Please read the Guidelines that have been chosen to keep this forum soaring high!

HEAVEN #3690 Novogodišnja čestitka od Boga

HEAVEN #3690 Novogodišnja čestitka od Boga
Bog reče:
Evo ga. Prvi dan Nove Godine. Pa, izgleda kao svaki drug dan. Zima je ili ljeto. Tu je svitanje. Vrijeme je tu i vremenska prognoza na radiu. Satovi kucaju ili su tihi. Gdje su nestali satovi-kukavice?
Ovo je blistav dan Nove Godine. Cijelu se Vječnost spremao za vas. Ovo je godina koju ste čekali. Nemojte je više čekati. Ovdje je. Dan za kojim ste žudjeli ovdje je. Ovdje je upravo sada. Prekrasni plesni podij je pripremljen za vas. Sve što trebate učiniti jest ustati i zaplesati na njemu. Jeste li spremni?
l Sve je ovdje. Sve što biste mogli poželjeti ovdje je. Sve je na vama da odaberete. Zapravo, vi ste odabrali ovu najdivniju godinu u svom životu. Da, ona je ovdje, i vi ste ovdje, što se još može poželjeti? Ovo je godina u kojoj se ostvaruju vaši snovi. Vaši su vam snovi ponuđeni na srebrnom pladnju. Vaši su snovi kanape-zalogajčići. Naručili ste ih i oni su vam posluženi. Shvaćate? Vi ih sebi poslužujete. Oh, da, uz Moju malu pomoć. Poželjeli ste sve dobro koje treba doći na Moj poticaj.
Sada vas potičem da ustanete i dopustite si svu slavu koju sam izložio za vas.
Nije to potraga balegara. Sve je izloženo na stolu. Poslužite se. Nema ničega što ne možete dobiti, izuzev sebičnosti, voljeni. Sebičnost ne možete dobiti. Kako ovo objasniti? Ne možete dobiti ni nesebičnost. To nije u pitanju. Kako bi tamo gdje vlada ljubav mogle postojati sebičnost ili nesebičnost? Pružanje ljubavi isto je što i služiti sebe. Nema bolje službe sebi ili bilo kome drugome. Iznad svega Ja od vas želim da volite. Moja odluka za Novu godinu je da vi volite. Moja je želja oduvijek bila da volite. To ste sigurno znali.
Od prvog trena kad sam vas ugledao, znao sam da ste vi oni koji ćete pružati ljubav. Da ćete biti sunce koje pomaže svijetu rasti, cvjetati i donositi različite voćke. Vidio sam vas i znao sam da ste dobri i da je svijet dobar. Dobar je i sada ćete stvoriti svijet blistave ljubavi. Vi ćete ulaštiti ljubav i učiniti da ona blistao sja. Vi ćete obasjati svijet i Moje ćete lice svugdje vidjeti jer, naravno, ja sam Lice Ljubavi.
Ovo je Božja Nova Godina. Naravno, Ja sam isti kao i uvijek, a ipak je ovo Godina Boga. Ovo je godina u kojoj se ispunjavaju moje želje. Ovo je godina u kojoj se mogu opustiti i prepustiti svijest vama, i mogu reći „Dobro je.“
Ovo je godina u kojoj mogu ležati na oblaku i gledati gore, gore u sadržaj Mojeg srca. Puno sam vas puta zamolio da gledate gore u Mene, a sada Ja gledam gore prema vama. Opuštam se i gledam gore na vas jer se vi krećete prema Raju.
Vi ste želja Mojeg srca i vi ispunjavate sve Moje snove. Moji snovi nikada ne propadaju. Uvijek se ispunjavaju i vi ste oni koji čine da se Moji snovi ostvare. Sve ovo vrijeme vi ste mislili da sam Ja onaj koji ispunjava snove, a sada učite da ste to vi. Vi ste san i vi ste oni koji snove ostvarujete.
Sretna vam Nova Godina.
(Prevela: Daniela Knapić)