledaj prema gore i vrati se na misli o Meni. Sjeti se Mene. Tiho Me se sjeti. Lakše je misliti na Mene nego podići telefon. Misli na mene i na taj ćeš se način moći bolje fokusirati na ono na što se u zadanom trenutku trebaš fokusirati.
Otkrit ćete da vam je lakše pisati čekove i obavljati one telefonske razgovore
koje ste odgađali ili učiti po onim knjigama koje vam je bilo teško otvoriti.
Nije još proljeće da možete reći kako imate proljetnu groznicu.
Nemojte ni na minutu pomisliti da Ja ne želim da ikada odlutate. Meni to uopće ne smeta. Spominjem vam ovo jer u životu ima detalja o kojima valja brinuti i vi se za njih trebate pobrinuti. Apsolutno, uzmite si vrijeme za sanjarenje i neka vam um i srce idu gdje god žele. Samo kažem da postoji vrijeme kada se treba fokusirati, bilo da vi to želite ili ne. Idite na te stvari i tako ih se možete brže riješiti.
Uzimajte si česte stanke. Pijte vode i sjetite se Mene. Lako je misliti na Mene, nije li? Da li biste voljeli misliti na Mene? Zar ne biste voljeli da sam uz vas dok učite ili ispunjavate formular? Uvedite Me. Spreman sam i dostupan. Već jesam na vašoj strani. Sjetite se toga.
Nisam dostupan samo za dražesne trenutke kada letimo u šira prostranstva. Dostupan sam uvijek, i za detalje također. Pomoći ću vam oko njih. U svijetu se treba skrbiti i o detaljima. Koju god da ulogu igrate u životu, sve uloge zahtijevaju izvjesnu pažnju na detalje. Pobrinite se o njima dok su mali. Kada zavlačite brigu o detaljima, vi im dajete previše energije i detalji vas povlače dolje. Obavite ih i onda možete ići dalje svojim veselim putem.
Ovisno o vašim sklonostima, možda ćete se željeti pobrinuti o detaljima prije no što izađete vani ubrati cvijeće. A opet, moguće je da je za vas učinkovitije da prvo uberete cvijeće pa da se onda vratite orniji suočiti se s dosadnim detaljima uz lijepu vazu s cvijećem pred vama.
Voljeni, radite što trebate kako biste se održali u tijeku s rutinskim detaljima. Dovršavajte ih.
Možda volite stvari raditi savršeno i vaša vas želja za perfekcijom zadržava. Dopustite Mi onda da vam dam dozvolu da rutinske zadatke obavljate nesavršeno. Odradite ih. Savršenstvo nije bitno. Bitno je obavljanje stvari. Ako ste prolili malo kave na vašu već zatvorenu i markama oblijepljenu poštansku omotnicu, pa biste je onda odgađali poslati tražeći jednu drugu omotnicu ili marku, pošaljite je svejedno-onu umrljanu. To će za vas biti dobro. Slomit će granice. Ima stvari o kojima ne želite puno brinuti. Ne želite o njima skrbiti više no što je potrebno da budu obavljene.
Nemojte više imati obveze na zalihama. Obavite ih odmah i ostavite ih iza sebe. Tako sada, pogledaj Me, nasmiješi se i pobrini se o detaljima koje možda ne voliš obavljati, nemoj im dopustiti da ti vise nad glavom. Obavit ćemo ih za čas.
(Prevela Daniela Knapić)