Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN # 3951 Božji Ljubljeni

HEAVEN # 3951
Božji Ljubljeni

Bog je rekao:

Kad mislite da nemate gdje, obratite se Meni. Kada imate i desetak mjesta, ipak se Meni obratite. Ja nikad za vas ne želim da prolazite kroz ono što nazivate patnjom. Ne želim da idete kroz patnju bilo koje dimenzije. Kada prolazite kroz vama zadano, bilo to veliko ili malo, vaše trpljenje jednako boli. Zašto patiti? Ja se ne zovem uzalud Velikim Tješiteljem. Obratite Mi se. Ne odstupajte od Mene. Nemojte se razbacivati vašim rukama.

Imajte utočište u Meni. Dajte Mi priliku da vam olakšam srce. Vaše srce nije namijenjeno za bol. Vaše srce je namijenjeno da vas vodi i da uživa. Pridružite Mi se. Zavjetujte se na odanost Meni. Svakog dana odaberite Mene umjesto patnje. Odaberite Me. Odaberite Me sada.

Nema smisla u vašoj patnji. Ona je indulgencija, voljeni. Samo-povlađivanje. Ustanite iz kreveta od čavala na koji ste legli. Sjednite uspravno. Podignite se. Odmaknite se od mučenja sebe samih. Bacate si žeravice pred noge. Sami sebe usporavate. Vi ste sebe zarobljavali u toplom katranu. Palili ste svoje srce. Umjesto toga mogli ste se voljeti.

Ustanite. Radite salto. Skačite. Iskočite iz prošlosti i napravite mjesta za sada. Trenutak od maloprije je prošlost. Oslobodite se okova iz prošlosti pa čak i prijašnjeg trenutka. Ne lupajte glavom o zid. Maknite se od ispraznosti. Postanite resurs samima sebi. Budite izvor za Mene.

Možete se osloniti na Mene. Ja bi također želio osloniti se na vas. Želim vam da radite za Mene. Možete li odustati od sebe na neko vrijeme, i služiti me radosno? Vaša patnja nikome ne koristi. Vaše frustracije nikome ne služe. I molim vas da Meni služite. Razmišljajte o Meni. Poslužite sebi malo utjehe.

Kad pozornost na neki aspekt vašeg života uzrokuje nemir, nesreću, beznađe, očaj i tako dalje, imajte na umu da je to vaša pažnja. Postoje i bolja mjesta u koja je možete usmjeriti. Odmaknite svoju pažnju od onoga što vas boli. Uklonite vašu pažnju. Uspnite se još jedan korak. Pogledajte s nekog drugog prozora. Pronađite drugi pogled. Odustanite od očaja.

Kad vam se ne sviđa ulicom kojom idete prema dolje, odaberite drugu ulicu. Ako je jedna ulica označena kao Patnja, a druga kao Zaboravi Se za Neko Vrijeme, koju ćete ulicu izabrati? Na kojem ćete životnom putu ostati? Nije li to vaš izbor?

Dođite k Meni. U najmanju ruku, dođite k Meni. Otvorite vaše srce Meni. Široko ste otvorili svoje srce za jade i nevolje. Zar vam je tako teško otvoriti srce za Mene? Zar je tako teško odložiti svoje nevolje i sjesti sa Mnom? Mi ćemo na kratko ispiti gutljaj čaja. Ne samo da ćete zaboraviti svoje brige, one više neće ni postojati. Kada vas više ne uznemiravaju, gdje su vaši problemi? Oni postoje samo ako vi to tako kažete. Ovo i ono se može dogoditi, ali oni vas ne moraju preplavljivati. Vi sami sebe mučite. Bili ste oni koji stvaraju probleme. Vi ste ti koji su sortirali događaje u životu, te ih staviti u utor pod nazivom Nevolje. Stavite problema u stranu. Nemojte ih tražiti. Odbacite ih s vašeg popisa. Samo ih pustite.

Vi imate Mene. Što god da je drugo vidljivo u svijetu, vi imate Mene. Što može biti problematično, ako sam Ja s vama. Držim vas za ruku i vodim vas do Neba. Ne gledajte unatrag. Pogledajte Mene. Ja vas držim u ljubavi. Ostanite sa Mnom. Nemojte odlutati od Mene. Ja ću vas držati u ravnoteži, jer ste vi moji ljubljeni.
(Prevela: Daniela Knapić)